IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Arcfiatalítás részletekben

 

„Nem az a fontos az ember hány éves, csak a szíve legyen fiatal” – énekelték az 1940-es évek dalslágerében. Valóban, aki a lelkében örökifjú, az fiatalosan, lendületesen él, és a boldogság kiül az arcára. A csibészes jókedv néhány ránccal keretezve pedig átkozottul jól áll a férfiaknak, igazi sármot kölcsönöz nekik.

 

Az arc és a nők

 

A nők azonban mások. Hiába a nevetés, csacsogás a barátnőkkel, hiába edz, használja a legdrágább kozmetikumokat, arca előbb vagy utóbb elgyötörtnek, fáradtnak és jóval öregebbnek látszik, mint amilyen valójában. Szerencsére nem kell rögtön az egész arcot átszabatni, ha egy kis frissülésre vágyik. Az arc már egy kis szegmensének megváltoztatásával is évek faraghatók le a látszólagos életkorból.

 

Az arc felső harmadán, a homlok és a szem körül kialakuló mimikai ráncok miatt lényegesen korosabbnak tűnhet a nő, mint amilyen valójában. A megereszkedett szemhéj, a lógó szemöldök, a pufók táskák a szemek alatt a homlokon vízszintesen futó ráncokkal, valamint a szemek körüli szarkalábakkal együtt mind sebészi úton, mind pedig apró tűszúrások segítségével bejuttatott modern, ráncfeltöltő anyagokkal, de akár botox kezeléssel is eltűntethetők. Hogy melyik eljárást alkalmazza a sebész, azt egy előzetes konzultáción beteg és orvosa együtt választja ki.

letöltés

A harmincas éveik végén, negyvenes éveik elején tapasztalják először a nők, hogy az arc középső részén az addig dús és üde orcáknak kezd nyoma veszni és helyettük az orr mellett futó ráncok kapnak hangsúlyt. Egészséges arcizomzat esetén nincs szükség altatásos műtétre, a befecskendezhető saját zsír vagy volumennövelő készítmények látványosan lelassítják az öregedési folyamatot.

 

Az alsóbb szakaszokról

 

A korosabb megjelenésre erősítenek rá az alsó rész szembetűnő változásai. A megereszkedett áll és nyaki bőr, az ajkak szegletében kialakult ráncok és a lebiggyedt ajakszélek korrigálása azonban már önmagában is felér egy teljes átalakító műtét hatásával. Fiatalabb korban elegendő lehet a ráncfeltöltés, később pedig a sebészi beavatkozás hozhat megfelelő eredményt. Bárhogy is dönt a beteg, a plasztikai beavatkozások bármelyike hozzásegítheti egy ápoltabb, kisimultabb, feszesebb külső eléréséhez, amelyek hosszú távon garantálják a megelégedést.

 

 

 

 

 

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet