IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Bármelyik hátsó lehet tökéletes

 

Európában évtizedekig a mellnagyobbító műtétek vezették a legkedveltebb beavatkozások listáját, szemben a dél-amerikai kontinens középső részével, ahol jóval nagyobb figyelmet szenteltek férfiak és nők is a fenék plasztikáztatásának.

 

A brazil modell

 

A brazilok megvesznek a kerek, kemény, fejlett hátsóért, és ezért a nők nem átallnak jelentős mennyiségű szilikonnal kibéleltetni magukat. A műtéti eljárások fejlődésének köszönhetően, mára már itthon is hasonló népszerűségnek örvend a fenékplasztika. Szemben a brazil túlzásokkal, hazánkban azért páciens és orvos számára is egyformán fontos szempont, hogy a beavatkozással érintett terület formája összhangban maradjon a test többi részével.

21733_testzsircsokkentes-200-d00014A549739510ce568

Az, hogy kinek milyen a tompora, alapvetően genetika kérdése, és bár a fenék feszessége és állaga rendszeresen végzett tornával jól karban tartható, ez továbbra sem nyújt vigaszt azoknak a hölgyeknek, akik bizony a farizmok méretén, térfogatán is változtatni szeretnének, vagyis leginkább növelnék azt. A méret növelés kétféleképpen történhet, a beavatkozással elért eredmény és annak tartóssága pedig függ az alkalmazott technikától.

 

Az egyik a szilikon implantátumok használata a kívánt területeken, amelyekkel szépen formálható a homokóra típusú alak. A latinoknál nem ritka, hogy nem csak a popsi méretét növelik Jennifer Lopez-i magaslatokba, de szépen kipárnázzák a csípő vonalát is.

 

Saját zsír átültetés

 

Az előzőnél jóval kedveltebb eljárás a plasztikai sebészek körében a saját zsír átültetése. Ezzel a technikával jóval természetesebb a végeredmény, és nem csak formás hátsók kerülnek ki az orvos kezei alól, de az azt megelőző zsírleszívás következtében a test túlzottan párnás, narancsbőrös területei is kontúrosabbak lesznek.  Általában a comb, illetve a fenék alatti területéről nyerik a természetes töltőanyagot, amelyet aztán injekciók százával juttatnak vissza a fenékbe. Jelentős volumen növelés érhető el ezzel az eljárással, aminek következtében vonzóbb és érzékibbnek hat a női hátsó.

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet