IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Férfiak a sebészkés alatt

 

Az erősebbik nem képviselői egyre igényesebbek, és nem átallják a jó öreg sör pocakot fehérje turmixon tartott kocka hasra, ápolatlan külsejüket pedig kozmetikus finomította változatra cserélni. Míg a nők szégyenérzet nélkül vállalják, hogy itt ott domborodó, majdhogynem tökéletes idomaik nem feltétlenül a természettől kapott sajátjuk, addig a férfiak ritkán vállalják föl, ha a legjobb formájukhoz orvos segítségre lenne szükségük. Pedig a plasztika mai modern világa képes észrevétlenül és diszkréten igazodni az erősebbik nem egyre jogosabb igényeihez.

 

Népszerűsödő beavatkozások

 

Orrplasztika

Az orrplasztika a bőr, a csont és a porcok összhangját szem előtt tartó művészet. De annak a tudománya is, hogy miként lehet a páciens arcával is harmóniában lévő, esztétikus és funkcióját betöltő orrot kialakítani úgy, hogy végeredmény erősítse a férfi önbecsülést.

 

Hajátültetés

A legkedveltebb beavatkozás a férfiak körében, amely során a sűrűbben hajas, hátsó és oldalsó területekről kinyert hajtüszőket egyenként ültetik be a hajhiányos területekre. A bemetszések fájó duzzanatok nélkül, szinte észrevétlenül gyógyulnak, a 6-7 óra alatt végzett műtét eredménye pedig már egy héten belül látható.

 

Zsírleszívás

Hiába a diéta és a sok hasprés, a felesleges és el nem égethető zsír idővel, a megváltozott anyagcsere miatt láthatóvá válik a has kontúrján és a deréktáji redőkön. Amennyiben a felesleg nem jelentős és a páciens bőre sem nyúlt még meg túlságosan, zsírleszívással a felsőtest alsó része eredményesen átformálható.

 

Szemhéj plasztika

A fáradt, táskás szemek egy nőnek azt jelzik, hogy az illető férfi két végén égeti a gyertyát. A kialvatlan tekintettel ellentétben a sötét karikák és a puffadt szemkörnyéki bőr örökletes is lehet, de aggodalomra nincs ok, hiszen látványos változások érhetők el a rutin műtétnek számító szemhéjplasztika segítségével.

 

Mellkisebbítés

Bármely életkorban előfordulhat, hogy a mellkasi részen felhalmozódó zsírszövet „kebleket” alakít ki, nem kevés kellemetlen percet szerezve egy férfinak. Szerencsére célzottan alkalmazott zsírleszívással – kivételes esetben a kimetszéses eljárással – ma már pontosan és gyorsan orvosolható a kellemetlenség.

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet