IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Hüvelyszűkítés

 

A legintimebb testtájék izmainak gyengülése természetesnek mondható jelenség bizonyos kor elérésekor, illetve szülés után, de jelentősen gátolja a nőt a teljes élet megélésében. A hüvelyplasztika az egyetlen tartós megoldás a hüvely izomernyedtségének megszűntetésére.

 

A hüvelyszűkítési eljárás okai

 

A kismedence izmai megnyúlhatnak, elgyengülhetnek egy nehezebb szülés alatt, vagy rövid időn belüli több gyermekáldás következtében, de elengedhetnek az izmok pusztán az idő múlásával is. A menopauzához köthető hormonális változások ugyanúgy előidézhetik a hüvely izmainak tágulását, mint a túlzott erőlködés, vagy a nehéz súlyok emelése.

 

Body-2ywilgq6nw6f0kz0go8gzu
Nem mindenkit zavar ez az állapot, ezért leginkább akkor merül fel a hüvelyszűkítés gondolata a nőkben, amikor a szexuális együttlét a megereszkedett és kitágult hüvely miatt, már sem a partner, sem számára nem kielégítő.

 

Tévhitek a hüvelyszűkítéssel kapcsolatban

 

A hüvelyszűkítésről sokan tévesen azt gondolják, hogy nem jelent mást, mint varratokkal leszűkíteni a hüvely bemenetét, de ez önmagában elég barbár megközelítése lenne az anatómiai probléma orvoslásának. A hüvelyszűkítés során leggyakrabban a megvastagodott nyálkahártyát csökkentik, a hüvely hátsó falában található izmok feszesítésével együtt. Az így kivitelezett hüvelyszűkítéssel a medencefenék, valamint a gát izmainak a feszessége és rugalmassága is helyreállítható. Ezek azok az izmok, amelyek megfelelő pozícióban tartják a húgyhólyagot, védik és támogatják a beleket, valamint fontos szerepet töltenek be a szexuális együttlétek minőségében, illetve a természetes szülés megkönnyítésében. Amikor a hüvely falában és a mögötte található izmok meglazulnak, a húgyhólyag tartását veszti és előreesik, amely sok esetben a vizelet visszatartást is megnehezíti.
Természetesen más izmokhoz hasonlóan, a hüvely izmai is edzhetők, de egyéni tűrőképesség kérdése, mennyi ideig akar valaki együtt élni a tartásukat vesztett izmok okozta kellemetlenségekkel.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet