IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Intim műtét

 

A női nemi szervek plasztikázása számos eljárást foglal magába, ezek mindegyike az intim testtájék megjelenésén javít. Amellett, hogy segítségükkel a nemi szervek kinézete előnyösen változik, pozitív hozadéka a beavatkozásoknak a szexuális megelégedettség.

 

Az intim műtétekről

Az intim műtétek leggyakoribb formája a szeméremajkakat érinti. A túlságosan nagy, lógó kisajkakat íves kimetszéssel, helyi érzéstelenítésben, 20 perc alatt redukálják, amíg a nem elég húsos nagyajkakat zsírfeltöltéssel dúsítják.
Egyre nagyobb igény van továbbá hazánkban is a G-pont kiemelésére. G-pont alatt a hüvely felső, elülső szakaszán található, ujjbegynyi nagyságú kitüremkedést értjük, amely folyamatos ingerlés hatására, intenzív orgazmushoz juttatja a szebbik nem képviselőit. Ez a terület általában szabad kézzel kitapintható, kivételes esetben azonban belesimulhat a hüvely falába, kevésbé élvezetessé téve az együttléteket. Az intim műtét során ezt a területet hyaluronsav tartalmú géllel töltik fel. A műtéten átesett páciensek gyakoribb szexuális együttlétekről, intenzívebben megélt gyönyörről számolnak be.
A szeméremdomb csökkentésére leginkább akkor kerül sor, amikor a has aljában, közvetlenül a női nemi szerv felett található területen a zsírfelhalmozódás túlzott mértéket ölt. A szeméremdomb alakja zsír befecskendezésével is korrigálható. Ezt az eljárást gyakran kombinálják has plasztikával.
Bőrréteg eltávolítására lehet szükség, ha a csikló körüli bőr túlságosan megvastagszik. A bőrredő eltüntetésével a szexuális élvezet növelhető.

 

do0814_LOOKS-BodyBible17
A hüvelyszűkítés leginkább a szülésen átesett nők kérése, az ernyedt hüvelyi izomzat és a meglazult tartószalagok miatt a hólyag és a belek is elmozdulnak a helyükről, amely a szexuális kielégületlenség mellett egyéb kellemetlenségeket is okoz. Ma ez már rutin műtétnek számít, ahol a hüvely falának nyálkahártyája és a mögötte található izom kimetszésével érik el a kívánt eredményt.
Hazánkban még nem túl divatos, de a nagyvilágban egyre elterjedtebbek a szűzhártya visszaállítását célzó eljárások. Ahol a szüzesség vagyoni előnnyel bír, ott bizony bármit megadnak a nők az elhibázott lépés semmissé tételéért. A műtét során vagy a még meglévő szöveteket építik fel újra, vagy pedig az eredetivel vékonyságban és érzetben azonos, mesterséges hártyát helyeznek a hüvely bemeneti szakaszába.

 

A férfiak és az intim plasztika

 

Férfi problémákat is képes orvosolni az intim plasztika. A pénisz mérete egyéni adottságtól függően 3-4 centiméterrel növelhető a tartószalagok meghosszabbításával, illetve a túlzott fokú ferdülés is korrigálható ezzel az intim műtéttel. Természetesen itt is, mint minden más beavatkozásnál, lényeges megvizsgálni, hogy az elváltozások valóban diszfunkciót okoznak-e a „bevetés” során, vagy a méret és formabeli eltérések okozta önértékelési problémákat más módon érdemesebb megszűntetni.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet