IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Intimplasztika

Mire nyújt megoldást az intimplasztika?

 

A női külső nemi szervek elváltozásainak korrigálását napjainkban számos plasztikai sebészeti beavatkozás segíti, legyen szó alkati, a korral járó, vagy szülés után jelentkező, akár a szexuális életet is zavaró elváltozásokról. Az esztétikai műtéteket és az egészségügyi beavatkozásokat általában nem lehet egymástól élesen elkülöníteni, még az intim területekkel kapcsolatos beavatkozások esetében sem. Az ilyen jellegű problémákkal küzdő nők számára nyújt hatékony és kiváló eredményeket hozó megoldást az intimplasztika.

 

Az intimplasztikai beavatkozás

 

Az általában helyi érzéstelenítéssel bódításban végzett intimplasztika kb. 1 órát vesz igénybe, de páciens kérésére kombinálni lehet bódítással is. Az intimplasztika során a plasztikai sebész a megfelelő műtéti technikával eltávolítja a felesleges szöveteket. A terület az összevarrást követően 2-3 héten belül gyógyul be. A beavatkozást célszerű a menstruáció után 3-4 napon belül elvégezni, így a következő menstruáció idejére már teljes mértékben gyógyultak lesznek a sebek. Az intimplasztikát követő rövid megfigyelés után a páciensek elhagyhatják a klinikát.

 

Az intimplasztika után mindenképpen jól szellőző, természetes szövetből készült alsónemű viselése ajánlott. A fertőzések elkerülése és a sebgyógyulás elősegítése érdekében nagyon fontos a sebfelület tisztán és szárazon tartása. Ajánlott a napi egyszeri betadinos szappannal (jódérzékenység esetén más mosakodó szerrel) végzett altesti mosás. A szexuális élet és az ülőfürdő 6 hétig kerülendő! Az első kontroll vizsgálat a beavatkozást követő 3-4. napon esedékes, 6 hét múlva pedig újabb ellenőrző vizsgálatra kerül sor.

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet