IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Kisajak redukció

 

Számtalan helyen az átlagosnál nagyobb kisajkakról tesznek említést. De mi számít átlagosnak? Nos, tankönyv szerint a szeméremdobból futó nagyajkak elrejtik a kisajkakat, szimmetrikusak és közösülésnél nem okoznak gondot. Egyesek mégis, az átlagtól eltérően, eleve nagyobb, nyúltabb vagy aszimmetrikus kisajkakkal születnek, míg másoknál a szülés és az idő hozza meg ezeket a változásokat.

 

Mikor javasolt a kisajak redukció?

 

Rengeteg nő elégedetlen ennek a bőrredőnek a megjelenésével, különösen akkor, amikor lóg, eltér a kisajkak formája vagy a mérete egymástól, esetleg túl vastagok, sötét a színük, vagy egyszerűen csak olyan nagyok, hogy kitöltik, és jócskán túllógnak a nagyajkak közötti résen. Mindez sok nőnél komoly szégyenérzet okoz szeretkezések során, még egy megértő partner mellett is.

 

mell

 

A jókora kisajkak ráadásul folyamatos irritációnak vannak kitéve a szorosabb fehérneműben, feszülő utcai viseletben, vagy sportolás során. A kisajak redukció pont az abnormális méretű kisajkak megjelenésén és funkciójuk helyreállításán hivatott segíteni.

 

A kisajak szépségéért

 

Segítségével a szexuális problémák ugyan nem oldhatók meg, de azáltal, hogy tulajdonosa szebbnek érzi ezt a területet, oldódnak a gátlásai és könnyebben mutatja meg magát. És minél elégedettebb a nő a testével, annál többet szeretkezik.
A kisebbítő eljárás meglehetősen egyszerű, helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban történik és maximum egy órás. A műtét során alkalmazott V-metszésnek és a felszívódó varratoknak köszönhetően a hegek nem barnulnak be, és később is csupán egy halvány és diszkrét vonal árulkodik a beavatkozás megtörténtéről.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet