IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

A klinikáról

medigo1

A klinika a II. és III. kerület határán található, és a Budai-hegység közelsége miatt kiváló levegővel bír. Dr. László Zsolt főorvos vezetésével a pácienseket összeszokott csapat várja, amely több mint tíz év plasztikai sebészeti és egyéb szépészeti beavatkozások során szerezte tapasztalatait. A csapat követi és használja a plasztikai és kozmetikai sebészet legújabb innovációit, ugyanakkor nagy biztonsággal végzi a hosszabb múltra visszatekintő, jól bevált szépészeti beavatkozásokat is. A plasztikai és kozmetikai kezelést megelőzően a klinika dolgozói és a páciens konzultáció segítségével, közösen alakítják ki az optimális megoldást.

medigo3

 

Mára a plasztikai beavatkozások a test szinte minden területén elvégezhetőek. A kozmetikai kezelések rohamosan fejlődnek, így sok esetben már mesterséges implantátumokra sincs szükség. A csapat vallja: a szépség önmagában is érték és lehetőség. A plasztikai kezelések számosolyan emberen segítettek és segíthetnek, akik korábban negatív önképük és önbizalomhiányuk miatt kevésbé tudtak kiegyensúlyozott és sikeres életet élni.

medigo2

 

 

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet