IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Macrolane mellműtét – Az egyórás varázslat

 

A nők alapvetően vágynak a dús, formás keblekre, hiszen a női mell egyszerre szimbóluma a szexualitásnak, a szépségnek és az anyaságnak. Sokakat hiányosnak hitt szépségük hátráltat a teljes élet megélésében. Ha valamiért nem az áhított formával vagy mérettel rendelkezik, az sok nőnél könnyen okozhat komplexusokat.

 

A Macrolane mellműtétek előnye

 

A fiatalabb lányok kétszer is meggondolják, mennyit mutatnak meg magukból, ha kisebb az átlagosnál, vagy aszimmetrikus ez a testrészük. Később, a szülés és szoptatás időszaka után, a többszöri fogyás-hízást követően, a formáját és feszességét vesztett keblek miatt vetkőznek le nehezebben párjuk előtt a nők. A szilikonos mellműtét megoldást kínálna, de a műtéttel járó nehézségek, fájdalmak és az altatás ténye miatt sokan visszariadnak a keblek ilyen típusú formázásától.
A legújabb orvostechnikai módszerrel azonban azonnali eredmények érhetők el, a műtétekkel együtt járó kellemetlenségek és mellékhatások nélkül. A Macrolane mellműtétnek köszönhetően azonnal vonzó, feszes és telt lesz a kebel, allergiás reakciók és a fertőzések veszélye nélkül.
A Macrolane, egy a NASHA technológiával előállított tiszta, gélszerű töltőanyag, amelyet injekcióval juttatnak a mellbe. Hasonlóan más népszerű töltőanyagokhoz, amelyeket már több tíz éve, eredményesen használnak plasztikai sebészetek az arcon és annak tájékán található ráncok kisimítására, a Macrolane is tiszta, nem állati eredetű, hyaluronsav tartalmú gél.

 

breast
Míg a legtöbb feltöltő anyagot kisebb volumenű feltöltésekre, így a nevető ráncok, a szarkalábak problémájának orvosolására alkották meg, a Macrolane-t úgy fejlesztették ki, hogy az nagyobb mértékű növelésre és dúsításra is képes legyen. A Macrolanet már évek óta sikerrel használják a vádli nagyobbításánál, a fenék emelésénél, vagy műtétek utáni deformitások kiküszöbölésére. Egyre népszerűbb azok körében is, akik csak alig valamivel nagyobb, de inkább természetesen feszes és kerek keblekre vágynak, az altatás és a műtéti beavatkozás kellemetlenségei nélkül.

 

Géllel történő mellnagyobbítás

 

A géllel történő mellnagyobbítás előnye, hogy segítségével növelhető a kosárméret, miközben a megereszkedett és tartását vesztett szöveteket feszességgel látja el. A Macrolane mellműtét helyi érzéstelenítéssel, bódításban zajlik, azaz a páciens végig magánál van. A mell alsó vonalában, egy kisebb metszésen keresztül juttatják be a szükséges mennyiségű töltőanyagot a megfelelő helyre. A Macrolane mellműtétek hatása egy – másfél évig is megmarad.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet