IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Mellkisebbítés

A nőiesség szimbóluma

 

Bár az anyaság és a nőiesség szimbóluma a dús kebel, együtt élni vele mégis több nehézséget okoz a nőknek, mint gondolnánk. A nagy mellek fizikailag megterhelik a női testet, gerincfájdalmat, rossz tartást okoznak viselőjüknek. A túlságosan megnövekedett, aszimmetrikus keblek ráadásul temérdek aktivitásban akadályozzák a nőket, van köztük olyan, akinek a mindennapi teendők elvégzése is komoly problémát jelent. A fizikai panaszokat tetézi, hogy az összefekvő bőrfelületek tisztán és szárazon tartása nehézkes, így ez a terület a baktériumok és a gombás fertőzések kialakulásának melegágya lehet.

A mellnagyobbodás lehet fiatal kori, vagy szülést és szoptatást követően, esetleg a testsúly gyarapodása következtében fennmaradó, valamint hormonális változások miatt kialakuló zsírszövet többlet az emlőben.

A fent említett nehézségek és kényelmetlenségek az emlők térfogatának redukálásával, egy mellkisebbítő műtét keretében csökkenthetők. A 2-3 órás beavatkozás során, a női testtel arányos és harmonikus, az eredeti rendeltetésüket hangsúlyozó keblek alakíthatók ki. Az elérhető legarányosabb mellek formázásán túl a kisebbítő eljárás legfontosabb célja, megőrizni a mellbimbó érzékenységét, az udvara szöveteinek életképességét, valamint a tejcsatornák épségét.

A térfogat csökkentésének valamennyi módszerére igaz, hogy elsőként a mellbimbó és annak udvaránál ejtenek metszést, majd onnan lefele a mellredőkig függőlegesen, hogy aztán a redőkben futó vágással a felesleges tömeg nagy része eltávolítható legyen. A műtét fizikai, esztétikai, és pszichológiai előnyei rövid időn belül jelentkeznek. Valamennyi jelentős, hiszen a mell helyreállításával, a fizikai és higiéniai tünetek felszámolásán túl, a nő önértékelése és mentális egészség is javul.

 

Mikor nem szabad?

 

Mellkisebbítést nem végezhető szoptató anyáknál, és abban az esetben is kerülendő, ha páciens valamilyen szisztémás betegségben szenved. Emellett a műtét előtt érdemes lelkileg felkészülni arra is, hogy a beavatkozásnak a legnagyobb előrelátás és körültekintés ellenére is lehetnek szövődményei.

 

 

 

 

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet