IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Mondjon búcsút a csíkos hasnak!

 

Számos előnye van egy megkezdett diétának: minőségi táplálkozás, méregtelenítés, salaktalanítás, tudatosabb életszervezés, rendszeres és átgondolt tréning. Mindez koncentráltabb befelé figyelést igényel, ami a tudattal, hogy ismét valami jót teszünk magunkért, növeli az önbecsülést is.

 

Fogyókúra?

 

 

A legfontosabb pozitívuma azonban a fogyókúrának, hogy az ideális testsúly elérésével temérdek betegségtől, köztük a magas vérnyomástól vagy a cukorbetegségtől óvjuk meg szervezetünket. Sok páciens azonban hiába elégedett végre a súlyával, hiába egészséges és aktív, hatalmas kifogyott bőréből nem tud kibújni.

A jól kivitelezett fogyókúrának köszönhetően ugyanis nem csak a kilóknak, hanem bőrünk feszességének is búcsút mondhatunk. Súlyvesztés után legszembetűnőbb a has bőrének megnyúlása, amely rendkívül zavaró, és nem csak a szexuális együttlétek során. A felesleges redőktől megszabadulni szinte lehetetlen, ami olyan komoly önértékelési problémát is jelenthet, hogy az illet képtelenek mások előtt levetkőzni, fürdőruhát felvenni.

Sajnos a logó bőr látványán még a hízás során kialakult bőr repedések, az úgynevezett striák is rontanak. Ezek a köldöktől kifelé futó, eleinte pirosas, később gyöngyház színű repedések a bőrfelszín alatti kötőszövetek elszakadása következtében alakulnak ki. Csodák pedig nincsenek. Bármilyen reklámszöveggel is próbálják elhitetni a szépészeti kozmetikumok varázserejüket, a felesleget, és a bőrnyúlás következtében feszességüket vesztett és elrepedt kötőszöveti rostokat egyetlen szuperkészítmény sem tudja eltűntetni, vagy összeforrasztani.

 

Plasztikai megoldások

 

Maga a has plasztikázása sem képes láthatatlanná tenni a hegeket, mégis mindenképpen javít a megjelenésükön és sok közülük el is tűnik, amikor a kötény részt, vagyis a fehérneműre rálógó extra bőrt az azon található repedésekkel együtt kimetszik. Az alhas plasztikázása pedig hozzásegítheti a pácienst, hogy a kemény munkával elért testméretet tökéletesen követő, striáktól mentes bőr fedje.

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet