IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Nagyajak plasztika

 

A teljesen normális és hétköznapinak nevezhető női nemi szervek formájukat és méretüket tekintve rendkívül eltérőek, így nincs két egyforma nagyszeméremajak sem.

 

Mit érdemes tudni a nagyajak plasztikáról?

 

A nagyajkak, serdülő korban két egymáshoz illeszkedő kagylóra hasonlítanak. Felettük helyezkedik el a zsírszövetből álló szeméremdomb, a kettő közötti szeméremrésben pedig a kisajkak. A nemi szervek külső, és az azt alkotó zsírréteg miatt húsosabb bőrrétegét alaphelyzetben szőr borítja. A nagyajkak azok, amelyek védik mindenféle felszálló fertőzéstől a hüvely nyílását, illetve takarják az alatta található csiklót és az azt fedő kisajkakat.

nagyajak

 

A külső női nemi szervek megjelenése jelentősen romlik szülések után, valamint a testsúly változásával. A zsírrétegéből veszítő nagyajkak megnyúlnak, ráncossá válnak, hízást követően viszont túlzottan felszaporodhat a zsír a szövetekben. A nagyajak plasztikát éppen e két véglet miatt választják a nők, hiszen mindkét esetben önértékelési problémát okoz a fehérneműben férfiasnak ható kidudorodás vagy megnyúlás. Azok a hölgyek, akik nincsenek megelégedve a szeméremajkak formájával, méretével, vagyis az átlagostól igen csak eltérő nagyajkakkal bírnak, gyakran ügyetlenebbek és kevésbé kezdeményezőek a szexuális együttlétek során.

 

Mit foglal magában a nagyajak plasztika?

 

A nagyajak plasztika magában foglalja a túlságosan előre emelkedő zsírréteg eltávolítását zsírleszívással, valamint szükség esetén saját zsír befecskendezését a szeméremcsont fölé és a nagyajkakhoz. Mindkét beavatkozás eredménye a sokkal fiatalosabb megjelenés és a felszabadultabb szexualitás. A nagy- és kisajak plasztikát gyakran helyi érzéstelenítésben, egyszerre végzik, mivel a nagyajak alakítása során a kisajkak mérete is korrigálható.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet