IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Pácienseinknek

 

Kedves Hölgyem/Uram!

 

tokioHa már ezt olvassa, megtette az első lépést egy új, szebb külső, egy kellemesebb életérzés felé. A plasztikai- esztétikai sebészet rohamosan fejlődik, a lehetőségek tárháza egyre szélesebb, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk az Ön természetéhez és alkatához legközelebb álló megoldást. Gondolom, tele van kérdésekkel, itt általánosan mesélek Önnek a beavatkozások menetétől az első találkozástól az utolsó konzultációig. Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy soha ne féljen kérdezni, soha ne érezze úgy, hogy esetleges kételyei nem elég fontosak, vagy „butaság” lenne rákérdezni.

A legelső, hogy Ön mindvégig biztonságban érezze magát egy profi csapat kezében, és minden kétsége megszűnjön. Az első konzultáció általában bejelentkezés alapján történik, amely során Ön elmondja, milyen beavatkozást tervez, mivel nincs megelégedve testén, milyen változtatásokat szeretne. Megbeszéljük a lehetőségeket, és ha megszületik az elhatározás, felveszem az ún. anamnézisét, amely során elmeséli, hogy milyen betegségek fordultak elő élete folyamán, van-e bármilyen allergiája, sőt, bizonyos műtétek esetében fontos a dohányzás említése is.

Ezt követi egy alapos vizsgálat, amely alapján megállapítom, hogy milyen műtéttel lehet az Ön esetében a legjobb, a legtestreszabottabb eredményt elérni. A következő lépés a műtét előtti és utáni fotók megtekintése, amely során az Ön alkatához leginkább hasonlító, műtéten már átesett páciensek kiindulási fotói alapján tudjuk a legjobban szemléltetni, hogy az adott beavatkozással milyen eredményt értünk el. Bizonyos esetekben rendelkezésre áll a computeres látványtervezés is, de sosem szabad elfelejteni, hogy a grafika csak egy program, a való életben a testünk másképp is viselkedhet, reagálhat a változásokra. A konzultáció során pontosan elmondom, hogy milyen szövődmények fordulhatnak elő, az adott beavatkozásnak mik a kockázatai. Ez nagyon fontos része a megbeszélésnek, hisz Ön ezek tudomásul vétele után tudja eldönteni, hogy aláveti-e magát a műtétnek. Sokan elfelejtik, hogy a plasztikai műtét is egy sebészeti műtét, csak ebben az esetben nem betegség miatt kell „vágni”. Viszont ugyanúgy a legtöbb esetben altatással jár, van külső, és – bár nem látszik – belső sebgyógyulási idő, amit nagyon fontos, hogy komolyan vegyen felépülése ideje alatt.

Van, hogy egy konzultáció nem elég, hogy el tudja dönteni, pontosan milyen beavatkozást választana. Gyakran maradnak kérdések, ilyenkor még egy, vagy akár még kettő további konzultációt javasolunk. Amikor megszületett a döntés, megszervezzük a műtét előtti kivizsgálást és kitűzzük a műtét pontos dátumát. A műtét napján kell bejönni a klinikára, aznap el is végezzük az operációt. Műtéttől függően általában 1, nagyobb műtétek esetében 2 napot kell a klinikán tölteni.Az első kontrollra 3-4 nap elteltével kerül sor, a legsúlyosabb szövődmények leggyakrabban ebben az időszakban jelentkezhetnek.
Ezután a 2.- 3. hét között kerül sor a varratszedésre. A következő kontroll kb. 3 hónap elteltével történik, ahol már nagyon jól láthatjuk a műtét eredményét. Ha ezután nincs panasz, legközelebb egy év múlva találkozunk. Természetesen a két időszak között és után is bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén hívhat bizalommal! A teljes heggyógyulási idő 6-12 hónap, ez függ a páciens alkati adottságaitól és a beavatkozás típusától is.

Ami nagyon fontos, hogy a teljes felépülési idő alatt mindig, minden körülmények között tartsa be a műtét utáni előírásokat. Sajnos sokan nem veszik elég komolyan ezt az időszakot, és így előfordulhat, hogy nem a várt végeredményt kapják. A szorítókötések viselése, a mozgás korlátozottsága mind olyan kérések, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a tökéletes eredmény érdekében.
A plasztikai- esztétikai sebészet mára közelebb került Önhöz is, az eljárások között mind több újdonság jelenik meg, amelyekkel egyre kisebb beavatkozásokkal egyre jobb eredményeket tudunk elérni.
Kérjen egy konzultációs időpontot és beszéljük át az Ön elképzeléseit személyesen!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet