IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

PRP – A fiatalság forrása

 

Nagy népszerűségnek örvendtek a közelmúltban a vámpírok, akiknek a fikciós történetekben az emberi vér az éltető nedű.

 

Vér az orvoslásban

 

A vér szállítja a tápanyagot és az oxigént a szervezet valamennyi sejtje, így a bőr számára is, emellett magában hordozza a seb, a csont és a lágy szövetek regenerálódásához szükséges növekedési faktorokat, a gyógyító vérlemezkéket is. Ezt a tulajdonságát kihasználva már évek óta alkalmazza a saját vért az ortopédia és a sport gyógyászat. A vérrel történő gyógyítás során, a sérült területre a betegtől vett, aktív összetevőket töményen tartalmazó saját vért fecskendezik vissza. Ez a levett, majd lecentrifugált vér koncentráltabb formában tartalmazza a sejtek regenerálódását serkentő trombocitákat, amelyek szövettöbbletet és gyorsabb felépülést eredményeznek a sérült területen.

 

Alkalmazás a plasztikában

 

A plasztikai sebészet sem hagyhatta figyelmen kívül ezt a lehetőséget, és a beteg véréből speciális eljárással, vérlemezkékben gazdag plazmát, más néven PRP-t állít elő. Ezt a fiatalító szérumot aztán az arc, a nyak vagy a dekoltázs területén az öregségi ráncokba, redőkbe fecskendezik be. Ennek eredménye a fiatalosabb, kisimultabb arcbőr és egy jól láthatóan frissebb megjelenés. A minden cseppjében természetes készítmény, a koncentrált vérplazma, regenerálódásra serkenti a feszességüket vesztett bőr alatti rétegeket, ráncfeltöltést és térfogat növekedést érve el az arc szöveteiben. A hajszálvékony tűvel végzett arcfiatalító eljárás akár két évig is megőrzi hatását. A PRP népszerűségét csökkenti, hogy a hagyományos bőrfeltöltő készítményekkel szemben itt a temérdek tűszúrás helyén bevérzések alakulhatnak ki.

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet