IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Szeméremajak plasztika

 

A gravitáció hatása bizony érezhető a korosodó testen, és a feszesség elvesztése alól a női nemi szervek sem lehetnek kivételek. Ezért egyre több hölgy kéri a szakembertől, hogy – vélt vagy valós – hátrányos megkülönböztetése miatt érzett szégyenén szikével és tűvel enyhítsen.

 

A szeméremajak plasztika jelentősége

 

Napjainkban könnyen érhetők el a női testeket teljes meztelenségükben mutató – így a nemi szerveket sem rejtő – képek, amelyek nyíltan mutatják meg, mi az, ami ott lent eltér a széptől, vagy legalábbis a sugallt átlagostól. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy egyre elfogadottabbá válik a testi hiányosságok és rendellenességek megszűntetése plasztikai úton. A szeméremajak plasztika jelentősége pedig éppen abban áll, hogy képes változtatni a kis és nagyajkak megjelenésén, formáján és méretén.
A klitoriszt borító kisajkak a hüvely bemenetnél V-alakban érnek össze.

 

1082028746

Kívülről a kisajkakat a nagyszeméremajkak takarják. Sokakat a mindennapos tevékenységben, vagy testhez álló ruha viselésében is zavar a szeméremajkak túlzott megnövekedése. Az elváltozás lehet veleszületett, szexuális együttlét során kialakuló deformitás, vagy egy nehezebb szülés egyik sosem emlegetett mellékhatása is. Sokan azért döntenek a szeméremajak plasztika mellett, mert úgy érzik, ez a testrészük már nem elég kívánatos, mások azért, mert az átlagostól túlságosan eltérő nemi szervük állandó frusztráció forrása, a szépen formált kis-, és nagyajkakban pedig a megnyugvás ígéretét látják.

 

Mennyire fájdalmas a beavatkozás?

 

Az elmúlt 10 évben megduplázódott ezen szépészeti beavatkozások száma, a szeméremajak plasztika után pedig 10-ből 9 páciens tökéletesen elégedett az eredménnyel. Felesleges hát kitartani a megnagyobbodott szeméremajkak okozta fájdalom és kínos érzések mellett, mert mindez, ma már rutin eljárással felszámolható.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet