IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Szilikon mellműtét – A valóra vált álom

 

Az ízig-vérig nő sikeres a munkában, odaadó az ágyban, meglepően tehetséges a konyhában és felülmúlhatatlan anya. Ezen szerepkörök mindegyikének megfelelni aligha lehet, mégis minden hétköznapi nő küzd a tökéletes nő szerepéért járó díjért, az elismerésért, és azért, hogy környezete és párja szépnek és sikeresnek lássa őt.

 

A szilikon mellműtétek kínálta lehetőség

 

Egy-egy alkalommal különlegesnek érezhetik magukat, amikor szépen sminkelt arcuk mellé felöltik a kis feketét a dögös bőrtopánnal, de a modern kor hamupipőkéjének hamar éjfelet üt az óra és maradnak a tündöklés nélküli, kimerítő hétköznapok. Egy kis segítséggel azonban, a nőiesség és a szexualitás kiemelésével, a pillanatnyi csillogás és a vele elért megelégedettség fenntartható, és a mindennapok része lehet.

 

Breast-Augmentation-2
Él egy olyan elgondolás férfi és női fejekben, hogy minél jobban ellenáll a garvitációnak a nő teste, annál sikeresebb lehet – nem csak az ágyban, de – az életben is. Ezért választják lányok, és asszonyok milliói világszerte a plasztika beavatkozások és leginkább a szilikon mellműtétek kínálta lehetőségeket előszeretettel. A formásabb, feszesebb keblekkel együtt nő az önbizalom, ami bizony több személyes apró sikert, nagyobb elégedettséget hoz a nő és így a körülötte élők mindennapjaiba is. Ha pedig a királynő boldog, akkor a királyság lakói is azok.

 

Nem csak növel, formáz is

 

A szilikonnal végzett mellműtét nem csak a keblek méretének növelésére képes, hanem azok formázására is. A rendkívül széles spektrumú implantátumoknak köszönhetően, szinte bármilyen eredmény elérhető, az egészen természetestől az olyan feltűnő változatig, amilyet Pamela Anderson választott. A csepp vagy alma formájú, sima vagy texturált felületű, szilikon vagy só-oldatos változat mindegyikével újra természetesek, teltek és feszesek lesznek a keblek.
A szilikonos mellműtét egy életre szóló választás, nem véletlen, hogy azok a nők döntenek mellette, akik visszafordíthatatlan változásra vágynak, az implantátumokat azonban 15-20 év múltán érdemes felülvizsgáltatni.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet