Combplasztika

A combplasztika során a comb egyes részein lerakódott zsírfelesleget távolítjuk el! A feszes, formás combok legfőbb ellensége a kor és a helytelen táplálkozás. A rohanó életvitelt és a gyorsételeket sokszor a comb alakja és mérete sínyli meg. A pácienseket leggyakrabban a comb bizonyos részén lerakódott zsírfelesleg zavarja, amely az esetek többségében zsírleszívással korrigálható. Combplasztikára abban az esetben kerül sor, amikor a bőr annyira megereszkedik, hogy a zsírleszívás önmagában már nem elegendő. A combplasztika segítségével visszaállítható a combok feszessége.

A combplasztikai műtét menete

A műtétet altatásban végezzük és kb. 1-2 órát tart. A vágások a lágyék -vagy a comb belső oldalán futnak, így később a hegek jól elrejthetőek. A combplasztikai műtétet követően általában a páciens 1 éjszakát tölt a klinikán, ezt követően hazamehet, de a kompressziós, szorító nadrág viselése az egyik legfontosabb innentől kezdve!

A műtét után

A varratszedésre a műtétet követően általában két hét után kerül sor. A szorítóruha viselete azonban ezt követően is szükséges 4-6 hétig! A combplasztikát követő 1 hónapban tartózkodni kell mindenféle fizikai munkától, a varratszedés utáni 2 hétben a torna, a sport nem javasolt. A comb végleges formája a következő 1 hónapban alakul ki teljesen. A műtéti heg maradandó, de az idő előrehaladtával halványul, csak egy alig észrevehető vonal marad hátra.
Kérjen ingyenes konzultációt! Bár a combplasztika nem tartozik az ismertebb beavatkozások közé, bátran kérjen tanácsot plasztikai sebészétől, ha már felmerült a zsírleszívás gondolata. Sokkal hamarabb lehet újra feszesebb és formásabb combja, mint gondolná!

KÉRJ INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Adataid megadása után kolléganőnk hamarosan keresni fog, hogy időpontot egyeztessen Veled. A részvétel díj- és kötelezettségmentes!

+36 30 829 60 59