Dr. Bognár Gábor

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Dr. Bognár Gábor - Plasztikai sebész25 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezem különböző plasztika sebészeti területeken. Az a tapasztalatom, hogy sok esetben jelentős segítséget tudtunk nyújtani pácienseinknek, hogy visszanyerjék önbizalmukat, és kiegyensúlyozottabb életet tudjanak élni.

   30 év orvosi tapasztalat

  Kiemelt területei: Emlősebészet, emlőrekonstrukció, hasplasztika, arcplasztika

   Jó hangulatú, empatikus, ingyenes konzultációk

 

Dr. Bognár Gábor Ph.D.

egyetemi docens, sebész és plasztikai sebész

A Semmelweis Egyetemen szerzett diplomát 1992-ben és az Egyetem II. sz. Sebészeti Klinikáján dolgozik folyamatosan, ma egyetemi docensi beosztásban.

Tagja a Magyar Sebész Társaságnak (MST) és a Magyar Plasztikai Égés- és Helyreállító Sebészeti Társaságnak (MPÉHST).

…segíteni és gyógyítani. Testet és lelket egyaránt. Sebészként és plasztikai sebészként egyaránt. Én nem kérdezem, miért vágyik valaki a változásra, ha attól lesz magasztosabb, vagy szebb, vagy boldogabb. Az én szerepem ebben a Világban, hogy tudásomhoz mérten megadjam, amire Ön vágyik. Tudja … hogy szárnyalhasson…

2022-ben csatlakozott a Pasarét Klinika plasztikai sebészet egészségközponthoz, mint senior plasztikai sebész, ahol sok elégedett páciensnek tudott segíteni a különböző plasztikai beavatkozási területeken. 

Nemzetközi plasztikai sebészeti tapasztalat

Sebészeti és plasztikai sebészeti képzése és tapasztalatszerzése külföldön a következő Klinikákhoz kötődik

Freiburg – 1998-óta, évente: 4-6 hét (1999-2000: 18 hónap) laparoscopos és minimálisan invazív sebészet, emlősebészet, emlőrekonstrukció, body contouring, mikrosebészet, kézsebészet és ugyanekkor:

Freiburg – Erich Lexer Klinik: esztétikai plasztikai sebészet (mellplasztika, hasplasztika, arcplasztika), lipofilling, kozmetológia

…számomra Freiburg a bölcső, ahova mindig visszavágyom és visszatérek. A német kollegák precizitása és szakmai profizmusa engem is alázatossá tett és mindig a legújabb technikák elsajátítására sarkallt. A Lexer Klinika egy olyan műhely, ahol megtanulhattam, hogy a páciens mindenképp és mindenek felett a középpontban kell, hogy álljon. A klinika jelmondatát vallom: „Salus aegroti suprema lex esto”- a beteg üdve a legfelsőbb törvény.

Zürich – mikrosebészet

Basel – hasplasztika, orrplasztika, emlősebészet, perforátor erek sebészete, fenékplasztika

…számomra Svájc a harmónia szigete, ahol elmélyülten és mégis felszabadultan tudtam a plasztikai sebészet sokféle és szerteágazó Világát bebarangolni. Kollegialitás, bizalom, és a tudás maximális átadása volt, amit ott kaptam.

Bécs – arcplasztika, arc rekonstrukció, emlősebészet, redukciós emlőplasztika, mikrosebészet

Innsbruck – emlősebészet, emlő rekonstrukció, body contouring, lipofilling, arc- és un. szem-körüli kombinált esztétikai sebészet, speciális redukciós mellplasztika.

… A szomszédos Ausztria klinikáin az arc és a mell esztétikai és rekonstrukciós kihívásaiba mélyedhettem el több alkalommal. Mindig lenyűgözött az alázat, ahogy a legkisebb esztétikai problémát is a legnagyobb figyelemmel és technikai tudással igyekeztek orvosolni a beteggel vagy pácienssel történt, a legapróbb részletekig terjedő konzultációk után.

Tudományos munka

Tudományos munkáját és Ph.D fokozat több, mint 30 publikáció, ill. 60 prezentáció erősíti. Évente több külföldi mesterkurzuson és kongresszuson vesz részt. A hazai kongresszusi élet rendszeres szereplője.

…mindig hittem abban, hogy a sebész nem csak iparos, aki csak csinálja a szakmát, de tudós is, aki ha nem ír róla, annak a fejében nem áll össze egy egységes egésszé a tudás. A publikáció efelett művészet és belső igény. Publikációim rendszerező elemzések, ha tetszik a tanulmányaim és a tudásom lenyomatai.”Non opus est verbis, credite rebus”.

 

Vissza az orvosaink oldalra dr. Bognár Gábor plasztikai sebész oldlalról >

Vissza a Pasarét Klinika főoldalra dr. Bognár Gábor plasztikai sebész oldlalról >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb