Zsírleszívás

A zsírleszívás, mint esztétikai beavatkozás

A zsírszívás olyan eljárás, mely során a test különböző, alkatilag sajátságos területein lerakodott nagyobb mennyiségű bőr alatti zsírt távolítjuk el, nagyobb műtéti hegek nélkül. a zsírleszívással mintegy újraformázzuk a test körvonalát. A leggyakrabban a has, a csípő, a comb külső-belső része, a térd környéke, a lábszár, a fenék környéke, a felkar, az ál, a nyak területeiről történik zsírleszívás.

A zsírleszívás menete

A zsírleszívás során kevéssé zavaró helyen bemetszést ejtünk. Ezen keresztül speciális, egy vákuum rendszerrel összekötött fémkanül segítségével, az előzőleg steril fiziológiás só oldat, helyiérzéstelenítő-vérzést csökkentő oldat elegyével feltöltött területekről, a bőr alatt felgyülemlett felesleges mennyiségű zsírszövetet távolítjuk el.

Különböző elven működő módszerek léteznek, ilyenek a mechanikus, vibrációs, ultrahangos módszer, de mindegyik lényege, hogy a zsírszövetben a kötőszövetes vázban lerakodott zsírt kimozdítsa és ezt a vákuum segítségével eltávolítsa.

A beavatkozást követően legalább 5 hétig speciális szorító ruha viselése szükséges, mely a zsír réteg kiszívása következtében az alapjáról elemelkedett bőr réteg letapadását segíti elő. Szövődmények itt is a sebészeti beavatkozásoknak megfelelő általános szövődmények lehetnek, úgymint haematoma-, seromaképződés, gyulladás, melyek lokális kezeléssel, antibiotikum szedésével jól kezelhetők.

Bővebb információért kérjük jelentkezzen elérhetőségeinken, vagy forduljon kollégáinkhoz.

KÉRJ INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Adataid megadása után kolléganőnk hamarosan keresni fog, hogy időpontot egyeztessen Veled. A részvétel díj- és kötelezettségmentes!

+36 30 829 60 59