Arcfiatalítás saját zsírral

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Arcfiatalítás saját zsírral

Arcfiatalítás saját zsírral

Goisis Microfat töltés és Nanofat ránctalanítás

Manapság egyre elterjedtebb és népszerűbb az arcfiatalításnak az a természetes módja, amikor a páciens saját, őssejtekben* gazdag, tisztított zsírját juttatják vissza a bőr alá.

A saját zsírral történő arcfiatalítás, kézfiatalítás, illetve kebeldúsítás ideális mindazoknak, akik a természetességre törekednek, és idegen anyag felhasználása nélkül, gyorsan szeretnének éveket fiatalodni.

Mi a saját zsírral történő feltöltés?

Egy olyan minimál invazív (no szike, no altatás, csak szúrás) orvos-esztétikai eljárás, amely során a test saját zsírsejtjeit átinjektálják a test másik volumenhiányos (pl. orca, szemüreg, kézfej, fenék, mell), ráncos (pl. orr-száj közötti mély ránc, arc egyéb területei, mellkas) területeire. A beavatkozáshoz nem szükséges nagy mennyiségű zsír, így nem feltétlenül kell összekötni nagyobb területek zsírleszívásával, elegendő csupán a szükséges kb. 50 ml zsírmennyiség eltávolítása.

A saját zsírral való töltés teltebbé, kisimultabbá teszi az arcot, kézfejet, dekoltázst allergiás reakcióktól mentesen és műtéti metszések nélkül, teljesen természetes anyag használatával történik. A saját zsírleszívás során érett, fiatal és zsír-őssejteket is átültetünk az új helyre, ahol nem csupán volument pótol a saját zsír, hanem beindítja egy regenerációs és bio-stimulációs folyamatot.

Ezek az őssejtek, olyan különleges mezenchimális sejtek, melyek képesek sejtosztódással önmagukat korlátlanul fenntartani, megújítani, illetve képesek differenciálódás révén más sejtek és szövetek létrehozására. Tehát a fibroblasztokat aktiválva képesek új kollagén, elasztin rostokat, hyaluronsavat képezni, amely hatására a kezelt területet teljes mértékben rejuvenálja, megfeszíti és megfiatalítja.

Mik a saját zsírral történő feltöltés előnyei?

 • Látványos eredmény
 • Tartósabb hatás
 • Természetes megjelenés
 • Mesterséges töltőanyag-mentes
 • Természetes, saját sejtekből álló töltőanyag
 • Biztonságos, túlérzékenységtől, allergiás reakciótól nem kell tartani
 • Hyaluronsavas feltöltéshez képest versenyképesebb ár

Arcfiatalítás saját zsírralGoisis Microfat előnyei

Miért előnyösebb a Goisis Microfat saját zsír feltöltési technika a hagyományos zsírleszívással egybekötött zsírátültetésnél?

 • Relatíven gyors beavatkozás (kb. 40 perc)
 • Saját, tisztított zsír felhasználása révén nincsen külsőleg bevitt kémiai anyag
 • Zárt, steril, biztonságos rendszer
 • Kisebb vákuum alkalmazása a zsírleszíváshoz és kis mennyiségű zsír (10-50 ml) leszívása – zsírembólia, tüdőembólia veszélye szinte teljesen kizárható
 • Vékony kanül vagy tű alkalmazása – minimalizálható a véraláfutás, ödéma előfordulása a beinjektálási területén
 • Látványos, azonnali, szép és természetes eredmény
 • Hosszabb, tartósabb hatás
 • Saját tisztított zsír révén nincsen külsőleg bevitt kémiai anyag
 • Őssejtekben gazdag, természetes töltőanyag
 • Microfat és a nanofat révén kettős hatás
 • Több rétegű bőrfiatalítás, természetesen fiatalos megjelenés
 • Biztonságosabb az altatásos, nagyobb mennyiségű zsírleszívást igénylő zsírátültető technikáknál
 • Túlérzékenységtől, allergiás reakciótól, fertőzéstől nem kell tartani
 • A kezelés nem akadályozza a normál napi életvitelt, rögtön visszatérhet a napi tevékenységekhez

Milyen területeket kezelhetünk a Goisis Microfat saját zsír feltöltéssel?

 1. Arc fiatalítása, ráncfeltöltés, korral elveszett zsír pótlása (töltés) – igény szerint
 2. Szemöldök körüli haragos ránc feltöltése
 3. Orr melletti, úgynevezett „nasolabialis” ránc kezelése
 4. Kézfej fiatalítása
 5. Mellformálás

Hogyan történik a Goisis Microfat sajátzsír feltöltés?

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, az átültetni kívánt zsírszövetet legtöbb esetben a páciens csípő tájékáról szívják le. A beavatkozás során úgy távolítják el a zsírsejteket, hogy a lehető legkevésbé sérüljenek, hiszen a legjobb eredmény eléréséhez sértetlen zsírsejtekre van szükség.

A leszívott zsírsejteket egy zárt rendszerben megtisztítják, szűrik és átültetésre alkalmas formába hozzák, majd az őssejtekben gazdag töltőanyagot a kezelendő területre juttatják, és kíméletes masszázzsal eloszlatják a töltőanyagot.

Fontos, hogy a kezelt felületet néhány napig óvja a páciens az erős gesztikulációtól, dörzsöléstől és masszázstól. Valamint 1 hónapig ne napozzon, szoláriumozzon, szaunázzon, tartózkodjon a kozmetikai kezelésektől, és minden más orvos-esztétikai beavatkozástól.

De a zsírátültetés előtti és utáni napokon igyon min. 2,5 liter cukormentes folyadékot!

Milyen kockázata lehet a beavatkozásnak?

A saját zsírral feltöltés esetén nagyon ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Mivel a szervezet saját anyagát juttatjuk vissza az arc ráncaiba, ezért allergiás reakció nem fordulhat elő. A beavatkozás után esetenként duzzanatok, bevérzések megjelenhetnek a kezelt területen, de ezek egyéni hajlamtól függően csupán pár napig láthatók, és hűtéssel. Arnigel, vagy Traumil krém használatával felgyorsítható a gyógyulás folyamata

Amennyiben kérdése támadt, vagy több információra van szüksége ajánljuk figyelmébe a díjmentes konzultációt, mely során szakorvos válaszolja meg kérdéseit!

 

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra az Arcfiatalítás saját zsírral oldalról >

 

 

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb