Lézeres arckezelés, zsírleszívás

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Lézeres arckezelés - Alma lézerrel az egyenletes, feszes arcbőrért

Az új lézeres arckezelési eljárás egyre népszerűbb az arcplasztika területén. Olvassa el a Pasarét Klinika plasztikai sebészet blogját az új eljárásról. Az emberek egyre többet foglalkoznak önmagukkal az "otthoni irodából" érkező online találkozók miatt. A fáradt, egyre ráncosodó és megereszkedett arc sokaknak okoz önbizalom-problémákat, akikre megoldást jelenthet a lézeres arckezelés vagy az arcplasztika.

Lézeres arckezelés - Alma lézerrel az egyenletes, feszes arcbőrért

Ahogy telnek az évek, eljön az idő, amikor reggel a tükörbe nézünk, és a látvány hatására eldöntjük: valamit tennünk kell a bőrünkkel. A jó éjszakai alvás, a drága krémek, a kozmetikai kezelések hosszú távon nem segítenek, és egyelőre nem szeretnénk plasztikai sebészhez menni. Ilyenkor jönnek képbe a non-invazív kozmetikai eljárások. Ilyenkor sem tűszúrásra, sem vágásra nincs szükség, de a beavatkozás utáni eredmény még egy plasztikai műtét után is önmagáért beszél. A lézeres arckezelés is ebbe a csoportba tartozik, az öregedés látható jelei mellett egyéb bőrproblémák korrigálására is alkalmasak.

A múlt hibáinak kijavítása

Lézeres arckezelésLézeres arckezelés A lézeres arckezelés sok mindenben segíthet. Hányszor nyomtuk ki a pattanásainkat tinédzser korunkban? Hányszor feküdtünk le teljesen sminkelve egy éjszaka után? Hányszor feküdtünk ki a napon anélkül, hogy alaposan befedtük volna bőrünket fényvédő krémmel? Ami történt, megtörtént, és a legjobb esetben is tanultunk belőle. A múlt hibáinak következményei azonban nyomot hagynak a bőrünkön. Apró hegek, elszíneződések, barna pigmentfoltok, egyenetlen bőrfelület és bőrszín lustaságunkra, figyelmetlenségünk pillanataira emlékeztetnek. Szerencsére ma is létezik ez a lézeres arckezelési technika, mellyel eltörölhetjük a múlt hibáit és felfrissíthetjük, üdévé, egyenletessé varázsolhatjuk arcbőrünket. Az ALMA lézer segítségével egyszerre dolgozhatunk a bőrfelszíni foltokon és a bőr mélyebb rétegeit érintő problémákon.

Lézeres arckezelés a fiatal bőr szépséghibáira is

A felületi egyenetlenségek és a tág pórusok nemcsak az öregedő bőr jellemzői. Sajnos nem mindenki születik hibátlan bőrrel, serdülőkorban derül ki, milyen szerencsések vagyunk a bőrtípusunkkal. A lézeres arckezelés segítségével nem kell megvárnod az öregedést, bármikor elkezdheted bőröd állapotának javítását. Egy fiatal nő önbizalmának is jót tesz, ha szebb lesz a bőre, megelőzésnek is felfogható, ha fiatalon él a modern technika vívmányaival és helyreállítja mindazt, amit a természet a bőrén elcsúfított. szakértők segítsége.

A természetes szépség ismét előtérbe kerül

Az idő előrehaladtával a bőrfelszíni problémák mellett a hangsúly a bőr rugalmasságának, feszességének és teltségének megőrzésére, visszanyerésére helyeződik. A gravitáció nem kíméli senkit, az öregedő bőrben pedig megváltozik a kötőszövetet alkotó legfontosabb fehérjerostok, a kollagén és az elasztin szerkezete és termelése. Emiatt a bőr veszít rugalmasságából, aminek legszembetűnőbb jelei lehetnek az arcbőr megereszkedése, a vonások szétterülése, a tossa, a lelógó szemhéjak és a szem alatti táskák, és természetesen a ráncok. .

Harmincas éveink végéig elegendő mennyiségű kollagén és elasztikus rostok, hialuronsav, különféle lipidek, stb. áll rendelkezésre ahhoz, hogy bőrünk friss és fiatalos maradjon. A negyvenes éveinkben elkezdődik a bőr látványos öregedése, és a perimenopauzában ezek a folyamatok drámaian felerősödhetnek. Az ALMA lézerrel műtét nélkül megújítható a bőrfelület, feszesíti, összenyomja a megereszkedett bőrrészeket. Serkenti a kollagén és elasztin termelődését, a bőr belülről kifelé tartósan megfiatalodik.

A lézeres arckezelés nem csak nőknek szól

Az egyenetlen bőrfelület, tág pórusok, pattanások, hegek és hegek a férfiak hiúságát is feltárják. Sőt, a mindennapi életben nem is tudnak élni a sminkelés eszközeivel. Egyre többen merik szakember segítségét kérni, az Alma lézeres arckezelés számukra is megoldást jelent a bőrhibák, egyenetlen bőrfelület korrigálására.

40 év felett csökken a bőr zsírtartalma és a kötőszövetet alkotó hialuronsav vízmegkötő ereje, amit a környezeti hatások, a genetika és a dohányzás is befolyásolnak. Ezért 40 év felett a kozmetikai eljárások száma is arányosan növekszik.

Az arckezelés és az arcplasztika mellett gyakran fordulnak hozzánk pácienseink alsó és felső szemhéjplasztikai kéréssel. Szemhéjplasztika a Pasaréti Klinikán, Budapest II. Jöjjön el ingyenes alsó és felső szemhéj műtéti konzultációnkra. Tekintse meg weboldalunk árlistáját, előtte-utána képgalériát és blogfórumunkat.

Ha kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni egy ingyenes konzultációra, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Ugrás a Facelift oldalra a lézeres arckezelés blog oldaláról >

Vissza a főoldalra a lézeres arckezelés blog oldaláról >

Az arckezelés, arcplasztika mellett még nagyon gyakran jönnek hozzánk a pácienseink alsó és felső szemhéjplasztika igényekkel. Szemhéjplasztika a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerületben. Jöjjön el ingyenes alsó, felső szemhéjplasztika konzultációnkra. Nézze meg weboldalunkon az árak listáját, előtte utána képek galériáját és a blog fórumunkat.

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni az ingyenes konzultációra, keressen minket bármelyik elérhetőségünkön.

 

Tovább a Arcplasztika oldalra a lézeres arckezelés oldalról  >

Vissza a főoldalra a lézeres arckezelés blog oldalról  >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb