Testplasztika nőknek

Combplasztika

Elkerülhetetlen, hogy a comb egy idő után veszítsen a feszességéből. A combplasztikai beavatkozás során, a comb egyes részein lerakódott zsírfelesleget távolítjuk el, ezáltal elősegítve combok rugalmasságának és korábbi formájának visszanyerését.

Felkarplasztika

Felkarplasztikai beavatkozásra akkor kerül sor, ha az idő múlásával vagy hirtelen, nagymértékű fogyás következtében a bőrszövetek rugalmassága csökken, és bőrfelesleg alakul ki, vagy túlzott zsírlerakódásal állunk szemben.

Fenékplasztika

A fenék területén kialakulhat bőrfelesleg a túlzott mértékű hízás- fogyás következtében, de sajnos van, hogy alkati adottsággal állunk szemben. A másik leggyakoribb probléma a „lapos fenék”, amely alapvetően alkati adottság, de ugyan úgy kialakulhat nagymértékű fogyás következtében is.

Hasplasztika

A nagymértékű fogyás, a gyerekvállalás mind nyomot hagy a hasfalon, ahol amúgy is könnyen megereszkedik a bőr, az alatta lévő zsírréteggel együtt. A hasplasztika eltávolítja a felesleges szöveteket, feszesíti a megereszkedett hasbőrt, helyreállítható vele a meglazult hasfali izomzat, valamint a zsírfelesleg is megszüntethető.

Intimplasztika

A női külső nemi szervek elváltozásainak korrigálását napjainkban számos plasztikai sebészeti beavatkozás segíti, legyen szó alkati, a korral járó vagy szülés után jelentkező, esetleg a szexuális életet is befolyásoló elváltozásokról.

Vádliplasztika

Az alaktalan és a vékony vádli kialakulását okozhatja születéssel együtt keletkező probléma vagy valamilyen baleset is. Ezekben az esetekben implantátum beültetésével a kívánt vádlik egyszerűen elérhetők.

Zsírleszívás

Zsírleszívás során a test különböző, alkatilag sajátságos területein lerakódott nagyobb mennyiségű bőr alatti zsírt távolítjuk el, nagyobb műtéti hegek nélkül. A zsírleszívással mondhatni újraformázzuk a test körvonalát.

KÉRJ INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Adataid megadása után kolléganőnk hamarosan keresni fog, hogy időpontot egyeztessen Veled. A részvétel díj- és kötelezettségmentes!

+36 30 829 60 59