Testplasztika nőknek Pasarét Klinika

Zsírleszívás, hasplasztika

Zsírleszívás, haslpalsztika, fenékplasztika és sok más

A nagymértékű fogyás, a gyerekvállalás mind nyomot hagy a hasfalon, ahol amúgy is könnyen megereszkedik a bőr, az alatta lévő zsírréteggel együtt. A hasplasztika eltávolítja a felesleges szöveteket, feszesíti a megereszkedett hasbőrt, helyreállítható vele a meglazult hasfali izomzat, valamint a zsírfelesleg is megszüntethető.

Zsírleszívás során a test különböző, alkatilag sajátságos területein lerakódott nagyobb mennyiségű bőr alatti zsírt távolítjuk el, nagyobb műtéti hegek nélkül. A zsírleszívással mondhatni újraformázzuk a test körvonalát.

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Zsírleszívás

Zsírleszívás

Zsírleszívás során a test különböző, alkatilag sajátságos területein lerakódott nagyobb mennyiségű bőr alatti zsírt távolítjuk el, nagyobb műtéti hegek nélkül. A zsírleszívással mondhatni újraformázzuk a test körvonalát.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg az zsírleszívás - hasplasztika előtte utána képek galériánkat.

A zsírleszívás és hasplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

ZSÍRLESZÍVÁS RÉSZLETEK >

Hasplasztika

Hasplasztika

A nagymértékű fogyás, a gyerekvállalás mind nyomot hagy a hasfalon, ahol amúgy is könnyen megereszkedik a bőr, az alatta lévő zsírréteggel együtt. A hasplasztika során eltávolítjuk a felesleges szöveteket, feszesíti a megereszkedett hasbőrt, helyreállítható vele a meglazult hasfali izomzat, valamint a zsírfelesleg is megszüntethető.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg az hasplasztika előtte utána képek galériánkat.

Az alsó és felső szemhéjplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

HASPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Intimplasztika

Intimplasztika

A női külső nemi szervek elváltozásainak korrigálását napjainkban számos plasztikai sebészeti beavatkozás segíti, legyen szó alkati, a korral járó vagy szülés után jelentkező, esetleg a szexuális életet is befolyásoló elváltozásokról. Ezeket oldjuk meg összefoglaló néven az intimplasztika területen.

Az intimplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

INTIMPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Fenékplasztika

Fenékplasztika

A fenék területén kialakulhat bőrfelesleg a túlzott mértékű hízás- fogyás következtében, de sajnos van, hogy alkati adottsággal állunk szemben. A másik leggyakoribb probléma a „lapos fenék”, amely alapvetően alkati adottság, de ugyan úgy kialakulhat nagymértékű fogyás következtében is. A fenékplasztika megoldásaival ezeket tudjuk orvosolni.

Az alsó és felső fenékplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

FENÉKPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Vádliplasztika

Vádliplasztika

Az alaktalan és a vékony vádli kialakulását okozhatja születéssel együtt keletkező probléma vagy valamilyen baleset is. A vádliplasztika során, implantátum beültetésével egyszerűen elérhetők a kívánt vádli alakok.

Az alsó és felső szemhéjplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

VÁDLIPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Felkarplasztika

Felkarplasztika

A felkarplasztika beavatkozásra akkor kerül sor, ha az idő múlásával vagy hirtelen, nagymértékű fogyás következtében a bőrszövetek rugalmassága csökken, és bőrfelesleg alakul ki, vagy túlzott zsírlerakódásal állunk szemben.

Az alsó és felső szemhéjplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

FELKARPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Combplasztika

Combplasztika

Elkerülhetetlen, hogy a comb egy idő után veszítsen a feszességéből. A combplasztika beavatkozás során, a comb egyes részein lerakódott zsírfelesleget távolítjuk el, ezáltal elősegítve combok rugalmasságának és korábbi formájának visszanyerését.

A combplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

COMBPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Vissza a plasztikai sebészet főoldalra a testplasztika oldalról >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Bejelentkezés plasztikai sebészet ingyenes konzultációra - Pasarét Klinika

 

A Pasarét Klinika Budapest egyik legjobb plasztikai magán klinikája Buda szívében, a 2. kerület Pasaréti út 104. alatt van. Plasztikai sebész csapatunk várja pácienseinket magas színvonalú, ingyenes konzultációra, ahol minden kérdésére választ fog kapni. Várjuk a Pasarét Klinika Budapest Facebook oldalán és Blogunkban is, ahol rendszeresen megosztjuk újdonságainkat.

 

Leggyakrabban keresett plasztikai beavatkozások

 

Szemhéjplasztika alsó, felső - plasztikai sebészet Mellplasztika, mellnagyobbítás
Hasi zsírleszívás Ajakfeltöltés, szájfeltöltés
Orrplasztika részleges vagy teljes Mellnagyobbítás
Hasplasztika, mini hasplasztika Mellfelvarrás
Arcplasztika, mini lifting Lézeres arckezelés, hegkezelés

Szemhéjplasztika alsó, felső Mellplasztika, mellnagyobbítás
Hasi zsírleszívás Ajakfeltöltés, szájfeltöltés
Orrplasztika részleges vagy teljes Mellnagyobbítás
Hasplasztika, mini hasplasztika Mellfelvarrás
Arcplasztika, mini lifting Lézeres arckezelés, hegkezelés

 

RÓlLUNK MONDTÁK

"A Doktor Urat szimpátia és szakmai tapasztalat alapján választottam, és egy pillanatig sem bántam meg. Szeptemberben volt a mellműtétem, nagyon gyorsan helyre jöttem, az eredménnyel pedig én és a férjem is maximálisan elégedettek vagyunk. Gyönyörű, szimmetrikus lett a formája, és a hegek is nagyon szépen meggyógyultak. Minden mellplasztika, mellnagyobbítás műtétre készülő nőnek, aki kicsit is bizonytalan a döntését illetően, melegen ajánlom a Pasarét Klinika, biztosan nem fogják megbánni, ha László doktort választják. Köszönöm szépen!"

Olajos Silvia

A Pasarét Klinika további pácienseinek véleményeit a blogunkban olvashatják.

Pasarét Klinika plasztikai sebészet – "Nálunk megáll az idő"

A Pasarét Klinika plasztikai sebészet széleskörű bevatakozásokat kínál, kiválló sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal. Klinikánkon a leggyakoribb mell-, test- és arcplasztika beavatkozások mellett, orrplasztika specialista is dolgozik. A legmodernebb eljárásaink a lézeres arckezelés és a lézeres zsírleszívás. Teljes biztonsággal, maximális kényelemmel, egyedi igényekre és elvárásokra szabott beavatkozásokkal várjuk Buda zöldövezetében. Tájékozódjon szolgáltatásainkról a weboldalunkon, és kérjen időpontot ingyenes konzultációra. Dr. László Zsolt a 10 legjobb plasztikai sebész között szokták megemlíteni.

Plasztikai sebészet - Pasarét Klinika

 

Pasarét Klinika Blog

Plasztikai sebészet - Pasarét Klinika