Plasztikai sebészet Budapest - Pasarét Klinika

Üdvözöljük a Pasarét Klinika plasztikai sebészeten

Üdvözöljük a Pasarét Klinikán, amely az egyik legjobb plasztikai sebészet Budapesten, ahol esztétikai céljai valóra válnak. Elsőrangú plasztikai sebészeti klinikaként arra törekszünk, hogy segítsünk Önnek fokozni természetes szépségét, növelni önbizalmát, és elérni azt a megjelenést, amelyre mindig is vágyott. Magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebészekből álló csapatunk, valamint együttérző munkatársaink elkötelezettek a kivételes ellátás és a kiemelkedő eredmények elérése mellett.

 

A Pasarét Klinikán megértjük, hogy minden páciensünk igénye  egyedi és megközelítésünket az Ön egyedi igényeihez és céljaihoz szabjuk. Akár egy kisebb esztétikai bevatkozást, akár egy sokkal bonyolultabb plasztikai beavatkozást fontolgat, csapatunk készen áll, hogy végig vezesse Önt a plasztikai sebészeti útja teljes hosszán.

 

Plasztikai sebészet páciens váró

 

Szakértelem és tapasztalat

Büszkék vagyunk okleveles plasztikai sebészekből álló csapatunkra, akik széleskörű szakértelmet és tapasztalatot hoznak az esztétikai sebészet területére. Sebészeink szigorú képzésen estek át, és mélyen ismerik a legújabb sebészeti technikákat és a területen elért eredményeket. Lépést tartanak a legújabb kutatásokkal, és konferenciákon és workshopokon vesznek részt, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű ellátást és a legkorszerűbb kezeléseket.

 

PLASZTIKA

A plasztikai sebészet beavatkozásainak átfogó skálája

A Pasarét Klinika a plasztikai sebészet eljárásainak széles skáláját kínálja az arc, a test és a mell különböző átalakító műtéteivel. Szolgáltatásaink közé tartoznak:

  • Arcfiatalítás: Az arcplasztikától és a nyakplasztikától az orrplasztikáig és a szemhéjplasztikáig segíthetünk a fiatalosabb és frissebb megjelenés elérésében.
  • Mellnagyobbítás: Akár mellnagyobbítást, akár mellfelvarrást, akár mellkisebbítést keres, sebészeink rendelkeznek azzal a szakértelemmel, hogy gyönyörű és természetes hatású kebleket alakítsanak ki.
  • Testkontúrozás: Olyan eljárásokat kínálunk, mint a zsírleszívás, a hasplasztika és a különböző felvarrások, amelyek segítségével formáltabb és tónusosabb alakot érhet el.
  • Nem sebészeti kezelések: A sebészeti eljárásokon kívül számos nem sebészeti kezelést is kínálunk, beleértve a különböző feltöltéseket (például Botox és hialuronsav töltőanyagok), lézeres kezeléseket és bőrfiatalító eljárásokat a különböző bőrproblémák kezelésére és a természetes szépség javítására.

 

 

Személyre szabott megközelítés

A Pasarét Klinika plasztikai sebészeten hiszünk a személyre szabott ellátás erejében. Időt szánunk arra, hogy meghallgatjuk aggodalmait, megértsük céljait, és személyre szabott kezelési tervet dolgozzunk ki, amely az Ön egyedi igényeihez igazodik. Csapatunk elkötelezett amellett, hogy professzionális és együttérző gondoskodást nyújtsunk, biztosítva, hogy kényelmesen és jól tájékozott legyen az egész nálunk töltött időszak során.

Plasztikai sebészeti műtő

Korszerű plasztikai sebészet

Ha az Ön biztonságáról és kényelméről van szó, a legmagasabb szintű figyelmet kapja nálunk. A Pasarét Klinika Plasztikai Sebészet Budapest 2. kerületben a legmodernebb felszereltséggel, a legújabb technológiával és felszereléssel rendelkezik. Szigorú higiéniai és biztonsági protokollt tartunk fenn, hogy tiszta, modern és steril környezetet biztosítsunk Önnek. Folyamatosan fejlesztjük a technikáinkat is és az új eljárásokhoz szükséges technológiát is. 2021-ben állítottuk üzembe a lézeres zsírleszíváshoz használt berendezést, és 2022-ben pedig a lézeres arckezelés, pigmentfolt kezelés, rosacea kezelés és visszér kezelés legmodernebb ALMA lézer rendszert.

 

PÁCIENS

 

Páciens központú klinika

Az Ön elégedettsége és jóléte minden tevékenységünk célja. Arra törekszünk, hogy elvárásait meghaladó, páciens központú élményt nyújtsunk Önnek. A kezdeti konzultációtól a műtét utáni ellátásig elkötelezettek vagyunk az Ön kényelmének, biztonságának és boldogságának biztosításán. Barátságos és hozzáértő munkatársaink készséggel válaszolnak kérdéseire, minden aggályra válaszolnak, és támogatják Önt a plasztikai sebészet teljes útja során.

 

Önmagukért beszélő eredmények

A Pasarét Klinikán büszkék vagyunk arra a számtalan sikertörténetre és átalakulásra, amit elértünk. Hiszünk abban, hogy klinikánk legjobb reklámja pácienseink elégedettsége és boldogsága. Javasoljuk, hogy böngésszen előtte-utána galériánkban, és olvassa el a páciens véleményeket, hogy lássa, milyen figyelemre méltó eredményeket értünk el ügyfeleinknél.

 

Titoktartás és adatvédelem

Megértjük a magánélet fontosságát akkor is, amikor plasztikai sebészet különböző eljárásairól van szó. A Pasarét Klinikánál a az Ön magánéletét a legmagasabb szinten tiszteletben tartjuk. Gondoskodunk arról, hogy minden személyes és egészségügyi információt a legnagyobb diszkrécióval és az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljünk.

 

KONZULTÁCIÓ

 

Konzultáció időpont foglalás

Ha készen áll megtenni az első lépést esztétikai céljainak elérése felé, akkor kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra valamelyik plasztikai sebészünkhöz. Várjuk konzultációra a Pasarét Klinika plasztikai sebészet Budapest 2. kerület, Pasaréti út 104. alatt. Ezen a kezdeti találkozón lehetősége lesz megvitatni céljait, felteheti kérdéseit és többet megtudhat azokról az eljárásokról, amelyek megfelelőek lehetnek az Ön számára.

 

A Pasarét Klinika plasztikai sebészet elkötelezett amellett, hogy segítsünk Önnek abban, hogy a legjobban nézzen ki és ezáltal jól érezhesse magát. Keressen minket még ma és induljon el velünk bizalommal erre az átalakító utazásra.

 

 

Konzultációs és műtéti folyamat

 

4 LÉPÉS

 

1 Első, telefonos konzultáció esztétikai tanácsadóinkkal, Annával és Böbével.

A személyes konzultációt megelőzően, esztétikai tanácsadónk a telefonos konzultáció során elmondja a kéréseit és kérdéseit. Ezek megválaszolása során elmondjuk a igényelt beavatkozás feltételeit és körülményeit. Segítünk, hogy elkerülje a csalódást leendő beavatkozása során. Tanácsadóinkkal a kapcsolata személyes, szinte baráti lesz. Esztétikai tanácsadóink felkészítik az orvossal történő beszélgetésre, amelyre egy exkluzív időpontot szervezünk. Annát és Böbét bármikor hívhatja, ha további kérdése, problémája merül fel.

 

2 Orvosi konzultáció a beavatkozást végző plasztikai sebésszel

Az orvosi konzultációra felkészülten és magabiztosan fog érkezni, így az sokkal hatékonyabb és oldottabb hangulatú lesz. Orvosaink szeretnek felkészült páciensekkel együtt dolgozni, ez pedig pozitívan hat az Ön önbizalmára is. Dr. László Zsolttal és a plasztika sebész csapat többi tagjával így élmény lesz a megbeszélés!

 

3 Beavatkozás elvégzése

Egy alapos vizsgálatot követően érkezik meg a műtét napján a plasztikai sebészetünkre, amelyet aznap el is végzünk. Az Ön számára legmegfelelőbb megoldást kapja majd és mindvégig biztonságban lesz a műtétek és a lábadozás alatt, egy profi, összeszokott csapat kezében. Mindössze 1-2 napot kell ezután a klinikán töltenie. Ha többet szeretne megtudni a műtők fejlődéséről és történelméről, akkor kattintson ide.

 

4 Gyógyulás szakasza

Néhány nap elteltével kontroll vizsgálatot tartunk. Ha komolyan veszi a plasztikai sebész tanácsait, ezt követően nagyon hamar sor kerülhet a varratszedésre. Legközelebb 3 hónap után találkozunk a következő, problémamentes rutin ellenőrzésen!

 

Az alkalmazott eljárások rengeteget fejlődtek az elmúlt évtizedekben és hónapról hónapra van valami új megoldás a palettán. Nagyon érdekes cikk olvasható a szakma és a beavatkozások történelméről és fejlődéséről a Wikipedia hasábjain, aki kíváncsi rá nagyon jó olvasmány, sajnos csak angolul elérhető.

 

A következő írásunkban olvashatnak általánosságban a különböző plasztikai műtétek területeiről és szerepéről. Ezekben olvashatnak a mell plasztika, arcplasztika, szemhéj plasztika legnépszerűbb beavatkozások mellett jó néhány egyéb beavatkozásról is, mint pl. a férfi gynecomastia - mell kisebbítés.

 

Nézze meg a klinikánkról készült fotókat >

 

Olvassa el legújabb blog bejegyzéseinket:

  1. Orrplasztika utáni tanácsok
  2. Testkontúrok szépítése zsírleszívással
  3. Kiknek ajánlott a mellnagyobbítás saját zsírral?
  4. Gyakori kérdések: Mellnagyobbítás

Tovább a plasztikai műtét megfontolások - Basics of Plastic surgery oldalra >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

A következőkben olvashatnak egy szép vallomást a mellnagyobbítás kérdőjeleiről és a folyamatáról.

 

EGY VALLOMÁS

 

Vallomás - A mellplasztika mellett döntöttem

Eszter 42 éves grafikus, három gyerek édesanyja két évvel ezelőtt mellnagyobbító műtéten esett át. Elmeséli nekünk, miért és hogyan szánta rá magát a mellplasztika beavatkozásra, hogy került kiválasztásra a plasztikai sebész, és az eredmény milyen hatással van lelkére, nőiességének megélésére.

Plasztika sebészet kiválasztása

 

„Mindig is fiús alkat voltam, gyerekkoromban én voltam az utolsó az osztályban, akinek megjött a menzesze és a mellei elkezdtek nőni.  Éppen csak egy kicsit nőttek meg, s ez nagyon rosszul érintett. Anyukám azzal bíztatott, hogy a helyzet az évek során változni fog. Majd meglátom, amikor gyerekem lesz, a melleim mérete is pozitív irányba változik. De nem így lett, sőt, a harmadik gyerek után az a pici mell, amit magaménak mondhattam, eltűnt. A három gyerkőcöt viszonylag sokáig szoptattam, ez idő alatt megtapasztaltam, milyen az, amikor egy nő normális méretű keblekkel van megáldva. Nagyon élveztem ezt az időszakot.

 

 

Plasztikai sebészetre vezető út

A döntéshez vezető út, hogy felkeressek egy plasztikai sebészetet és az orvos segítségével nekivágjak a testem megváltoztatásának hosszú volt, évekig eltartott. Kellett hozzá az anyagi biztonság, a férjem támogatása és a saját előítéleteim legyőzése. Aki ismer engem, tudja, hogy az élet minden területén keresem a természetességet. Odafigyelek a környezetvédelemre, tudatosan vásárolok, egészséges ételeket teszek az asztalra, bio kozmetikumokat használok, magam festem hennával a hajam. Valahogy nem fért bele ebbe a képbe, hogy egy idegen, szintetikus anyag kerüljön a testembe.

 

Az is visszatartott, hogy évekig olyan sok rosszat lehetett hallani a szilikon implantátumokról. Ahogy nőtt bennem a vágy a nőiességem erősítése iránt, egyre többet olvastam erről a témáról és világossá vált számomra, hogy a mellnagyobbítás ma már egy elfogadott procedúra, az implantátumok biztonságosak, a műtéteket pedig nagyon körültekintően végzik az orvosok. Anyukámmal, aki orvos és ismeri a lelki alkatomat, végig kísérte a nővé válásom útját átbeszéltem a terveimet és ő is abszolút támogatott benne. Nekem ez nagyon sokat jelentett.

 

A VÁLASZTÁS

 

A plasztikai sebész és a klinika kiválasztása

A plasztikai sebész kiválasztása is hosszabb folyamat volt. Körbekérdeztem ismerősöket, akikről tudtam, hogy túl vannak már ezen a műtéten és elégedettek az eredménnyel. Fórumokat böngésztem, az ajánlott orvosok és klinikák honlapjait olvasgattam és kiválasztottam a nekem legszimpatikusabbnak tűnőt. Elmentem a rendelőjébe, sajnos az első találkozásunk nem győzött meg arról, hogy őt kell választanom. Nem volt meg közöttünk a kémia, úgy éreztem, én csak egy vagyok a futószalagon a többi páciens mellett.

 

Ekkor jöttem rá arra, hogy a orvos választás kicsit olyan, mint egy jó pszichológust megtalálni. A közös történetünkhöz szükség van bizalomra, szimpátiára. Csalódott voltam, akár fel is adhattam volna a további keresést, de nem tettem. Akkora már szilárd eltökéltséggel vágytam a műtétre. Tovább folytattam a keresést és szerencsére a második doki már beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Rögtön megértette, hogy nekem a mellnagyobbítás a lelkemről szól, nem szeretnék hatalmas ciciket, csak azt szeretném, hogy a testem arányai helyreálljanak, és ezáltal az önbecsülésem is megerősödjék. Azt is el kell mondanom, hogy Dr. László Zsoltot a Pasarét Klinika vezető orvosát a híres és nagyon tapasztalt plasztikai sebész orvosként említették, ahol csak kérdeztem, kifejezetten ajánlották őt.

 

A MEGOLDÁS

 

Mellnagyobbítás szilikonnal

Milyen volt a műtét? Arra nem emlékszem, csak az utána következő időszakra. Nagyon fájt. Az első kontrol alkalmával megkérdezte az orvosom, hogy érzem magam. Azt válaszoltam, úgy, mintha durván mellbe rugdostak volna. A műtét után a lábadozási időszak különböző stációkra volt osztható. Az orvosom határozottan megmondta, ha jó eredményt akarok, a műtét után nem szabad emelni, lehajolni. Nagyon aktív ember vagyok, nem tudok egy helyben maradni, de most minden önfegyelmemet latba vetettem, betartottam a tanácsait. Régi vágyam teljesült, sok pénzt kifizettem érte, nehogy már ezen múljon.

 

Az első hét nagyon nehéz volt. Nem esett jól a háton alvás, de nem lehetett másképp aludni. A legkisebbik gyerekem két éves volt, nehezen álltam meg, hogy ne emeljem fel. A fájdalom mindig mutatta, hogy hol a határ. Odafigyeltem rá. Két hét után érezhetően jobb lett minden és közel három hónap után tért vissza a régi életem.

 

Plasztika sebész vélemény

Találkozás az új cicikkel

Amikor először megláttam az új melleimet, nagyon megijedtem. Jézusom, mekkorák lettek! A műtét után dupla akkora lett a méretük, ami látványos változásnak tűnt. Elbizonytalanodtam: tényleg jó méretet rakattam be. Bő fél évbe telt, amíg megszoktam az új testalkatom, nem érzem, hogy műmellem van. Ma már nem is foglalkozom vele, az új cicijeim a lényemmé váltak.

 

S mit szóltak az ismerősök? Nem akartam nagy dobra verni a műtétet, éppen ezért két évvel ezelőtt a karácsonyi ünnepek előtt szántam rá magam a mellnagyobbításra, hogy a kollegáimnak kevésbé tűnjön fel a változás. Kicsit szégyelltem, hogy nekem új mellekre van szükségem a boldogsághoz, tartottam attól, a barátaim mit szólnak majd. Meglepő volt a reakciójuk: rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ezek is segítettek lelkileg abban, hogy ne érezzem magam implantátumos nőnek.

 

Kontroll vizsgálatok

A műtét után, az első fél évben viszonylag sűrűn láttam az orvosomat, varratszedés, kontrolok követték egymást. Most már csak évente egyszer keresem fel a Pasarét Klinika kontroll rendelését. Tudom, ha bármi pici változást éreznék a mellemben, azonnal mennék a Doktor Úrhoz. Elviekben a szilikon implantátum örökre benn maradhat, de mivel a testem folyamatosan változik, arra számítok, hogy 10-15 év múlva cserélni kell.

 

Sok függ attól, sportolok-e, mennyit hízok, fogyok, hogyan öregszem, milyenek a szöveteim. De addig élvezem az testem, odafigyelek magamra. A véleményem szerint a Pasarét Klinika az egyik legjobb plasztikai sebészet Budapesten, köszönöm a Csapatnak a professzionális munkát és a rendkívül kedves gondoskodást!”

 

Tovább a Mellnagyobbítás oldalra a plasztikai műtétek főoldalról >

Tovább a Mellfelvarrás oldalra a plasztikai beavatkozások főoldalról >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb