Plasztikai sebészet Budapest - Pasarét Klinika

Üdvözöljük a Pasarét Klinika plasztikai sebészeten

Üdvözöljük a Pasarét Klinikán, amely az egyik legjobb plasztikai sebészet Budapesten, ahol esztétikai céljai valóra válnak. Elsőrangú plasztikai sebészeti klinikaként arra törekszünk, hogy segítsünk Önnek fokozni természetes szépségét, növelni önbizalmát, és elérni azt a megjelenést, amelyre mindig is vágyott. Magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebészekből álló csapatunk, valamint együttérző munkatársaink elkötelezettek a kivételes ellátás és a kiemelkedő eredmények elérése mellett.

 

A Pasarét Klinikán megértjük, hogy minden páciensünk igénye  egyedi és megközelítésünket az Ön egyedi igényeihez és céljaihoz szabjuk. Akár egy kisebb esztétikai bevatkozást, akár egy sokkal bonyolultabb plasztikai beavatkozást fontolgat, csapatunk készen áll, hogy végig vezesse Önt a plasztikai sebészeti útja teljes hosszán.

 

Plasztikai sebészet páciens váró

 

Szakértelem és tapasztalat

Büszkék vagyunk okleveles plasztikai sebészekből álló csapatunkra, akik széleskörű szakértelmet és tapasztalatot hoznak az esztétikai sebészet területére. Sebészeink szigorú képzésen estek át, és mélyen ismerik a legújabb sebészeti technikákat és a területen elért eredményeket. Lépést tartanak a legújabb kutatásokkal, és konferenciákon és workshopokon vesznek részt, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű ellátást és a legkorszerűbb kezeléseket.

 

A következő írásunkban olvashatnak általánosságban a különböző plasztikai műtétek területeiről és szerepéről. Ezekben olvashatnak a mell plasztika, arcplasztika, szemhéj plasztika legnépszerűbb beavatkozások mellett jó néhány egyéb beavatkozásról is, mint pl. a férfi gynecomastia - mell kisebbítés.

 

Nézze meg a klinikánkról készült fotókat >

 

Olvassa el legújabb blog bejegyzéseinket:

  1. Orrplasztika utáni tanácsok
  2. Testkontúrok szépítése zsírleszívással
  3. Kiknek ajánlott a mellnagyobbítás saját zsírral?
  4. Gyakori kérdések: Mellnagyobbítás

Tovább a plasztikai műtét megfontolások - Basics of Plastic surgery oldalra >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

A következőkben olvashatnak egy szép vallomást a mellnagyobbítás kérdőjeleiről és a folyamatáról.

 

EGY VALLOMÁS

 

Vallomás - A mellplasztika mellett döntöttem

Eszter 42 éves grafikus, három gyerek édesanyja két évvel ezelőtt mellnagyobbító műtéten esett át. Elmeséli nekünk, miért és hogyan szánta rá magát a mellplasztika beavatkozásra, hogy került kiválasztásra a plasztikai sebész, és az eredmény milyen hatással van lelkére, nőiességének megélésére.

Plasztika sebészet kiválasztása

 

„Mindig is fiús alkat voltam, gyerekkoromban én voltam az utolsó az osztályban, akinek megjött a menzesze és a mellei elkezdtek nőni.  Éppen csak egy kicsit nőttek meg, s ez nagyon rosszul érintett. Anyukám azzal bíztatott, hogy a helyzet az évek során változni fog. Majd meglátom, amikor gyerekem lesz, a melleim mérete is pozitív irányba változik. De nem így lett, sőt, a harmadik gyerek után az a pici mell, amit magaménak mondhattam, eltűnt. A három gyerkőcöt viszonylag sokáig szoptattam, ez idő alatt megtapasztaltam, milyen az, amikor egy nő normális méretű keblekkel van megáldva. Nagyon élveztem ezt az időszakot.

 

 

Plasztikai sebészetre vezető út

A döntéshez vezető út, hogy felkeressek egy plasztikai sebészetet és az orvos segítségével nekivágjak a testem megváltoztatásának hosszú volt, évekig eltartott. Kellett hozzá az anyagi biztonság, a férjem támogatása és a saját előítéleteim legyőzése. Aki ismer engem, tudja, hogy az élet minden területén keresem a természetességet. Odafigyelek a környezetvédelemre, tudatosan vásárolok, egészséges ételeket teszek az asztalra, bio kozmetikumokat használok, magam festem hennával a hajam. Valahogy nem fért bele ebbe a képbe, hogy egy idegen, szintetikus anyag kerüljön a testembe.

 

Az is visszatartott, hogy évekig olyan sok rosszat lehetett hallani a szilikon implantátumokról. Ahogy nőtt bennem a vágy a nőiességem erősítése iránt, egyre többet olvastam erről a témáról és világossá vált számomra, hogy a mellnagyobbítás ma már egy elfogadott procedúra, az implantátumok biztonságosak, a műtéteket pedig nagyon körültekintően végzik az orvosok. Anyukámmal, aki orvos és ismeri a lelki alkatomat, végig kísérte a nővé válásom útját átbeszéltem a terveimet és ő is abszolút támogatott benne. Nekem ez nagyon sokat jelentett.

 

A VÁLASZTÁS

 

A plasztikai sebész és a klinika kiválasztása

A plasztikai sebész kiválasztása is hosszabb folyamat volt. Körbekérdeztem ismerősöket, akikről tudtam, hogy túl vannak már ezen a műtéten és elégedettek az eredménnyel. Fórumokat böngésztem, az ajánlott orvosok és klinikák honlapjait olvasgattam és kiválasztottam a nekem legszimpatikusabbnak tűnőt. Elmentem a rendelőjébe, sajnos az első találkozásunk nem győzött meg arról, hogy őt kell választanom. Nem volt meg közöttünk a kémia, úgy éreztem, én csak egy vagyok a futószalagon a többi páciens mellett.

 

Ekkor jöttem rá arra, hogy a orvos választás kicsit olyan, mint egy jó pszichológust megtalálni. A közös történetünkhöz szükség van bizalomra, szimpátiára. Csalódott voltam, akár fel is adhattam volna a további keresést, de nem tettem. Akkora már szilárd eltökéltséggel vágytam a műtétre. Tovább folytattam a keresést és szerencsére a második doki már beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Rögtön megértette, hogy nekem a mellnagyobbítás a lelkemről szól, nem szeretnék hatalmas ciciket, csak azt szeretném, hogy a testem arányai helyreálljanak, és ezáltal az önbecsülésem is megerősödjék. Azt is el kell mondanom, hogy Dr. László Zsoltot a Pasarét Klinika vezető orvosát a híres és nagyon tapasztalt plasztikai sebész orvosként említették, ahol csak kérdeztem, kifejezetten ajánlották őt.

 

A MEGOLDÁS

 

Mellnagyobbítás szilikonnal

Milyen volt a műtét? Arra nem emlékszem, csak az utána következő időszakra. Nagyon fájt. Az első kontrol alkalmával megkérdezte az orvosom, hogy érzem magam. Azt válaszoltam, úgy, mintha durván mellbe rugdostak volna. A műtét után a lábadozási időszak különböző stációkra volt osztható. Az orvosom határozottan megmondta, ha jó eredményt akarok, a műtét után nem szabad emelni, lehajolni. Nagyon aktív ember vagyok, nem tudok egy helyben maradni, de most minden önfegyelmemet latba vetettem, betartottam a tanácsait. Régi vágyam teljesült, sok pénzt kifizettem érte, nehogy már ezen múljon.

 

Az első hét nagyon nehéz volt. Nem esett jól a háton alvás, de nem lehetett másképp aludni. A legkisebbik gyerekem két éves volt, nehezen álltam meg, hogy ne emeljem fel. A fájdalom mindig mutatta, hogy hol a határ. Odafigyeltem rá. Két hét után érezhetően jobb lett minden és közel három hónap után tért vissza a régi életem.

 

Plasztika sebész vélemény

Találkozás az új cicikkel

Amikor először megláttam az új melleimet, nagyon megijedtem. Jézusom, mekkorák lettek! A műtét után dupla akkora lett a méretük, ami látványos változásnak tűnt. Elbizonytalanodtam: tényleg jó méretet rakattam be. Bő fél évbe telt, amíg megszoktam az új testalkatom, nem érzem, hogy műmellem van. Ma már nem is foglalkozom vele, az új cicijeim a lényemmé váltak.

 

S mit szóltak az ismerősök? Nem akartam nagy dobra verni a műtétet, éppen ezért két évvel ezelőtt a karácsonyi ünnepek előtt szántam rá magam a mellnagyobbításra, hogy a kollegáimnak kevésbé tűnjön fel a változás. Kicsit szégyelltem, hogy nekem új mellekre van szükségem a boldogsághoz, tartottam attól, a barátaim mit szólnak majd. Meglepő volt a reakciójuk: rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ezek is segítettek lelkileg abban, hogy ne érezzem magam implantátumos nőnek.

 

Kontroll vizsgálatok

A műtét után, az első fél évben viszonylag sűrűn láttam az orvosomat, varratszedés, kontrolok követték egymást. Most már csak évente egyszer keresem fel a Pasarét Klinika kontroll rendelését. Tudom, ha bármi pici változást éreznék a mellemben, azonnal mennék a Doktor Úrhoz. Elviekben a szilikon implantátum örökre benn maradhat, de mivel a testem folyamatosan változik, arra számítok, hogy 10-15 év múlva cserélni kell.

 

Sok függ attól, sportolok-e, mennyit hízok, fogyok, hogyan öregszem, milyenek a szöveteim. De addig élvezem az testem, odafigyelek magamra. A véleményem szerint a Pasarét Klinika az egyik legjobb plasztikai sebészet Budapesten, köszönöm a Csapatnak a professzionális munkát és a rendkívül kedves gondoskodást!”

 

Tovább a Mellnagyobbítás oldalra a plasztikai műtétek főoldalról >

Tovább a Mellfelvarrás oldalra a plasztikai beavatkozások főoldalról >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb