Testplasztika férfiaknak

Combplasztika

Elkerülhetetlen, hogy a comb egy idő után veszítsen a feszességéből. A combplasztikai beavatkozás során, a comb egyes részein lerakódott zsírfelesleget távolítjuk el, ezáltal elősegítve combok rugalmasságának és korábbi formájának visszanyerését.

Felkarplasztika

Felkarplasztikai beavatkozásra akkor kerül sor, ha az idő múlásával vagy hirtelen, nagymértékű fogyás következtében a bőrszövetek rugalmassága csökken, és bőrfelesleg alakul ki, vagy túlzott zsírlerakódásal állunk szemben.

Hasplasztika

A hasfalon nagyon könnyen meg tud ereszkedni a bőr, az alatta lévő zsírréteggel együtt. A hasplasztika eltávolítja a felesleges szöveteket, feszesíti a megereszkedett hasbőrt, helyreállítható vele a meglazult hasfali izomzat, valamint a zsírfelesleg is megszüntethető.

Vádliplasztika

Az alaktalan és a vékony vádli kialakulását okozhatja születéssel együtt keletkező probléma vagy valamilyen baleset is. Ezekben az esetekben implantátum beültetésével a kívánt vádlik egyszerűen elérhetők.

Zsírleszívás

Zsírleszívás során a test különböző, alkatilag sajátságos területein lerakódott nagyobb mennyiségű bőr alatti zsírt távolítjuk el, nagyobb műtéti hegek nélkül. A zsírleszívással mondhatni újraformázzuk a test körvonalát.

KÉRJ INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Adataid megadása után kolléganőnk hamarosan keresni fog, hogy időpontot egyeztessen Veled. A részvétel díj- és kötelezettségmentes!

+36 30 829 60 59