Vezető plasztikai sebész - dr. László Zsolt - Orvos Igazgató

Dr. László Zsolt
Orvos Igazgató

Folyamatos szaktanácsadás műtét előtt és után

Hívjon minket, válaszolunk,
segítünk a döntésben

20 év, több ezer elégedett ügyfél

20 év, több ezer
elégedett ügyfél

Plasztikai sebészet - Otthonos kényelem

Professzionális klinika,
otthonos kényelemmel

Plasztikai sebészet - Széptest Blog

Plasztikai sebészet, mellplasztika blog

Plasztikai sebészet vélemények

Benedetta

Legjobbak a legjobb helyen ! ????❤️
Nagyon szeretem Doktor urat mert kedves , rugalmas , empatikus !
És miért pont őt választottam a sok közül ? Talán ez a legfontosabb , mert bízom benne az ízlésében és mert nem éreztem feszélyezve magam, ön magam lehettem ???? , jó szívvel ajánlom minden nőtársamnak aki plasztikai műtéten gondolkozik !
Nem kell bezárkózni, hívd fel segít rendbe tenni az életed, ahogy velem is tette ???? köszönöm ???? !
Kinek ajánlott a mellnagyobbítás saját zsírral?

Kiknek ajánlott a mellnagyobbítás saját zsírral?

A nők nagytöbbsége kritikusan szemléli a melleit, akiket túl kicsi keblekkel áldott meg a természet, nagyobbat szeretnének és ez fordítva is igaz. Ennek oka abban rejlik, hogy a köztudatban a mell a nőiesség szimbóluma, az egészséges önbizalom egyik alappillére.

Esztétikai felfrissülés és látás javítás - Szemhéjplasztika

Az arc felfrissítése, fiatalítása szemhéjplasztika beavatkozással

A szem a lélek tükre – tartja a mondás és ez így igaz. A szemeink sokat elárulnak rólunk, az arckifejezésünk alapját adják. Ha valakinek nyílt a tekintete, bizalmat áraszt, könnyebben megy számára a kapcsolatteremtés. Az idő múlása azonban gyorsabban meghagyja nyomait arcunk ezen területén.
Az arcplasztika egyre népszerűbb

Arcplasztika 2021

Egyre népszerűbb az arcplasztika - Pasarét Klinika Blog. Egyre többet foglalkoznak magukkal az emberek a "home office" online találkozói miatt. A fáradt, egyre ráncosabb és megereszkedett arc sokaknál önbizalmi zavart okoz, nekik jelenthet megoldást az arcplasztika.

2020.12.13 20:46
Mellnagyobbítás miértjei

Mellnagyobbítás miértjei

#Mellnagyobbítás #Mellplasztika #Implantátum #Mellimplantátum #Szilikon #Szilikonmell

A nők számára a mellük a nőiességünk szimbóluma, egészséges önbizalmunk egyik pillére. Mivel a női kebel az idő múlásával változásokon megy keresztül, a nők hozzáállása e testrészükhöz is változhat.

Find the right plastic surgery for you in Budapest

Advice On How To Go About Cosmetic Surgery

#Plasticsurgeon #Plasticsurgery #Breasaugmentation #Breastenlargement #Breastimplant #Siliconimplant

 

Cosmetic surgery can improve the way that you look and, as a result, feel. Although cosmetic surgery can provide fantastic results, the decision to have surgery is not one to be made lightly. This article will provide you with valuable cosmetic surgery tips that, will help ensure that you get fantastic results from your surgery.

Mellplasztika tapasztalatok és kérdések

Mellplasztika tapasztalatok és kérdések

#Mellnagyobbítás #Mellplasztika

A legfontosabb kérdések, amelyek a mellplasztikával kapcsolatban felmerülnek a kockázati tényezőkön és a műtéti folyamatokon kívül a felépülés fázisára vonatkoznak általában. Éppen ezért néhány mondatban most összegezzük, mindazt, amit tudni érdemes, a mellműtétet követő időszakról

Zsírleszívás kombinálva hasplasztikával

Zsírleszívás kombinálva hasplasztika bevatkozással

Sokan azt hiszik, hoÉgy a hasi zsírleszívás megegyező beavatkozás a hasplasztikával. Ez a feltételezés téves, ugyan a hasplasztikát olykor célszerű zsírleszívással kombinálni.

Amit tudnod kell, ha mellplasztikán gondolkozol

Amit tudnod kell a mellplasztika bevatkozásról

A mellplasztikai beavatkozások közül a mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb, de van lehetőség emellett a mell méretének változtatására, mellfelvarrásra, mellrekonstrukcióra, vagy a férfiak nőies mellének eltüntetéséra is.

Orrplasztika fórum - tapasztalatok

Orrplasztika fórum - tapasztalatok

Nem tetszik az orra? Gyakran előfordul. Az orrunk mérete megjelenésünk egyik fontos eleme. Az orr alakja, nagysága és arányai rendkívül meghatározzák az arc karakterét, hiszen nem leplezhetőek öltözködéssel, hajviselettel, sőt, kozmetikumokkal sem fedhetőek el.
A mellimplantátumról tabuk nélkül

A mellimplantátumról tabuk nélkül

#Mellnagyobbítás #Mellplasztika #Implantátum #Mellimplantátum #Szilikon #Szilikonmell

Minden, amit a szilikonos mellnagyobbításról tudni érdemes

Rengeteg tévhit terjeng a mellimplantátumok kapcsán, ezért szakértőnk, Dr. László Zsolt, mellimplantátum-specialista segítségével összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes a témáról. Milyen hosszú a műtét, fájdalmas-e, milyen kockázatokkal járhat?
Orrplasztika a hétköznapokban

Orrplasztika a hétköznapokban

Az orrplasztika az egyik olyan plasztikai műtét, mely a lehető legnagyobb pontosságot igényli. A nem szép orr sokaknál önbizalmi zavart okoz, nekik jelenthet megoldást az orrplasztika.
Néhány szóban a hasplasztikáról

Hasplasztika fórum - Néhány szó a körülményekről

Mit lehet tenni, ha a hasfal bőre szülés után kinyúlt, megereszkedett? Vagy ha egy drasztikus fogyókúra után, a testmozgás ellenére is bőrfelesleg maradt a területen, amely zavaró az öltözködésnél, a testmozgásnál, emellett gerincfájdalmat, bőrproblémát vagy pszichés problémát okozhat?

Mellplasztika fórum - Műtét utáni időszak tanácsai

Mellplasztika műtén utáni időszak tanácsail

A mellplasztikai beavatkozást követő lábadozási időszak a legtöbb műtét előtt álló vagy plasztikát fontolgató hölgy számára kérdéseket vet fel. Néhány fontos szabály betartása mellett, azonban az a néhány hét, ami a teljes felépülésig vezet viszonylag könnyen és elenyésző kellemetlenségek mellett átvészelhető.
2020.12.13 20:46
Hasplasztika után torna?

Hasplasztika után torna?

Mint minden műtét után, ilyenkor is gondolni kell a regeneráció lehetőségeire, hiszen nem mindegy, mennyi idő alatt gyógyulnak be a sebek, s mikor térhet vissza a páciens a megszokott mindennapi tevékenységeihez.