Széptest Blog - Plasztikai sebészet

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Plasztikai sebészet, mellplasztika blog

Plasztikai sebészet vélemények

Benedetta

Legjobbak a legjobb helyen ! ????❤️
Nagyon szeretem Doktor urat mert kedves , rugalmas , empatikus !
És miért pont őt választottam a sok közül ? Talán ez a legfontosabb , mert bízom benne az ízlésében és mert nem éreztem feszélyezve magam, ön magam lehettem ???? , jó szívvel ajánlom minden nőtársamnak aki plasztikai műtéten gondolkozik !
Nem kell bezárkózni, hívd fel segít rendbe tenni az életed, ahogy velem is tette ???? köszönöm ???? !
2024.04.18 15:40
Pasarét Klinika
Alsó szemhéjplasztika beavatkozás körülményei

Alsó szemhéjplasztika - Friss megjelenés és nagyobb magabiztosság

Az alsó szemhéjplasztika egy olyan esztétikai beavatkozás, amelyet sokan választanak azért, hogy megszabaduljanak a szem körüli duzzanatoktól, karikáktól és ráncoktól. Ez a beavatkozás lehetővé teszi, hogy a páciensek fiatalosabb és pihentebb megjelenést érjenek el, miközben megőrzik az arcuk természetes szépségét. De vajon kinek lehet jó megoldás az alsó szemhéjplasztika, és mire kell felkészülniük azoknak, akik ezt a beavatkozást fontolóra veszik?

A lézeres visszérműtét és hagyományos visszérműtét különbségei

A hagyományos és lézeres visszérműtét különbségei

Ebben a beszélgetésben részletesen megvizsgáljuk a lézeres visszérműtét és a hagyományos eljárás közötti különbségeket, előnyöket és hátrányokat annak érdekében, hogy segítsünk a döntésben. A visszértágulatok, más néven visszérproblémák, gyakori érrendszeri problémák, amelyek számos embert érintenek világszerte. Az elhanyagolt visszérproblémák kellemetlen tüneteket okozhatnak, és súlyosabb állapotokhoz vezethetnek, például fekélyekhez vagy trombózishoz. A visszértágulatok kezelésére többféle módszer létezik, közülük a két leggyakoribb a hagyományos és a lézeres visszérműtét.

2024.02.16 17:05
Pasarét Klinika
A deep plane arcplasztika előnyei

A deep plane arcplasztika előnyei

A deep plane arcplasztika egy viszonylag új eljárás az arcplasztika területén, amely jelentős előnyöket kínál a páciensek számára az arc fiatalítása és megújítása terén. Az eljárás során a sebész a bőr alatti mélyebb rétegeket, az ún. "deep plane" réteget manipulálja és módosítja, hogy végleges és látványos eredményeket érjen el az arc megfiatalításában. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk a deep plane arcplasztika eljárás újdonságait és előnyeit.

Arcfiatalítás: Arcplasztika vagy lézerese arckezelés?

Arcfiatalítás: Válasszon az arcplasztika és a lézeres arckezelés között

A fiatalos és ragyogó bőrre való törekvés sok embert késztetett arra, hogy különféle arcfiatalítási lehetőségeket fedezzen fel. A rengeteg választás közül kiemelkedik az arcplasztika és a lézeres arckezelés, mint népszerű választás. Mindegyik módszer egyedi előnyökkel és szempontokkal jár, így a döntés árnyalt. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni, amikor az arcplasztika és a lézeres arckezelés között dönt, így segít megalapozott döntést hozni a bőrfiatalítás során.

2023.12.01 12:20
Pasarét Klinika
Ikerterhesség után hasplasztika

A hasplasztika jótékony hatása ikerterhesség után

Ikrek fogadása az életében kétségtelenül örömteli és kifizetődő élmény. Azonban gyakran jelentős terhet róhat a testére, különösen a hasi területére. Sok anya úgy találja, hogy az ikerterhesség után a testében bekövetkezett változásokat nehéz kezelni pusztán diétával és testmozgással. Amennyiben nincs olyan szerencsés alkata, hogy a terhesség után csupán megfelelő táplálkozással és edzésekkel vissza tudja nyerni eredeti fit alakját, akkor jelentkezzen egy ingyenes konzultációra hozzánk. Ilyen esetekben a hasplasztika lehetőségként kínálkozik az önbizalom és a test eredeti alakjának visszanyerésére.

2023.11.04 15:20
Pasarét Klinika
Mellnagyobbítás saját zsírral kinek ajánlott?

Saját zsírral történő mellnagyobbítás - természetes megközelítés

A mellnagyobbítás sok embert érdekelt, számos lehetőség áll rendelkezésre, a sebészeti eljárásoktól a non-invazív módszerekig. Egyre népszerűbb módszer a mellnagyobbítás saját zsírral, az úgynevezett saját zsírral történő mellnagyobbítás. A mellnagyobbításnak ez a természetes megközelítése számos előnnyel jár, és egyre népszerűbb azok körében, akik finomabb és tartósabb megoldást keresnek.

2023.10.17 17:55
Pasarét Klinika
Szemhéjplasztika típusok

Átfogó útmutató a szemhéjsebészeti eljárásokhoz

A szépségszabványok és az öngondoskodás mai korában a kozmetikai sebészet óriási népszerűségre tett szert. A rendelkezésre álló különféle eljárások közül a szemhéjplasztika, más néven blefaroplasztika az egyik legkeresettebb lehetőség. Ez a műtéti technika folyamatosan fejlődik, és a piacon különféle megközelítések és típusú szemhéjsebészeti eljárások léteznek. Ebben az ismertetőben megvizsgáljuk a szemhéjműtét különböző lehetőségeit, értékes betekintést nyújtva a megalapozott döntés meghozatalához.

2023.09.27 10:45
Pasarét Klinika
A lézeres visszérműtét menete

Hogyan zajlik a lézeres visszérműtét?  Egy útmutató a modern érsebészeti eljáráshoz.

A visszértágulatok, vagy más néven visszérproblémák, gyakoriak és kellemetlenek lehetnek. Azonban szerencsére az orvostudomány fejlődésével ma már számos hatékony kezelési lehetőség áll rendelkezésünkre, köztük a lézeres visszérműtét. Ez a modern érsebészeti eljárás egyre népszerűbbé válik, mivel minimálisan invazív és hatékony megoldást kínál a visszértágulatok kezelésére. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogy hogyan zajlik a lézeres visszérműtét, és miért érdemes ezt az eljárást választani.

2023.09.05 09:30
Pasarét Klinika
Régen fennálló bőrproblémák kezelése lézerrel

Miért a forradalmi Alma lézeres arckezelés, bőrfiatalítás a megoldás a régóta fennálló bőrproblémáira?

Belefáradt a régóta fennálló bőrproblémák kezelésébe, amelyek úgy tűnik, nem múlnak el? Legyen szó napsütésről, ráncokról, aknés hegekről vagy más bőrhibákról, a hatékony megoldás megtalálása frusztráló és időigényes folyamat lehet. Azonban van egy új és innovatív kezelés a Pasarét Klinikán, amely megváltoztatja a játékot – az Alma Laser Skin Rejuvenation. Ebben a blogban megvizsgáljuk, hogy az Alma lézeres bőrfiatalítás miért úttörő és hatékony megoldás a tartós bőrproblémákkal küzdők számára.

Fiatalító elegancia - Szemhéjplasztika belső szemöldökemeléssel

Fiatalító elegancia - A szemhéjplasztika felfedezése belső szemöldökemeléssel

Az idő múlásával szemünkben megjelenhetnek az öregedés jelei, például lelógó szemhéjak és megereszkedett szemöldökök. A szemhéjplasztika, más néven blefaroplasztika egy népszerű kozmetikai eljárás, amelynek célja a szemek megjelenésének felfrissítése és megfiatalítása. Belső szemöldöklifttel kombinálva az eredmény még inkább átformáló hatású lehet. Ebben a blogbejegyzésben a belső szemöldök emeléssel végzett szemhéjplasztika részleteibe fogunk beleásni, kiemelve előnyeit, eljárását és szempontjait azok számára, akik a fiatalos és élénk tekintet visszaállítására törekszenek.

2023.08.02 15:30
Pasarét Klinika
Mellméretek és mellformák a mellnagyobbításnál

A választható mell formák és méretek a mellnagyobbítás során

A mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb plasztikai eljárás, amely lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy növeljék melleik méretét, és formázzák azok alakját. Minden nő teste egyedi, így a mellek formája és mérete is egyedi. Függetlenül attól, hogy finom javításra vagy jelentősebb változtatásra vágyik, alapvető fontosságú, hogy különböző tényezőket vegyen figyelembe, amikor kiválasztja a megfelelő mellformát és -méretet a mellnagyobbításhoz. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk a különböző mellformákat és -méreteket, az ezzel kapcsolatos szempontokat, valamint azt, hogyan dolgozzon együtt plasztikai sebésével a kívánt megjelenés elérése érdekében.

2023.07.18 10:45
Pasarét Klinika
A mellfelvarrás várható eredménye

A mellfelvarrás eredményének tatóssága, várható eredmények

A mellfelvarrás plasztikai sebészet, vagyis a mastopexia egy transzformatív eljárás, melynek célja a megereszkedett mellek megemelése és újra formázása. Bár a mellemelő műtét figyelemre méltó eredményeket tud nyújtani, fontos, hogy reális elvárásaink legyenek, és megértsük az eljárás életciklusát. Ebben a blogbejegyzésben a mellfelvarrás folyamatának különböző szakaszaiba fogunk beleásni, a műtét előtti elvárásoktól a műtét utáni felépülésig, biztosítva annak átfogó megértését, hogy mire számíthatunk az egész út során.

2023.07.10 16:10
Pasarét Klinika
Megcsináltassam-e a hasplasztikát magamon?

Döntés a hasplasztika mellett: A társadalom véleménye és az Ön személyes választása

A hasplasztika egy sebészeti beavatkozás, melynek célja a hasi terület megjelenésének javítása. Bár a hasplasztikára vonatkozó döntés személyes döntés, fontos elismerni és kezelni a társadalom véleményét, amely az ilyen döntéseket övezheti. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a hasplasztika fontolóra vételekor, hogyan befolyásolhatják a társadalmi nézetek a döntéshozatalt, valamint azt, hogy mennyire fontos az Ön személyes vágya és jóléte.

2023.03.07 11:20
Pasarét Klinika
Mikor vállalkozz plasztikai műtétre és mikor ne?

Mikor vállalkozz plasztikai műtétre és mikor ne?

Sokaknak ismerős a helyzet: amikor nem érezzük komfortosan magunkat a bőrünkben, nem vagyunk elégedettek a külsőnkkel, levágatjuk vagy más színűre festetjük a hajunkat. Ha nem tetszik az új frizuránk, semmi baj, a hajunk újra megnő, a színét pedig újra megváltoztathatjuk. Egy plasztikai beavatkozás esetében azonban nem lehet ilyen gyorsan és könnyedén korrigálni az eredményt, az eredetei állapotot visszacsinálni pedig lehetetlenség. Éppen ezért, amikor úgy döntünk, szeretnénk orvosi segítséggel változtatni a külsőnkön, gondoljuk át, mi is valójában a motivációnk.

2023.07.06 15:30
Pasarét Klinika
Végleges döntés a mellnagyobbítás mellett

Végleges döntés a mellnagyobbítás mellett sokszori nekifutás után

A mellnagyobbítás, a mellek méretének és alakjának növelését célzó sebészeti beavatkozás, mélyen személyes választás, amely alapos megfontolást igényel. A mellnagyobbítás melletti döntés meghozatala jelentős lépés, és a hölgyeknek sok körültekintéssel és átgondolt döntéshozatali folyamattal felvértezve kell elindulniuk ezen az úton. Ebben a blogbejegyzésben feltárjuk azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a mellnagyobbítás mérlegelésekor, biztosítva, hogy olyan tájékozott döntést hozzon, amely összhangban van vágyaival és céljaival.

2023.02.15 11:00
Pasarét Klinika
Mikor jöhet az arcplasztika?

Már több mindent próbáltam, jöhet az arcplasztika

Az öregedéssel az arcbőr veszít rugalmasságából, nem tud ellenállni a gravitációnak. Az orr és az ajkak között, a homlokon egyre mélyülnek a ráncok, az áll körül és alatt pedig a bőr meglazul. A különböző kozmetikai kezelések, a ráncok korrekciója, a fényterápia és a lézer nem ad megfelelő megoldást.

2023.04.23 16:50
Pasarét Klinika
Mellnagyobbítás implantátummal gyakori kérdések

Mellnagyobbítás implantátummal gyakori kérdések

Ha mellnagyobbítást fontolgat, valószínűleg sok kérdése van az eljárással kapcsolatban. Ebben a blogbejegyzésben a mellnagyobbítással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre adunk választ.

2023.03.10 13:35
Pasarét Klinika
Mellnagyobbítás saját zsírral gyakori kérdések

Mellnagyobbítás saját zsírral gyakori kérdések

A keblek tapintása  természetes marad

A mellnagyobbítást fontolgató nők nagy dilemmája lehet, hogy mellimplantátummal korrigálják-e mellük méretét és alakját, vagy saját zsírral töltessék fel. Mindkettő mellett és ellen szólnak érvek, de fontos, hogy a végeredmény olyan legyen, amely az elképzelt új alakot adja .

2023.02.06 17:15
Megcsináltattam az orromat

„Megcsináltattam az orromat”

Dóri 34 éves, elegáns, dekoratív nő. Saját ügyvédi irodáját vezeti, befolyásos ügyfelekkel, éppen ezért fontos számára a magabiztos, meggyőző megjelenés. A fiatal nő pont úgy néz ki, mint Angelina Jolie, nagy barna szemek, vastag ajkak és egy szép, pisze orr.  Senki meg nem mondaná, hogy nem ilyen orral született, mivel az orr annyira természetes, tökéletesen illik arcformájához. Dóri nyolc évvel ezelőtt szánta rá magát az orrplasztika műtétre, sokáig készült rá és egyáltalán nem bánta meg.

Melyik mellplasztika eljárást, mellimplantátum fajtát válasszam?

Mellplasztika eljárások áttekintése

A mellnagyobbítást fontolgató nők nehéz döntés előtt állnak: melyik mellimplantátumot vagy eljárást válasszák?

Ez a választás rendkívül fontos, mivel az egyes implantátumtípusok megjelenése és érzete, egészségügyi kockázatai és költségei eltérőek. Tekintettel arra, hogy az implantátumok hosszú ideig a szervezetben maradnak, biztosnak kell lennie a választásban.

2022.12.21 10:20
Pasarét Klinika
Laser facial treatment frequently asked questions

Laser facial treatment frequently asked questions

Fractional CO2 laser facial treatment is currently the most modern skin regenerating and rejuvenating procedure, which achieves almost the same effect as non-surgical plastic surgery. With the high-power, computer-controlled laser device, the laser light is directed only to the selected area of the skin. It penetrates into the skin’s deepest parts with the highest possible precision, targeted in selected points - pixels. In a short time, releasing a lot of energy, it heats up and evaporates the water content of the skin in small points, i.e. it practically inflicts micro-wounds and causes heat damage to the treated surface.

2022.11.28 16:30
Pasarét Klinika
Lézeres arckezelés gyakori kérdések

Lézeres arckezelés gyakori kérdések

A frakcionált CO2 lézeres arckezelés jelenleg a legmodernebb bőrregeneráló és -fiatalító eljárás, mely szinte ugyanazt a hatást éri el, mint a műtét nélküli plasztikai sebészet. A nagy teljesítményű, számítógéppel vezérelt lézerkészülékkel a lézerfény csak a bőr kiválasztott területére irányul. A bőr legmélyebb részeibe a lehető legnagyobb pontossággal, célzottan, kiválasztott pontokban - pixelekben hatol be. Rövid idő alatt sok energiát felszabadítva felmelegíti és a kis pontokban elpárologtatja a bőr víztartalmát, azaz gyakorlatilag mikrosebet ejt, hőkárosodást okoz a kezelt felületen. 

A plasztikai sebészet kiválasztása nem egyszerű

Megosztjuk a nemzetközi vélemények alapján, milyen egy jó plasztikai sebész.

A legjobb plasztikai sebészek jellemzői

Semmi sem fontosabb, mint kiválasztani a megfelelő plasztikai sebészt, aki az út minden lépésénél gondoskodik a páciensről. Ez az útmutató végigvezeti Önt, hogy pontosan mit kell keresnie.

2022.12.31 14:50
Pasarét Klinika
Your personal development roadmap

Your personal development roadmap

 

Before and after plastic surgery, it is worth stopping for a while and thinking about why you want to have the planned surgery. You can learn a little more in this area by doing a little self-awareness assessment and reviewing your personality development opportunities.

A lézeres arckezelés egy új, vágás nélküli eljárás

Lézeres arckezelés 2022

Egyre népszerűbb az új lézeres arkezelés eljárás az arcplasztika területén. Olvassák a Pasarét Klinika plasztikai sebészet blogját az új eljárásról. Egyre többet foglalkoznak magukkal az emberek a "home office" online találkozói miatt. A fáradt, egyre ráncosabb és megereszkedett arc sokaknál önbizalom zavart okoz, nekik jelenthet megoldást az lézeres arckezelés vagy az arcplasztika.

Extra szolgáltatás - Vitorlázás a Balatonon

Vitorlázás pácienseinknek a Balatonon

Szeretettel várjuk pácienseinket egy vitorlázásra gyógyulást követően a Balatonra. Lehetséges bejelentkezési időpontok függenek a foglaltságtól és a április-október időszakban lehetségesek.

Mellnagyobbítás: Miért ilyen gyakori a mellplasztika?

Miért szeretnének a nők nagyobb kebleket?

A 90-es évek melldivatja már a múlté. Az extrém nagy mell ma már nem jelenti azt, hogy ez lenne a követendő példa, a nők nem óriási keblekre, hanem fiatalos és természetes dekoltázsra vágynak. S ezért, ha kell szívesen fordulnak szakemberhez is, plasztikai műtét segítségével korrigálják mindazt, amit a természet nem adott meg nekik.

Az ideális mellméret és alak kiválasztása

Az új mellek mérete és alakja

Milyen mellméret illik az alkatomhoz? Az orvos csak javasolni tud, a végső döntés a páciensé. Itt el kell mondani, hogy ha a páciens nagyon el szeretne rugaszkodni a javaslattól akkor, bizonyos esetekben az orvos nem is vállalja el az átalakítást.

Zsírleszívással a karcsúbb alakért

Hagyományos és lézeres zsírleszívás

Vannak olyan emberek, akik kevésbé előnyös genetikával és testalkattal születtek és bármennyit is mozognak, diétáznak, testük bizonyos területéről nem olvadnak le olyan gyorsan és látványosan a zsírpárnák. Számukra ideális megoldás a zsírleszívás, amely alkalmával a test arányain, a testkontúron lehet változtatni, a zavaró zsírpárnáktól a test bizonyos területeiről lehet megszabadulni.

A szemhéjplasztika nem csak a sztárok privilégiuma

A szemhéjplasztika nem csak a sztárok privilégiuma

Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, Taylor Swift, hogy csak néhány hollywoodi sztárt említsünk, akik túl vannak már egy szemhéjplasztika műtéten, ami az alsó és a felső szemhéjuk területét is érintette. De nemcsak a női hírességek fordulnak rendszeresen plasztikai sebészhez, hogy kinézetüket fiatalabbá varázsoltassák, hanem Tom Cruise, Al Pacino, Paul McCartney is engedett a csábításnak és megcsináltatta a szemhéját. Mondhatjuk, hogy az A listás sztárok körében szinte elvárás a fiatalos, nyílt tekintet, s egy jól sikerült szemhéjplasztika ebben sokat segít.

S mi van velünk, egyszerű halandókkal? Mi miért válasszuk a szemhéjplasztika beavatkozást, ha azt szeretnénk, hogy tekintetünk sugárzó legyen, a fiatalkori énünket idézze vissza?

A mellfelvarrás lehetőségei

Mellfelvarrás, mellnagyobbítás különböző módokon

Szerkezeti kérdés, hogy a hölgyek mellei hogyan változnak az évek során. A mellet különféle hatások érhetik, de idővel át is alakulhatnak.

Elsősorban genetikai és szerkezeti tényezőktől függ, hogy milyen mértékben és mikor ereszkedik le a mell, de sok a környezeti hatás, fogyás. szoptatás, terhesség, szintén jelentősen befolyásolhatja ezt.

Tanácsok a szemhéjplasztikához - Az orvos válaszol

Viszlát táskák!

Hosszú távú megoldás a szemhéjplasztika

  • A szem alatti táskák kialakulása az életkorhoz is kapcsolódik
  • A szemműtét eredménye sokáig tart, de nem örökké

Sajnos nem lehet tartós hatást elérni különböző szemránckrémekkel, amikor a szem alatti karikákról van szó. Ezek inkább a bőr hidratálására szolgálnak. És valóban, a házi készítésű gyakorlatok, például a hűtőben tárolt kanál vagy a teaszűrő csomagolása nem eredményez tartós eredményt a szem alatti karikák esetében. Van azonban egy beavatkozás, amely orvosolhatja a problémát.

Orrplasztika gyógyulási tanácsok

Orrplasztika utáni tanácsok, tapasztalatok

Biztos alig várja, hogy lássa már az orrplasztika (orr -átformáló) eljárás eredményét, de a gyógyulási folyamat időbe telik. A gyógyulási idő alatt tehet bizonyos lépéseket a felépülés felgyorsítására és annak biztosítására, hogy minden megfelelően gyógyuljon.

Orrplasztika gyógyulási folyamat

Az orrplasztika átlagos gyógyulási és megnyugvási ideje egy év. Ez hosszúnak tűnhet, de sokkal elviselhetőbbé  válik, ha tudatosan állunk hozzá ehhez az időszakhoz.

A testkontúrok szépítése zsírleszívással

Testkontúr, arckontúr karcsúsítása zsírleszívással

A zsírleszívás a felesleges zsírpárnák megszüntetésére alkalmas beavatkozás. A különböző területek kontúrjának javítására nagyon jó lehetőség. A leggyakrabban a has, a fenék, a csipő, a derék, a térdek és comb tájékon előforduló zsírfelesleg, vagy a fogyókúrák során nem eltüntethető zsír eltávolítása szokott lenni a páciensek igénye. Vékonyabb kanülök alkalmazásával van lehetőség az arc, a toka é s a boka karcsűsítására is. A műtét sok esetben elvégezhető altatás nélküli  beavatkozásként, helyi érzéstelenítésben. A nagyobb területek egyidejű zsírleszívása esetén altatást vagy epidurális érzéstelenítést szoktunk alkalmazni. Ilyenkor szükséges a páciensnek egy éjszakára bent aludnia a klinikán.

Prenez une bonne décision si vous prévoyez une chirurgie plastique

Conseils d'experts en chirurgie esthétique - Rhinoplastie - Plans Orrplasztika

Vous êtes probablement au courant des possibilités offertes par la chirurgie plastique aux personnes dans le domaine de la rhinoplastie - Orrplasztika. Peut-être que votre star de cinéma préférée a subi une ou deux procédures. Lorsque vous êtes le patient vous-même, c'est différent. Il y a des considérations auxquelles vous devez penser ; Voici quelques conseils pour vous donner des informations sur les choses que vous devez garder à l'esprit.

Kinek ajánlott a mellnagyobbítás saját zsírral?

Kiknek ajánlott a mellnagyobbítás saját zsírral?

A nők nagytöbbsége kritikusan szemléli a melleit, akiket túl kicsi keblekkel áldott meg a természet, nagyobbat szeretnének és ez fordítva is igaz. Ennek oka abban rejlik, hogy a köztudatban a mell a nőiesség szimbóluma, az egészséges önbizalom egyik alappillére.

Esztétikai felfrissülés és látás javítás - Szemhéjplasztika

Az arc felfrissítése, fiatalítása szemhéjplasztika beavatkozással

A szem a lélek tükre – tartja a mondás és ez így igaz. A szemeink sokat elárulnak rólunk, az arckifejezésünk alapját adják. Ha valakinek nyílt a tekintete, bizalmat áraszt, könnyebben megy számára a kapcsolatteremtés. Az idő múlása azonban gyorsabban meghagyja nyomait arcunk ezen területén.
Az arcplasztika egyre népszerűbb

Arcplasztika 2021

Egyre népszerűbb az arcplasztika - Pasarét Klinika Blog. Egyre többet foglalkoznak magukkal az emberek a "home office" online találkozói miatt. A fáradt, egyre ráncosabb és megereszkedett arc sokaknál önbizalmi zavart okoz, nekik jelenthet megoldást az arcplasztika.

2020.12.13 20:46
Mellnagyobbítás miértjei

Mellnagyobbítás miértjei

#Mellnagyobbítás #Mellplasztika #Implantátum #Mellimplantátum #Szilikon #Szilikonmell

A nők számára a mellük a nőiességünk szimbóluma, egészséges önbizalmunk egyik pillére. Mivel a női kebel az idő múlásával változásokon megy keresztül, a nők hozzáállása e testrészükhöz is változhat.

Find the right plastic surgery for you in Budapest

Advice On How To Go About Cosmetic Surgery

#Plasticsurgeon #Plasticsurgery #Breasaugmentation #Breastenlargement #Breastimplant #Siliconimplant

 

Cosmetic surgery can improve the way that you look and, as a result, feel. Although cosmetic surgery can provide fantastic results, the decision to have surgery is not one to be made lightly. This article will provide you with valuable cosmetic surgery tips that, will help ensure that you get fantastic results from your surgery.

Tapasztalatok és kérdések a mellplasztikával kapcsolatban

Mellplasztika tapasztalatok és kérdések

A legfontosabb kérdések, amelyek a mellplasztikával kapcsolatban felmerülnek a kockázati tényezőkön és a műtéti folyamatokon kívül a felépülés fázisára vonatkoznak általában. Éppen ezért néhány mondatban most összegezzük, mindazt, amit tudni érdemes, a mellműtétet követő időszakról

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Pasarét Klinika blog - Zsírleszívás kombinálva hasplasztikával

Zsírleszívás kombinálva hasplasztika bevatkozással

Sokan azt hiszik, hoÉgy a hasi zsírleszívás megegyező beavatkozás a hasplasztikával. Ez a feltételezés téves, ugyan a hasplasztikát olykor célszerű zsírleszívással kombinálni.

Amit tudnod kell, ha mellplasztikán gondolkozol

Amit tudnod kell a mellplasztika bevatkozásról

A mellplasztikai beavatkozások közül a mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb, de van lehetőség emellett a mell méretének változtatására, mellfelvarrásra, mellrekonstrukcióra, vagy a férfiak nőies mellének eltüntetéséra is.

Orrplasztika fórum - tapasztalatok

Orrplasztika fórum - tapasztalatok

Nem tetszik az orra? Gyakran előfordul. Az orrunk mérete megjelenésünk egyik fontos eleme. Az orr alakja, nagysága és arányai rendkívül meghatározzák az arc karakterét, hiszen nem leplezhetőek öltözködéssel, hajviselettel, sőt, kozmetikumokkal sem fedhetőek el.
A mellimplantátumról tabuk nélkül

A mellimplantátumról tabuk nélkül

 

Minden, amit a szilikonos mellnagyobbításról tudni érdemes

Rengeteg tévhit terjeng a mellimplantátumok kapcsán, ezért szakértőnk, Dr. László Zsolt, mellimplantátum-specialista segítségével összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes a témáról. Milyen hosszú a műtét, fájdalmas-e, milyen kockázatokkal járhat?
Orrplasztika a hétköznapokban

Orrplasztika a hétköznapokban

Az orrplasztika az egyik olyan plasztikai műtét, mely a lehető legnagyobb pontosságot igényli. A nem szép orr sokaknál önbizalmi zavart okoz, nekik jelenthet megoldást az orrplasztika.
Mellműtét utáni időszak tanácsai

Mellműtét utáni időszak tanácsai

A mellplasztikai beavatkozást követő lábadozási időszak a legtöbb plasztikai műtét előtt álló vagy plasztikát fontolgató hölgy számára kérdéseket vet fel. Néhány fontos szabály betartása mellett, azonban az a néhány hét, ami a teljes felépülésig vezet viszonylag könnyen és elenyésző kellemetlenségek mellett átvészelhető.
2020.12.13 20:46
Torna hasplasztika után?

Hasplasztika után torna?

Mint minden műtét után, ilyenkor is gondolni kell a regeneráció lehetőségeire, hiszen nem mindegy, mennyi idő alatt gyógyulnak be a sebek, s mikor térhet vissza a páciens a megszokott mindennapi tevékenységeihez.

Pasarét Plasztikai Sebészet hasplasztika fórum

Hasplasztika fórum - Néhány szó a körülményekről

Mit lehet tenni, ha a hasfal bőre szülés után kinyúlt, megereszkedett? Vagy ha egy drasztikus fogyókúra után, a testmozgás ellenére is bőrfelesleg maradt a területen, amely zavaró az öltözködésnél, a testmozgásnál, emellett gerincfájdalmat, bőrproblémát vagy pszichés problémát okozhat?

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb