Lézeres kezelések

Lézeres arckezelés, hegkezelés

 

Lézeres arckezelés

Lézeres kezelések - Alma lézerrel, a lemodernebb technológiával

LÉZERES ARCKEZELÉS

LÉZERES VISSZÉR MŰTÉT

BŐRHIBÁK KEZELÉSE LÉZERREL

LÉZERES ROSACEA KEZELÉS

LÉZERES PIGMENTFOLT ELTÁVOLÍTÁS

LÉZERES BŐR FESZESÍTÉS

 

ÁRLISTA

 

 

   1. Mire jó a lézeres arckezelés?

Lézeres arckezelés, hegkezelés

Frakcionált lézeres felületkezelés

A frakcionált lézeres resurfacing egy non-invazív vagy minimálisan invazív eljárás, amely frakcionált lézertechnológiát alkalmaz a bőr megjelenésének megfiatalítására. Az ALMA frakcionált lézerei több ezer mikroszkopikus kezelési zónát hoznak létre a bőrben, érintetlenül hagyva a környező szöveteket. Ez serkenti a kollagéntermelést és felgyorsítja a természetes gyógyulási folyamatot. A frakcionált lézeres felületkezelést általában a következőkre használják:

Finom vonalak és ráncok

A kollagéntermelés serkentésével a frakcionált lézerek kisimítják a finom vonalakat és ráncokat, ami fiatalosabb megjelenést eredményez.

Aknés hegek

A frakcionált lézerek jelentősen csökkenthetik az aknés hegek megjelenését azáltal, hogy elősegítik a kollagén átalakulását és a bőr regenerálódását.

Fénykárosodás és öregségi foltok

Ezek a lézerek segíthetnek csökkenteni a napfoltok, öregségi foltok és egyéb pigmentációs rendellenességek megjelenését.

Egyenetlen bőrtextúra és –tónus

A frakcionált lézeres felületkezelés javíthatja a bőr általános textúráját és tónusát, így simábbá és egyenletesebbé válik.

 

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

  2. Miért hatékony a lézeres visszérműtét?

Lézeres visszérműtét

Lézeres visszérműtét, seprűér kezelés

Az ALMA lézereket érrendszeri elváltozások, például pókvénák és törött hajszálerek kezelésére is használják. Ezek a lézerek olyan hullámhosszokat bocsátanak ki, amelyeket a hemoglobin specifikusan elnyel az erekben, így azok koagulálódnak és idővel elhalványulnak. Az érelváltozások kezelését általában olyan állapotok esetén alkalmazzák, mint a rosacea, az arc kivörösödése és a lábvénák.

 

Melyik eljárás a jobb választás?

A választás a beteg egyéni állapotától és preferenciáitól függ. A lézeres visszérműtét általában kevesebb kényelmetlenséggel és gyorsabb gyógyulási idővel jár, míg a hagyományos visszérműtét esetén az általános érzéstelenítés miatt az eljárás alatt nincs tudatosság a folyamatról. Azonban mindkét eljárás hatékony lehet a visszértágulatok kezelésében, és az orvos segítséget nyújthat a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

Fontos konzultálni az orvossal, és megbeszélni az egyéni helyzetét, hogy a legjobb döntést lehessen meghozni. A visszértágulatok kezelése fontos lépés az érrendszeri egészség megőrzésében, és a megfelelő kezeléssel jelentősen javíthatja az életminőségét.

 

Hagyományos visszérműtét

A hagyományos visszérműtét, más néven visszérstripping, hosszú évekig a visszértágulatok kezelésének alapvető módja volt. Az eljárás lényege az érintett visszér eltávolítása a testből. Íme, a főbb jellemzők:

  • Általános érzéstelenítés: A hagyományos visszérműtét általában általános érzéstelenítésben történik, ami azt jelenti, hogy a beteg teljesen elalszik az eljárás során.
  • Sebészeti bemetszés: Az orvos egy bemetszést készít az érintett területen, majd eltávolítja vagy lezárja a visszértágulatot.
  • Hosszabb gyógyulási idő: A hagyományos visszérműtét után hosszabb a gyógyulási idő, és a betegnek általában néhány hétig kell különleges kompressziós harisnyát viselnie.

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

   3. Hogyan működik a lézeres bőrfeszesítés?

Lézeres bőrfeszesítés

Bőrfeszesítés

Az ALMA bőrfeszesítő lézerei rádiófrekvenciás (RF) technológiát alkalmaznak a bőr mélyrétegeinek melegítésére. Ez a szabályozott melegítés serkenti a kollagéntermelést és feszesíti a bőrt. A bőrfeszesítés népszerű lehetőség azok számára, akik műtét nélkül szeretnék csökkenteni az arc, a nyak és a test megereszkedett bőrét.

 

Az új lézeres arckezelés, hegkezelés eljárás egyre népszerűbb az arcplasztika területén. Olvassa el a Pasarét Klinika plasztikai sebészet blogját az új eljárásról. Az emberek egyre többet foglalkoznak önmagukkal az "otthoni irodából" érkező online találkozók miatt. A fáradt, egyre ráncosodó és megereszkedett arc sokaknak okoz önbizalom-problémákat, akikre megoldást jelenthet a lézeres arckezelés vagy az arcplasztika.

 

Az ALMA lézerrendszer egy sor fejlett bőrkezelési technológiát ölel fel, amelyek forradalmasították a bőrgyógyászat és az esztétika területét. Az ALMA lézerek sokoldalúságukról, pontosságukról és hatékonyságukról ismertek a bőrproblémák széles skálájának kezelésében. Ebben az átfogó áttekintésben megvizsgáljuk a különböző ALMA lézeres bőrkezelési típusokat, azok mechanizmusait és azokat a feltételeket, amelyekkel hatékonyan megcélozhatók.

 

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

   4. Akne és rosacea kezelés

Lézeres bőrfeszesítés

Az ALMA olyan lézeres kezeléseket kínál, amelyek az akne, az aknés hegek és rosacea kezelésére is szolgálnak. Ezek a lézerek csökkentik a gyulladást és elősegítik a kollagéntermelést, ami tompíthatja és megszüntetheti az aktív aknés hegek megjelenését.

 

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

  5. Bőrfiatalító és pigmentációs kezelés

Lézeres visszérműtét

Az ALMA lézerek hatékonyan kezelhetik a különböző pigmentációs problémákat, beleértve a melazmát, a szeplőket és az anyajegyeket. A felesleges melanin lebontásával a bőrben ezek a lézerek jelentősen csökkenthetik a pigmentált elváltozások megjelenését. Ezenkívül az ALMA lézerek segíthetnek javítani a bőr általános textúráján és minőségén.

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

   6. Testkontúrozás

Lézeres testkontúrozás

Az ALMA lézerek nem sebészi kontúrozó kezeléseket is kínálnak, amelyek segíthetnek csökkenteni a makacs zsírlerakódásokat és javítani a test kontúrjait. Ezek a kezelések jellemzően a lézerenergia és az RF technológia kombinációját alkalmazzák a zsírsejtek megcélzására és elpusztítására. A testkontúrozás kiváló lehetőség azoknak, akik invazív eljárások, például zsírleszívás nélkül szeretnék megformázni testüket.

 

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

  7. Lézeres hegkezelés

Lézeres hegkezelés

Az ALMA hegek revíziós kezelései hatékonyak lehetnek a műtétek, sérülések vagy egyéb bőrbetegségek okozta hegek megjelenésének minimalizálásában. A lézerek serkentik a kollagén átalakulását és a bőr regenerálódását, ami idővel simább és kevésbé észrevehető hegekhez vezethet.

 

 

Az ALMA hegek revíziós kezelései hatékonyak lehetnek a műtétek, sérülések vagy egyéb bőrbetegségek okozta hegek megjelenésének minimalizálásában. A lézerek serkentik a kollagén átalakulását és a bőr regenerálódását, ami idővel simább és kevésbé észrevehető hegekhez vezethet.

Az ALMA lézeres bőrkezelései a lehetőségek széles skáláját ölelik fel azoknak az egyéneknek, akik különböző bőrproblémákat szeretnének kezelni és általános megjelenésüket javítani. Ezek a kezelések pontosságukról, biztonságukról és hatékonyságukról ismertek, és a bőrgyógyászat és az esztétika szerves részévé váltak. Fontos azonban, hogy konzultáljon képzett és tapasztalt egészségügyi szakemberrel, hogy meghatározza az Ön speciális igényeinek és bőrtípusának leginkább megfelelő ALMA lézeres kezelést. Mindig kövesse a kezelés utáni ápolási utasításokat az előnyök maximalizálása és a lehetséges mellékhatások minimalizálása érdekében.

 

A lézeres kezelés folyamata

A beavatkozás a bőr megtisztításával és érzéstelenítésével indul. A lézer ezután pontról pontra, mikropixelről mikropixelre éri a kezelendő bőrterületet, nem pedig a teljes felületet. A pontokra fókuszált lézer kis sebet ejt a bőr mélyebb rétegeiben, elpárologtatva a bőrről a mikroszkopikus oszlopokat. A termikus hatás fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, a mikroszkopikus sebeknek köszönhetően megindul a gyógyulás, új bőrfelület képződik.

A mikropixeleknek köszönhetően a teljes folyamat - a sebgyógyulás és a feszesítés - gyorsabban megy végbe, mint a hagyományos lézeres arckezelés eljárásnál, és bár a javulás viszonylag gyorsan kezd mutatkozni, a teljes folyamat körülbelül 2-3 hónap után lezajlik (a hatás kitarthat akár évekig).

A kezelés során a páciens bőrállapotához, problémájához igazítjuk a szkennelés méretét, mélységét és sűrűségét. A gyógyulás a bőrproblémától és a beállítások erősségétől függően 5-10 napot vesz igénybe.

Amikor csak a CO2 lézerfény előnyeit használjuk, kifejezzetten felszíni problémákat kezelünk (ráncok, hegek), a bőrfelszín képét egységesebbé tesszük felszíni hámlasztással, minimális rejuvenatív hatás mellett.

Amikor csak az Erbium- Glass 1575 nm lézerfény előnyeit használjuk, hámlás nélkül mikrosebeket ejtünk a bőr mélyebb rétegeiben, intenzív rejuvenatív hatást (lifting hatás és bőrtónus fokozás, teltebb, üdébb bőr) elérve gyors gyógyulási idővel.

Amikor a Co2 és az Erbium-Glass 1575 nm lézerfényeket kombináltan használjuk egy mikropixel leütésen belül, a felhám egyenletes leválasztásával egy időben valósul meg a mélyrétegben leadott pixeles hőenergia hatására a bőr szerkezeti újrastrukturálódása. Kifejezetten a kor előrehaladtával megereszkedett, petyhüdt, élettelen bőr megújítására alkalmas.

 

Gyakori kérdések

 

 

 

Tovább a Arcplasztika oldalra a lézeres kezelések oldalról  >

Vissza a főoldalra a lézeres kezelések oldalról  >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb