Plasztikai sebészet nőknek

Mellplasztika, mellfelvarrás, szemhéjplasztika, hasplasztika

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Hasplasztika, zsírleszívás, testplasztika

Testplasztika

Testplasztikai műtétek a test minden részén, comb, fenék, intim, has, vádli, mellplasztikai beavatkozások és zsírleszívás.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg az testplasztika előtte utána képek galériánkat.

Az alsó és felső szemhéjplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

TESTPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Mellplasztika, mellnagyobbítás, mellfelvarrás

Mellplasztika

A mellplasztika a legnépszerűbb esztétikai beavatkozás világszerte, klinikánkon a legmodernebb eljárásokkal dolgozunk és világszínvonalú ellátásban részesítjük pácienseinket.

Amennyiben szeretné megnézni a mellplasztika várható eredményeit, akkor tekintse meg a mellnagyobbítás, mellfelvarrás előtte utána képek galériánkat.

A mellplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

MELLPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Szemhéjplasztika árSzemhéjplasztika

A szemhéjplasztikai bevatkozás célja a szemhéjak helyes működésének helyreállítása és a szem környékének esztétikai helyreállítása.

Szemhéjplasztika során lehetőség van az alsó, illetve a felső szemhéjak rendberakására, melyekre akár egy műtét alatt is kivitelezhetőek. A művelet során a ráncok, valamint a táskás szemek eltűntetésére koncentrálunk, fiatalosabb arcot és nyiltabb tekintetet kap a páciens.

Amennyiben szeretné megnézni a szemhéj korrekció várható eredményeit, akkor tekintse meg az alsó és felső szemhéjplasztika előtte utána képek galériánkat.

Az alsó és felső szemhéjplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

Szemhéjplasztika tb támogatással csak akkor végezhető el, ha arra orvosi szakvéleménnyel mellékelt alapos indok van.

SZEMHÉJPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Orrplasztika, arcplasztika

Orrplasztika

Az orrplasztika az orr kijavítását és helyreállítását célzó eljárás, amely helyreállítja az orr formáját és működését, valamint javítja annak megjelenését.

Orrplasztikai műtétre több okból is sor kerülhet, legyen szó az orr méretének csökkentéséről, az orrhát túlzott előemelkedésének a megszüntetéséről, vagy a ferde orrtengely korrigálásáról. Legtöbb esetben ezeket a beavatkozásokat altatásban végezzük.

ORRPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Arcplasztika, orrplasztika

Arcplasztika

Ha a cél az arcfiatalítás, célravezető megoldás lehet az arcplasztika műtét, amely több különböző eljárást foglal magában.

ARCPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Ajakfeltöltés és egyéb töltések

Töltések

Ráncosodó homlok, szem- és orrkörnyéki ráncok esetén, valamint az ajkak kihangsúlyozásához, több hatékony megoldásból választhatnak vendégeink.

TÖLTÉSEK RÉSZLETEK >

Vissza a főoldalra a Plasztikai sebészet nőknek oldalról >