Lézeres arckezelés, bőrhibák eltüntetése

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Lézeres arckezelés - Bőrhibák eltüntetése Alma lézerrel

Bőrhibák eltüntetése (acneheg, heg, stria)

A stria és heg és aknéhegek lézeres arckezelése során precíz és kíméletes módon az CO2 lézerfény újrastrukturálja a bőr felszínét a felsőbb, mikronban mérhető hámréteg mélységig, ahol a hő hatására elpárologtatja az érintett sejtsorokat, vagyis a bőrfelszíni egyenetlenségeket, ráncokat elégeti és az ezzel járó hő segítségével stimulálja, elősegíti a fokozott kollagén termelést.

Ezek a bőrfelszíni sérüléssel járó esztétikai hibák a hámréteg, illetve az irha területére benyúlóak. Emiatt nem tudható, hogy ezek a ’repedések’ milyen mélyen vannak, ezáltal a kezelések száma pontosan nem jósolható meg. Általában 2-4 alkalomra van szükség, de mélyebben lévő sérüléseknél a teljes bőr kisimulás nem garantálható. A kezelések között fontos megtartani a felszínnek szükséges újraépülési időtartamot, ami legalább 6 hét.

Lézeres arckezelés

Lézeres arckezelés előtti teendők: A bőrt 24 órával a kezelés előtt ne kenjük be semmilyen krémmel, alapozóval. A lézeres arckezelés előtt alaposan meg kell tisztítani a bőrt, és szükséges bőrfertőtlenítő alkalmazása is. Napozás, szolárium kerülése legalább 10 nappal a kezelés előtt.

Stria, heg és aknéheg lézeres arckezelés: A  CO2 lézer egész kis mélységbe hatol be a bőrbe és így járul hozzá az új bőrminőség kialakításához a lézeres arckezelés művelete alatt. A lézerrel történő bőr újrastrukturálás pontos beállításokkal, célzottan végezhető el a dermabrázióval és a kémiai hámlasztásokkal ellentétben.  A kezelési módok könnyen beállíthatóak. A lézersugár kíméletesen, hő hatására elpárologtatja a sérült bőrfelületet, feltárva az alsóbb sértetlen réteget. Ez kellemetlen égő, szurkáló érzéssel, esetenként fájdalommal jár. Érzéstelenítés a kezelés közben megoldható. Hatékonysághoz elengedhetetlen, hogy a hámréteg aljáig hatoljon a lézer. Ebben az esetben már közvetlenül a kezelés után levedzés, pontszerű vérzés tapasztalható. Gyengébb energia használatnál pl.:stria a bőrfelszín tejeskávé színűvé sötétedik. Mindkét esetben a bőrfelszínen egy pörk alakul ki a 2-4 napon, mely minden esetben hegmentesen az 5-7 napon magától leválik. Ennek időelőtti leszedése depigmentálódást, a heg elmélyülését 

okozza.

Kezelési idő

  • Függ a kezelt terület nagyságától
  • 10-40 perc is lehet

Lézeres arckezelés, heg kezelésKezelés utáni teendők

A beavatkozást követően távozáskor bőrpirosság jellemző a kezelés erősségétől függően ez eltarthat 1-5 óra hosszát is, erősebb kezelések esetében akár 24 órát is.

Erős hegkezelés után a bőr megbarnul és váladékozik. A kezelést követően a 2-4 napon pörkösödés, esetenként felszíni varasodás is előfordulhat. Fontos, ezek idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást okozhat! Fényvédő krém használata 6-8 hétig javasolt.

hegkezelés eredményességéhez az eljárást ismételhetjük 1-4 alkalommal, 6-8 hetente.

A múlt hibáinak kijavítása

Az arckezelés, arcplasztika mellett még nagyon gyakran jönnek hozzánk a pácienseink alsó és felső szemhéjplasztika igényekkel. Szemhéjplasztika a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerületben. Jöjjön el ingyenes alsó, felső szemhéjplasztika konzultációnkra. Nézze meg weboldalunkon az árak listáját, előtte utána képek galériáját és a blog fórumunkat.

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni az ingyenes konzultációra, keressen minket bármelyik elérhetőségünkön.

 

Tovább a lézeres arckezelés áttekintésre a bőrhibák eltüntetése oldalról >

Vissza a főoldalra a lézeres arckezelés - bőrhibák eltüntetése oldalról >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb