Lézeres zsírleszívás és zsírfeltöltés

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Lézeres zsírleszívás - Pasarét Klinika Budapest

Lézeres zsírleszívás és zsírfeltöltés

  Következő generációs zsírfeltöltés és zsírleszívás.

  A BeautiFill™ az első lézer alapú zsírátviteli technológia, amely szabványosítja a zsírleszívás és zsírfeltöltés folyamatát, idejét és minőségét a legkisebb zsírszövet roncsolódás mellett.

  2022. januártól elindítjuk a legújabb technológiájú lézeres zsírleszívás beavatkozást. A lézer technológia alapjaiban fogja megváltoztatni sok plasztikai és általános sebészeti beavatkozás módszerét és hatását. Ismerje meg a BeautiFill bevatkozást a LipoLife legújabb technológiájának használatával. Későbbiekben több más beavatkozáshoz is használni fogjuk ezt a modern technikát, mint pl. a visszér műtétekhez.

  A BeautiFill zárt rendszerű zsírátviteli képességei egyetlen lépésben egyesítik a lézert, az aspirációt és a feldolgozást. Ez csökkenti az eljárási időt, miközben optimalizálja a teljes zsírátviteli folyamatot.

  A magas életképességű zsírgyűjtés sikeres, azonnali zsírbeültetést tesz lehetővé, ami évekkel meghosszabíthatj a betöltött zsír élettartamát. Az egyidejű lézerezés és leszívás leegyszerűsíti az eljárást és jelentősen csökkenti a bevatkozás idejét.

  A hőenergia és az egyedülálló radiális emissziós szál hatékony, homogén bőrfeszesítést tesz lehetővé.

  Zsírleszívás és hasplasztika után

  A BeautiFill egyik újdonsága a szabadalmaztatott radiális hegyű szál, amely egy tompa Mercedes-kanülbe van zárva. Ez a kialakítás lehetővé teszi a kis teljesítménysűrűség 360˚-os radiális kibocsátását, amely a vizet célozza meg, és szelektíven olyan termikus környezetet hoz létre, amely lágyítja és leválasztja a zsírt az egyidejű leszíváshoz gyors és roncsolásmentes szétválasztás érdekében.

  Egy ellenőrzött vizsgálat során a BeautiFill eredményei a sejtek nagyobb életképességét, valamint a mechanikus zsírleszíváshoz képest magasabb zsírminőséget mutattak. A közhiedelemmel ellentétben a lézeres zsírleszívás sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos zsírleszívás, hiszen sokkal kisebb mennyiséget is igényel. Ez annak köszönhető, hogy m megfelelő zsírátvitelhez nincs szükség nagyobb zsírmennyiségre, hanem csak jobb zsírminőségre.

  Ahogy a lézerenergiát a szövetbe juttatjuk, a lézer a véredényeket kiégeti ahelyett, hogy megrepesztené, mint a mechanikus zsírleszívásnál. Ez minimálisra csökkenti a vérzést, duzzanatot és a test traumáit, mint például a vérömlenyeket, ödémát és zúzódásokat, valamint minimalizálja a műtét utáni fájdalmat.

  A BeautiFill 95%-nál nagyobb zsírvitalitást ér el, ami lehetővé teszi a előkészített zsír optimális felhasználását, tökéletes alternatívaként a szintetikus anyagok helyett. Az eljárás egyszerű és kényelmes, és lehetővé teszi a páciens által kívánt kontúrok gyorsabb kialakítását.

  Az ilyen tökéletes minőségű zsírral való feltöltés hatása korlátlan ideig tarthat, ezért rendkívül vonzóvá teszi ezt a bevatkozást azon pácienseknek számára, akik természetes kontúr változtatási eljárást keresnek, és műtét nélkül plasztikai beavatkozást szeretnének.

  Ezzel a bevatkozással elvégezhető, ún. „autológ” zsírtranszfer különösen előnyös lehet azoknak a pácienseknek, akik allergiásak vagy érzékenyek a töltőanyagokra, mint pl. a kollagén vagy a Hylaform. A lézeres zsírleszívás és zsífeltöltés segítségével az egész beavatkozás sokkal egyszerűbb, biztonságos és hatékony.

  Várjuk jelentkezését, kérjen ingyenes konzultációs időpontot és közösen megtervezzük, hogy mire van szüksége.

   

  Tovább a lézeres zsírleszívás oldalról a Zsírleszívás általános áttekintése oldalunkra >

  Tovább a lézeres zsírleszívás oldalról a Plasztikai sebészet főoldalunkra >

   

  Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb