Lézeres zsírleszívás és zsírfeltöltés

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Lézeres zsírleszívás - Pasarét Klinika Budapest

Lézeres zsírleszívás és zsírfeltöltés

  Következő generációs zsírfeltöltés és zsírleszívás.

  A BeautiFill™ az első lézer alapú zsírátviteli technológia, amely szabványosítja a zsírleszívás és zsírfeltöltés folyamatát, idejét és minőségét a legkisebb zsírszövet roncsolódás mellett.

  2022. januártól elindítjuk a legújabb technológiájú lézeres zsírleszívás beavatkozást. A lézer technológia alapjaiban fogja megváltoztatni sok plasztikai és általános sebészeti beavatkozás módszerét és hatását. Ismerje meg a BeautiFill bevatkozást a LipoLife legújabb technológiájának használatával. Későbbiekben több más beavatkozáshoz is használni fogjuk ezt a modern technikát, mint pl. a visszér műtétekhez.

  A BeautiFill zárt rendszerű zsírátviteli képességei egyetlen lépésben egyesítik a lézert, az aspirációt és a feldolgozást. Ez csökkenti az eljárási időt, miközben optimalizálja a teljes zsírátviteli folyamatot.

  A magas életképességű zsírgyűjtés sikeres, azonnali zsírbeültetést tesz lehetővé, ami évekkel meghosszabíthatj a betöltött zsír élettartamát. Az egyidejű lézerezés és leszívás leegyszerűsíti az eljárást és jelentősen csökkenti a bevatkozás idejét.

  A hőenergia és az egyedülálló radiális emissziós szál hatékony, homogén bőrfeszesítést tesz lehetővé.

  Zsírleszívás és hasplasztika után

  A BeautiFill egyik újdonsága a szabadalmaztatott radiális hegyű szál, amely egy tompa Mercedes-kanülbe van zárva. Ez a kialakítás lehetővé teszi a kis teljesítménysűrűség 360˚-os radiális kibocsátását, amely a vizet célozza meg, és szelektíven olyan termikus környezetet hoz létre, amely lágyítja és leválasztja a zsírt az egyidejű leszíváshoz gyors és roncsolásmentes szétválasztás érdekében.

  Egy ellenőrzött vizsgálat során a BeautiFill eredményei a sejtek nagyobb életképességét, valamint a mechanikus zsírleszíváshoz képest magasabb zsírminőséget mutattak. A közhiedelemmel ellentétben a lézeres zsírleszívás sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos zsírleszívás, hiszen sokkal kisebb mennyiséget is igényel. Ez annak köszönhető, hogy m megfelelő zsírátvitelhez nincs szükség nagyobb zsírmennyiségre, hanem csak jobb zsírminőségre.

  Ahogy a lézerenergiát a szövetbe juttatjuk, a lézer a véredényeket kiégeti ahelyett, hogy megrepesztené, mint a mechanikus zsírleszívásnál. Ez minimálisra csökkenti a vérzést, duzzanatot és a test traumáit, mint például a vérömlenyeket, ödémát és zúzódásokat, valamint minimalizálja a műtét utáni fájdalmat.

  A BeautiFill 95%-nál nagyobb zsírvitalitást ér el, ami lehetővé teszi a előkészített zsír optimális felhasználását, tökéletes alternatívaként a szintetikus anyagok helyett. Az eljárás egyszerű és kényelmes, és lehetővé teszi a páciens által kívánt kontúrok gyorsabb kialakítását.

  Az ilyen tökéletes minőségű zsírral való feltöltés hatása korlátlan ideig tarthat, ezért rendkívül vonzóvá teszi ezt a bevatkozást azon pácienseknek számára, akik természetes kontúr változtatási eljárást keresnek, és műtét nélkül plasztikai beavatkozást szeretnének.

   

  "Ezzel a bevatkozással elvégezhető, ún. „autológ” zsírtranszfer különösen előnyös lehet azoknak a pácienseknek, akik allergiásak vagy érzékenyek a töltőanyagokra, mint pl. a kollagén vagy a Hylaform. A lézeres zsírleszívás és zsífeltöltés segítségével az egész beavatkozás sokkal egyszerűbb, biztonságos és hatékony."

   

  Lézeres zsírleszívás - Hatékonyság és biztonság a Pasarét Klinikán

  A zsírleszívás egy olyan eljárás, amelyet sokan választanak azért, hogy megszabaduljanak a makacs zsírpárnáktól, és elérjék az álomalakot. A hagyományos zsírleszívás évekig az egyetlen lehetőség volt, de mostanra a lézeres zsírleszívás előretörése egyre népszerűbbé válik a hatékonysága és a biztonsága miatt. A Pasarét Klinika az egyik olyan intézmény, ahol a legkorszerűbb lézeres zsírleszívási eljárásokat alkalmazzák. De miért is hatékonyabb ez az eljárás a hagyományos zsírleszíváshoz képest, és miért érdemes éppen a Pasarét Klinikát választani?

   

  Mi teszi hatékonyabbá a lézeres zsírleszívást?

  Célzottabb zsíreltávolítás

   

  "A lézeres zsírleszívás lehetővé teszi az orvosok számára, hogy pontosabban és hatékonyabban célozzák meg a zsírszöveteket. A lézer energiája elősegíti a zsírsejtek felmelegedését és feloldódását, így könnyebben eltávolíthatók a testből."

   

  Kevesebb szövetkárosodás

  A lézeres eljárás során kevesebb károsodás éri a környező szöveteket és idegeket, mint a hagyományos zsírleszívás esetén. Ez gyorsabb és könnyebb helyreállást eredményez, valamint csökkenti a hegesedés és a fájdalom kockázatát.

   

  Kisebb duzzanat és vérzés

  A lézeres zsírleszívás során a vérzés és duzzanat sokkal kevesebb lehet, mint a hagyományos eljárásoknál. Ez javítja a műtét utáni kényelmet és gyorsabb helyreállást eredményez.

   

  Jobb bőrfeszesség

   

  "A lézer energiája serkenti a kollagén termelését, ami javítja a bőrfeszességet és csökkenti a bőr megereszkedését. Ezáltal a lézeres zsírleszívás eredménye természetesebb és fiatalosabb megjelenést eredményez."

   

  Miért érdemes a Pasarét Klinikát választani?

  1. Tapasztalt szakemberek: A Pasarét Klinika csapatában tapasztalt és képzett plasztikai sebészek dolgoznak, akik széles körű tudással és tapasztalattal rendelkeznek a lézeres zsírleszívás terén.

  2. Modern technológia: A klinikán a legújabb és legfejlettebb lézeres zsírleszívó eszközökkel dolgoznak, amelyek biztosítják a hatékony és biztonságos eljárást.

  3. Egyéni megközelítés: A Pasarét Klinika csapata minden páciens esetében egyéni megközelítést alkalmaz, figyelembe véve az egyéni igényeket és elvárásokat.

  4. Magas színvonalú ellátás: A klinikán a betegek magas színvonalú ellátásban részesülnek, a műtét előtti konzultációtól kezdve egészen a helyreállítási időszakig.

  5. Biztonság és megbízhatóság: A Pasarét Klinika az egyik legmegbízhatóbb és legkiválóbb minőségű plasztikai sebészeti intézmény Magyarországon, ahol a páciensek biztonságban érezhetik magukat.

  A lézeres zsírleszívás egy hatékony és biztonságos eljárás, amely segíthet azoknak, akik szeretnék megszabadulni a makacs zsírpárnáktól és elérni az álomalakot. A Pasarét Klinika az egyik legjobb választás a lézeres zsírleszívás terén, ahol a páciensek kiváló minőségű ellátásban részesülnek a legkorszerűbb technológiák segítségével. Ha Ön is szeretne fiatalosabb és vonzóbb megjelenést elérni, ne habozzon felkeresni a Pasarét Klinikát és konzultálni a szakértő orvosokkal.

   

  Várjuk jelentkezését, kérjen ingyenes konzultációs időpontot és közösen megtervezzük, hogy mire van szüksége.

   

  Tovább a lézeres zsírleszívás oldalról a Zsírleszívás általános áttekintése oldalunkra >

  Tovább a lézeres zsírleszívás oldalról a Plasztikai sebészet főoldalunkra >

   

  Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb