Szemhéjplasztika, orrplasztika, ráncfeltöltés férfiaknak

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Orrplasztika, szemhéjplasztika, arcplasztika férfiaknak

Arcplasztika

Arcplasztika beavatkozásaink között a következő eljárásokat végezzük.

  • Szemhéjplasztika
  • Orrplasztika
  • Kis és nagy arcplasztika
  • Fülplasztika

Szemhéjplasztika

Szemhéjplasztika

Szemhéjplasztikai műtét során lehetőség van alsó, illetve felső szemhéjplasztikai beavatkozásra is, melyekre akár egy időben is sor kerülhet. A művelet segít a ráncok, valamint a táskás szemek eltűntetésében

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg szemhéjplasztika előtte utána képek galériánkat.

A szemhéjplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

SZEMHÉJPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Orrplasztika férfiaknak

Orrplasztika

Az orrplasztika az orr kijavítását és helyreállítását célzó eljárás, amely helyreállítja az orr formáját és működését, valamint javítja annak megjelenését.

Orrplasztikai műtétre több okból is sor kerülhet, legyen szó az orr méretének csökkentéséről, az orrhát túlzott előemelkedésének a megszüntetéséről, vagy a ferde orrtengely korrigálásáról. Legtöbb esetben ezeket a beavatkozásokat altatásban végezzük.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg orrplasztika előtte utána képek galériánkat.

A füplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

ORRPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Fülplasztika

Fülplasztika

Fülplasztikai beavatkozásra általában elálló fülek korrigálása esetén kerül sor, amely gyakran örökletes, így már gyerekkorban elvégzik. természetesen el lehet végezni a beavatkozást felnőtt korban is. Ekkor a páciens már maga dönti el, hogy szeretne fejhez simulóbb füleket, mert zavarják az elálló fülek. Ez az eljárás ma már szinte teljesen fájdalommentes, és mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg fülplasztika előtte utána képek galériánkat.

A füplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

FÜLPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Ránckezelés, ráncfeltöltésRánckezelés, ráncfeltöltés

A zsírleszívás hatékonyan alkalmazható a has, a csípő, a comb, a térd és a fenék környéke, a lábszár, a felkar, az ál, és a nyak területén egyaránt.

Zsírleszívás során a test különböző, alkatilag sajátságos területein lerakódott nagyobb mennyiségű bőr alatti zsírt távolítjuk el, nagyobb műtéti hegek nélkül. A zsírleszívással mondhatni újraformázzuk a test körvonalát.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg ránckezelés, ráncfeltöltés előtte utána képek galériánkat.

A ránckezelés, ráncfeltöltésbárak függenek a beavatkozás területi elhelyezkedésétől és részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

RÁNCKEZELÉS, RÁNCFELTÖLTÉS RÉSZLETEK >

VISSZA A FŐOLDALRA AZ ARCPLASZTIKA FÉRFIAKNAK OLDALRÓL >

Plasztikai sebészet - Pasarét Klinika

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb