Szemhéjplasztika, orrplasztika, arcplasztika

Arcplasztika, szemhéjplasztika, orrplasztika

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Szemhéjplasztika árSzemhéjplasztika

A szemhéjplasztikai eljárás operatív célja az érintett szemhéj (ak) helyes működésének helyreállítása és az arc szemterületének, esztétikájának helyreállítása.

Szemhéjplasztikai műtét során lehetőség van alsó, illetve felső szemhéjplasztikai beavatkozásra is, melyekre akár egy időben is sor kerülhet. A művelet segít a ráncok, valamint a táskás szemek eltűntetésében, fiatalosabb arcot és nyiltabb tekintetet eredményez.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg az alsó és felső szemhéjplasztika előtte utána képek galériánkat.

Az alsó és felső szemhéjplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

Szemhéjplasztika tb támogatással csak akkor végezhető el, ha arra orvosi szakvéleménnyel mellékelt alapos indok van.

SZEMHÉJPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Orrplasztika, arcplasztika

Orrplasztika

Az orrplasztika az orr kijavítását és helyreállítását célzó eljárás, amely helyreállítja az orr formáját és működését, valamint javítja annak megjelenését.

Orrplasztikai műtétre több okból is sor kerülhet, legyen szó az orr méretének csökkentéséről, az orrhát túlzott előemelkedésének a megszüntetéséről, vagy a ferde orrtengely korrigálásáról. Legtöbb esetben ezeket a beavatkozásokat altatásban végezzük.

ORRPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Arcplasztika, orrplasztika

Arcplasztika

Ha a cél az arcfiatalítás, célravezető megoldás lehet a mini arcplasztika / mini lifting vagy a teljes arcplasztika műtét. Természetesen ezeket kiegészítheti több különböző eljárás is, attól függően, hogy a páciens mit szeretne és milyen adottságai vannak.

ARCPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés

Alkatilag keskeny ajkak esetén alkalmazhatjuk az ajakfeltöltést azok megvastagítására, ill. szebb forma kialakítására. Az ajakfeltöltés során különböző töltőanyagokat fecskendezünk az ajkakba.

Alkatilag keskeny ajkak esetén alkalmazhatjuk az ajakfeltöltést azok megvastagítására, ill. szebb forma kialakítására. Ránc feltöltés rendszerint az arcon kialakuló ráncok esetén alkalmazunk. Az ajakfeltöltés során különböző töltőanyagokat fecskendezünk az ajkakba, ráncok esetén pedig közvetlen a ráncok, repedések alá. Ezek különböznek alkotóelemeikben, felszívódási idejükben.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg az ajakfeltöltés előtte utána képek galériánkat.

A hasplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

 

AJAKFELTÖLTÉS RÉSZLETEK >

Fülplasztika

Fülplasztika

Fülplasztikai beavatkozásra általában elálló fülek korrigálása esetén kerül sor, amely gyakran örökletes, így már gyerekkorban elvégzik. Ez az eljárása ma már szinte teljesen fájdalommentes, és mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe.

FÜLPLASZTIKA RÉSZLETEK >

Plasztikai sebészet - Pasarét KlinikaVISSZA A FŐOLDALRA AZ ARCPLASZTIKA OLDALRÓL >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb