Dr. László Zsolt - Orvos Igazgató, vezető plasztikai sebész

Dr. László Zsolt
Orvos Igazgató

Folyamatos szaktanácsadás műtét előtt és után

Hívjon minket, válaszolunk,
segítünk a döntésben

20 év, több ezer elégedett ügyfél

20 év, több ezer
elégedett ügyfél

Plasztikai sebészet - Otthonos kényelem

Professzionális klinika,
otthonos kényelemmel

Arcplasztika, mini arcplasztika

Arcplasztika árak

Arcplasztikai műtét

Teljes vagy mini arcplasztika

A hagyományos arcplasztikai eljárások továbbra is a gerincét alkotják az arc fiatalos, üde és kipihent megjelenésének helyreállításában. A hagyományos arcplasztika azonban sokszor több időt és energiát igényel. A hagyományos arcplasztika megfelelő megoldás nyújthat esztétikai céljainak elérésére és az arc leghosszabb ideig hatásos fiatalításra. Emellett mini arcplasztika is remek eredményeket hozhat Önnek, ami  kisebb beruházást igényel, gyorsabb a gyógyulási ideje is, azaz hamarabb visszatérhet a napi rutinjához.

A mini vagy a teljes arcplasztika egy plasztikai sebészeti beavatkozás, amely az arc öregedésének látható jeleit kezeli. Ezek az öregedési jelek lehetnek:

  • észrevehető bőrlazaság,
  • orr és a száj között megjelenő redők,
  • szájzugok és az áll közötti kiemelkedő redők,
  • a toka laza lógása,
  • kettős áll,
  • laza vagy megereszkedett nyaki bőr.

Mini arcplasztika

Mindezek a jelenségek a természetesen öregedéssel jönnek létre. Az öregedést nem lehet sajnos megállítani, de egy mini arcplasztika jelentősen hozzá fog járulni, hogy ezek a jelek az eltűnjenek és a következő időszakban felfrissült arccal, boldogan élje életét.

A Pasarét Plasztikai sebészeten végzett mini arcplasztikai műtét az arc olyan speciális területeit célozza meg, amelyek az Ön aggodalmának középpontjában állnak. Az eljárás elsősorban előre megtervezett bőrkimetszésekből áll, ahol a lazaságot okozó felesleges bőrt levágjuk. Miután eltávolítottuk a felesleges bőrt, összevarrjuk a megmaradt bőrfelületeket, és így kialakulnak az új feszesebb, simább, fiatalosabb arcvonások. Ezt a beavatkozást akár helyi érzéstelenítésben is lehet végezni, azaz a páciens a műtét napján haza is mehet.

Hogyan történik a mini arcplasztika műtét?

 

Arcplasztika előtte utána képek

A mini arcplasztika során egy bemetszést ejtünk a fül körül, de ez esetben a hajvonal menti vágás elmarad, ami a teljes arcplasztika része. A mini arcplasztika elsősorban a középső arc régiót fiatalítja, az eljárás néhány változatával a felső nyaki terület is felfrissül. A rövidebb metszés ellenére is vonzó és hosszan tartó eredményt érünk el. Ez a megoldás tökéletes azoknak a pácienseknek, akiknek az öregedési jelei többsége az arc közepén és az alsó részén jelenik meg.

A plasztikai sebész a konzultáció során megbeszéli Önnel az eljárást, így teljes mértékben meg fogja érteni a részleteket. Meg fogják beszélni, hogy miket kell a műtét előtt betartania, mi történik a műtét során, mi a műtét utáni ellátás, és milyen kockázatokkal vagy komplikációkkal kell esetlegesen számolni. Minden műtétnek vannak kockázatai, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi, és fontos, hogy megértse ezeket.

Az arcplasztikai műtétekkel járó lehetséges kockázatok közé tartoznak az érzéstelenítés, a fertőzés, a vérrögök, a tartós zsibbadás, a hegek, az idegkárosodás miatti gyengeség és a lokális hajhullás. Bár ezek a kockázatok fennállnak, ritkán fordulnak elő. Ezen kockázatok minimalizálása miatt is érdemes sok sikeres referenciával rendelkező plasztikai sebészetet választani. Arról biztosíthatjuk, hogy a Pasarét Klinikán tapasztalt orvosok dolgoznak, és professzionális ellátásban fog részesülni.

Hamarosan folytatjuk cikkünket a teljes arcplasztika bemutatásával.

Az arcplasztika árak megtalálhatóak a fenti Árak menüpontunkban. Vélemények rovatunkat a Blog menüpontunk első témakörében találják.

Ha hosszasabban szeretnének olvasni az arcplasztikáról, akkor itt találnak több leírást!

 

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra az Arcplasztika oldalról >

Plasztikai sebészet telefonszám, információs vonal

Foglaljon időpontot - Kérjen ingyenes visszahívást!

A képernyő bal alsó sarkában villogó Időpont foglalás gomb megnyomása után, kérjük hívjon bennünket, vagy adja meg adatait, és kolléganőnk hamarosan keresni fogja a konzultáció pontosításával kapcsolatban. A konzultációs részvétel díj- és kötelezettségmentes!

Sok mindent leírtunk a különböző beavatkozások összefoglalóiban. Amennyiben további információra van szüksége, ajánljuk figyelmébe a díjmentes konzultációt, mely során megválaszoljuk összes kérdését! A konzultációra a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerület, Pasaréti út 104. szám alatt kerül sor, a kiválasztott időpontban.