Lézeres arckezeléssel pigmentfolt eltávolítás

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Lézeres arckezelés pigmentfoltok eltüntetésére

Pigmentált elváltozások betegtájékoztatója

Lézeres arckezelés, pigmentfolt eltávolítás

Köszönhetően Az Alma-Q festéklézer technológiájának, a jóindulatú pigmentált elváltozások gyorsan, egyszerűen és hatékonyan távolíthatóak el. Ilyen elváltozások például a szeplők, öregségi foltok (napfoltok), anyajegyek, májfoltok, melasma (barna folt az arcon) vagy aktinikus keratózis (kitüremkedő elváltozás).

Többféle pigmentkezelési technikát alkalmazunk, melyet az adott elváltozás színe, mélysége, kiterjedése alapján választunk ki.

  1. Az Alma-Q festéklézerrel egy speciális kombinált pigment kezelés is végrehajtható, mely három különböző technológiával történő eljárás. 

Első lépésben a mélyrétegben található, erősen fixálódott, nagy töménységben pigmenteket tartalmazó elváltozásokat célzottan, Q-kapcsolt lézerfénnyel bontjuk szét. 

Ezt követően a második és harmadik lépésben a felszínen kialakult napkárosodásokat 532 nm fényű Q-kapcsolt lézerrel és IPL fénnyel villantjuk. A fény hatására hő energia alakul ki, mely a melanint felmelegíti, így apró részekre bomlik, ezeket a sejtmaradványokat az immunrendszer könnyen eltávolítja.

  1. Alma-Q lézerrel két lépésben két különböző bőrmélységet is célozhatunk a pigmentált elváltozások kezelése végett.

Első lépésben a mélyben lévő 1064nm mélységet célozzuk, melyek a sötét, régen fixálódott festékes elváltozásokat kezeljük, majd a felszín közelében lévő 532nm-el a barnás-pirosasakat.

 

Kezelés előtti teendők

Bőrgyógyász szakvéleménye szüksége. A kezelés előtt 24-48 órával lehetőség szerint krémek használata a kezelt területen, nem javasolt.

Kezelési idő: 10-30 perc ez területtől függ

A lézeres arckezelés

Lézeres arckezelés pigmentfoltokraÁltalában a lézeres besugárzás hatására a bőrfelület kipirosodik, a kezelt pigmentált elváltozás sötétebbé, sőt szürkévé válik. A festéklézer a mikrorobbanások által a bőr szöveteiben apró pici sérüléseket okozhat, melynek tünete tűhegynyi bevérzések, felszíni vérzések is jelentkezhetnek, ezek semmilyen gyógyulási deformitást nem okoznak, 2-3 nap elteltével megtörténik a felszívódásuk. Egyes esetekben és egyéni érzékenységtől függően a kezelés után 2-4 nappal korpásodás, hámlás léphet fel. A páciens égési sérülésekre jellemző tüneteket tapasztalhat, melyek gyógyulása 1-2 hétig tart!

Kezelés után

24-48-án keresztül kerülni kell a meleg vizes mosást, jegelés és nyugtató krém használata javasolt. A kezelési sorozat folyamán a napfénytől, UV hatástól, szoláriumtól tartózkodni kell. 50+Spf napvédő használata elengedhetetlen!

A kezelés utáni pár napban pörk alakulhat ki a bőrfelszínen, ennek idő előtti leszedése, feláztatása depigmentálódást okozhat, fényvédelem!

A kezelés végeztével kontrollra való visszahívást követően,(5-6 hét) további 2-3 alkalom is szükséges lehet. Ez függ a kezelt területtől, a foltok kialakulásának idejétől.(minél régebben kialakult, annál nehezebb a felszívódása, több kezelés szükséges).

A múlt hibáinak kijavítása

Az arckezelés, arcplasztika mellett még nagyon gyakran jönnek hozzánk a pácienseink alsó és felső szemhéjplasztika igényekkel. Szemhéjplasztika a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerületben. Jöjjön el ingyenes alsó, felső szemhéjplasztika konzultációnkra. Nézze meg weboldalunkon az árak listáját, előtte utána képek galériáját és a blog fórumunkat.

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni az ingyenes konzultációra, keressen minket bármelyik elérhetőségünkön.

 

Tovább a lézeres arckezelés áttekintésre - Pigmentfoltok eltüntetése oldalról >

Vissza a főoldalra a lézeres arckezelés, pigmentfoltok eltüntetése oldalról >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb