Széptest Blog - Plasztikai sebészet

A lézeres arckezelés egy új, vágás nélküli eljárás

2022.07.27 20:30
A lézeres arckezelés egy új, vágás nélküli eljárás

Lézeres arckezelés 2022

Egyre népszerűbb az új lézeres arkezelés eljárás az arcplasztika területén. Olvassák a Pasarét Klinika plasztikai sebészet blogját az új eljárásról. Egyre többet foglalkoznak magukkal az emberek a "home office" online találkozói miatt. A fáradt, egyre ráncosabb és megereszkedett arc sokaknál önbizalom zavart okoz, nekik jelenthet megoldást az lézeres arckezelés vagy az arcplasztika.

Lézeres arckezelés - Alma lézerrel az egyenletes, feszes arcbőrért

Ahogy telnek az évek, elérkezik az az idő, amikor reggel belenézünk a tükörbe és a látvány hatására elhatározzuk: valamit csináltatnunk kell a bőrünkkel. Egy kiadós alvás, a drága krémek, a kozmetikai kezelések hosszútávon már nem segítenek, plasztikai sebészhez pedig még nem szeretnénk fordulni. Ekkor jöhetnek szóba a non- invazív szépészeti eljárások. Ezek alkalmával nincs szükség se tűszúrásra, se vágásra, viszont a beavatkozás utáni eredmény, akár egy plasztikai műtét után magáért beszél. A lézeres arckezelés is ebbe a csoportba tartozik, az öregedés szemmel látható jelein túl más bőrproblémák korrigálására is alkalmasak.

A múlt hibáinak kiradírozása

Lézeres arckezelésA lézeres arckezelés sok mindenen tud segíteni. Hányszor nyomkodtuk a pattanásainkat kamaszkorunkban? Hányszor bújtunk ágyba teljes sminkben egy-egy átmúlatott éjszaka után? Hányszor feküdtünk ki a napra anélkül, hogy alaposan bekentük volna a bőrünket fényvédővel? Ami megtörtént, megtörtént, jó esetben tanultunk belőle. A múltbéli hibák következményei azonban nyomot hagynak a bőrünkön. Apró hegek, elszíneződések, barna pigmentfoltok, egyenletlen bőrfelszín és bőrszín emlékeztetnek lustaságunkra, a nem odafigyelés pillanataira. Szerencsére ma már létezik ez a lézeres arckezelés technika, amivel kiradírozhatjuk a múlt hibáit és felfrissíthetjük, üdévé, egyenletessé varázsolhatjuk az arcbőrünket.  Az ALMA lézer segítségével egyszerre dolgozhatunk a bőrfelszíni szépséghibákon és a bőr mélyebb rétegeit érintő problémákon. 

Lézeres arckezelés a fiatal bőr szépséghibáira is

A felszíni egyenletlenségek, a tág pórusok nem csupán az idősödő bőr jellegzetességei. Sajnos nem mindenki született makulátlan bőrrel, kamaszkorban kiderül már, hogy mennyire vagyunk szerencsések a bőrtípusunkkal. A lézeres arckezelés alkalmazásával nem kell megvárni az érett kort, bármikor kézbe vehetjük a bőrünk állapotának javítását. Egy fiatal nő önbizalmának is jót tesz, ha bőre szebbé válik, prevencióként is felfogható, ha fiatal korában él a modern technika vívmányaival és szakértői segítséggel helyre hozza a bőrén mindazt, amit a természet elcsúfított.

A természetes szépség újra előtérbe kerül

Ahogy megyünk bele az időbe a bőrfelszíni problémák mellett áttevődik a fókusz a bőr rugalmasságárának, feszességének, teltségének megőrzésére, visszaszerzésére. A gravitáció senkit sem kímél, ráadásul az öregedő bőrben megváltozik a legfontosabb, a kötőszövetet alkotó fehérjerostok, a kollagén és az elasztin szerkezete, termelődése. Emiatt a bőr veszít rugalmasságából, ennek legfeltűnőbb jelei lehetnek az arc bőrének megereszkedése, a vonások szétcsúszása, a toka, a lógó szemhéjak és szem alatti táskák és persze a ráncosodás.

Egészen a harmincas éveink végéig a kollagén és elasztikus rostokból, a hialuronsavból, a különböző lipidekből, stb. elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy bőrünk üde és fiatalos legyen. A negyvenes éveinktől indul el a látványos bőröregedés, a perimenopauza idején ezek a folyamatok drámai módon felerősödhetnek. Az ALMA lézerrel műtét nélkül lehet megújítani a bőrfelszínt, feszesíti és tömöríti a bőr petyhüdt részeit. Stimulálja a kollagén- és elasztin termelődést, a bőr belülről kifelé haladva tartósan megfiatalodik.

Lézeres arckezelés nem csak a nőknek jár

Az egyenletlen bőrfelszín, a tág pórusok, az aknék, a heggek, a sebhelyek a férfiak hiúságát is kikezdik. Ráadásul ők még a sminkelés eszközével sem tudnak élni a hétköznapokban. Egyre többen merészkednek el odáig, hogy szakember segítségét kérjék, az Alma lézeres arckezelés nekik is megoldást jelenthez a bőrhibák, az egyenletlen bőrfelszín orvosolására.

40 felett a bőr zsírtartalma, a kötőszövetet alkotó hialuronsav vízmegkötő ereje csökken, amit befolyásolnak a környezeti hatások, a genetika és a dohányzás is. Ezért 40 felett arányosan nő a szépészeti beavatkozások száma is.

Az arckezelés, arcplasztika mellett még nagyon gyakran jönnek hozzánk a pácienseink alsó és felső szemhéjplasztika igényekkel. Szemhéjplasztika a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerületben. Jöjjön el ingyenes alsó, felső szemhéjplasztika konzultációnkra. Nézze meg weboldalunkon az árak listáját, előtte utána képek galériáját és a blog fórumunkat.

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni az ingyenes konzultációra, keressen minket bármelyik elérhetőségünkön.

 

Tovább a Arcplasztika oldalra a lézeres arckezelés blog oldalról  >

Vissza a főoldalra a lézeres arckezelés blog oldalról  >