Széptest Blog - Plasztikai sebészet

Mellműtét utáni időszak tanácsai

2020.12.13 20:46
Mellműtét utáni időszak tanácsai

Mellműtét utáni időszak tanácsai

A mellplasztikai beavatkozást követő lábadozási időszak a legtöbb plasztikai műtét előtt álló vagy plasztikát fontolgató hölgy számára kérdéseket vet fel. Néhány fontos szabály betartása mellett, azonban az a néhány hét, ami a teljes felépülésig vezet viszonylag könnyen és elenyésző kellemetlenségek mellett átvészelhető.

Az első szakasz a műtét utáni első 2 óra, az altatásból történő ébredés, amikor még biztosan szakszerű segítség van mellettünk. A második lépés, az első két nap, amikor a mellek még hűtést igényelhetnek, és amikor eltávolításra kerül a draincső, amely a felesleges anyagok kiürülését segíti elő.

A következő 2 hétben fontos betartani a diétát, kerülni a megerőltető mozdulatokat, a hajmosást vagy a varratok környékére kerülő vizet, krémeket és talán az alvás is picit nehézkesebben fog menni a megszokottól.

Az elkövetkezendő időszakban azonban a terhek és a tiltások egyre fogynak és szinte minden helyreáll, leszámítva, hogy az első 5-6 hétben mellplasztika esetén a sport nem ajánlott. Az eredmény azonban biztosan látványos lesz és kárpótol mindenért.

A látványos, tartós, és megbízható megoldást jelenleg az implantátummal történő mellnagyobbítás jelenti.

Tovább a Mellplasztika főoldalra a mellműtét után blog oldalról  >

Vissza a főoldalra a mellműtét után blog oldalról  >