Intimplasztika

Mire nyújt megoldást az intimplasztika?

A női külső nemi szervek elváltozásainak korrigálását napjainkban számos plasztikai sebészeti beavatkozás segíti, legyen szó alkati, a korral járó, vagy szülés után jelentkező, akár a szexuális életet is zavaró elváltozásokról. Az esztétikai műtéteket és az egészségügyi beavatkozásokat általában nem lehet egymástól élesen elkülöníteni, még az intim területekkel kapcsolatos beavatkozások esetében sem. Az ilyen jellegű problémákkal küzdő nők számára nyújt hatékony és kiváló eredményeket hozó megoldást az intimplasztika.

Az intimplasztikai beavatkozás

Az általában helyi érzéstelenítéssel bódításban végzett intimplasztika kb. 1 órát vesz igénybe, de páciens kérésére kombinálni lehet bódítással is. Az intimplasztika során a plasztikai sebész a megfelelő műtéti technikával eltávolítja a felesleges szöveteket. A terület az összevarrást követően 2-3 héten belül gyógyul be. A beavatkozást célszerű a menstruáció után 3-4 napon belül elvégezni, így a következő menstruáció idejére már teljes mértékben gyógyultak lesznek a sebek. Az intimplasztikát követő rövid megfigyelés után a páciensek elhagyhatják a klinikát.

Az intimplasztika után mindenképpen jól szellőző, természetes szövetből készült alsónemű viselése ajánlott. A fertőzések elkerülése és a sebgyógyulás elősegítése érdekében nagyon fontos a sebfelület tisztán és szárazon tartása. Ajánlott a napi egyszeri betadinos szappannal (jódérzékenység esetén más mosakodó szerrel) végzett altesti mosás. A szexuális élet és az ülőfürdő 6 hétig kerülendő! Az első kontroll vizsgálat a beavatkozást követő 3-4. napon esedékes, 6 hét múlva pedig újabb ellenőrző vizsgálatra kerül sor.

KÉRJ INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Adataid megadása után kolléganőnk hamarosan keresni fog, hogy időpontot egyeztessen Veled. A részvétel díj- és kötelezettségmentes!

+36 30 829 60 59