Ajakfeltöltés, szájfeltöltés a természetesen telt ajkakért

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Ajakfeltöltés, szájfeltöltés  - A természetes a divat

Ajakfeltöltés, szájfeltöltés a természetesten telt ajkakért

Nincs olyan hollywood-i híresség, aki ne élt volna már az ajakfeltöltés lehetőségével, hogy még dúsabb, szabályosabb körvonalú ajkai legyenek. Vannak, akiknek oly természetesre sikerült ez a szépészeti beavatkozás, hogy senki nem gondolná róluk, nem ilyen tökéletes ajkakkal születettek a világra.

Ma már szerencsére elmúlt a „kacsacsőr száj” divatja, a páciensek nem vágynak ilyen szájakra, az orvosok pedig tudják jól, hova kell befecskendezni a töltőanyagot, hogy ne alakuljanak ki extrém méretű, felfújt hatású ajkak.

Miért töltjük fel az ajkainkat?

A szemek mellett az arcon a dús ajkak vonzzák leginkább mások tekintetét.  A teltebb száj a nőiesség szimbóluma, fiatalságot, életerőt sugall, ezért is rúzsozzák magukat az ókortól kezdve a nők. Rúzzsal, szájfénnyel hangsúlyozni lehet az ajkak részleteit, struktúráját, rá lehet erősíteni a vastagságukra.

De amikor a smink lekerül az arcról, kiderül a valóság, ami a keskeny, vagy ráncosodásnak indult ajkakkal megáldott nők esetében elszomorító látvány lehet. A túlságosan keskeny ajkak szigorúvá, jellegtelenné teszik a tekintetet, ami zavaró lehet a hétköznapi életben. Az szájfeltöltés segíthet ezen a problémán.

Mikor érdemes feltöltetni az ajkainkat?

  • Ha túl vékonyak az ajkaink. A pengeszáj a múlt század elején volt divat, ma elsősorban az zavarja azokat a nőket, akiknek genetikailag vékony ajkaik vannak, hogy ettől élesebbé válnak a vonásaik, szigorúbb a tekintetük. Az is előfordulhat, hogy mosolygáskor eltűnhet az alsó, vagy a felső ajkuk.
  • Ha az idő múlása az ajkakon is meghagyta nyomát. Ahogy haladunk előre a korban, ajkunk veszít teltségéből, apró ráncok jelennek meg körülötte. Ha szeretnénk visszanyerni szájunk fiatalos kinézetét, az szájfeltöltés sokat segít ebben.
  • Ha több önbizalomra van szükségünk. Pszichológusok állítják, hogy a keskeny ajkak agresszív személyiséget sejtetnek a szemben álló partner számára. A teltebb ajkak növelik az önbizalmat, már senki nem gondol úgy ránk, mint egy szorongó, agresszív emberre.
  • Ha szeretjük a szépet. A természetesség határain belül feltöltött ajkak esztétikusak, harmóniát árasztanak. Miért is ne vágynánk mi is erre?
  • Ha még inkább tetszeni szeretnénk a férfiaknak. A férfiak agya úgy van programozva, hogy a telt ajkakat szexuálisan vonzóbbnak találják, és a telt ajkú nőket fiatalabbnak tartják.

Saját zsír vagy hialuronsav?

A két leginkább elterjedt ajakfeltöltési módszer. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. A hialuronsavas ajakfeltöltés egyszerűbb, gyorsabb beavatkozás. Ha valaki még csak ismerkedik az szájfeltöltéssel, ez a jó választás, hiszen az eredmény azonnal látható. Gyorsan kiderül, hogy a teltebb ajkak hogyan passzolnak az archoz, mennyire válnak harmonikusabbá általuk az arcvonások.

A hialuronsav hátránya, hogy gyorsabban felszívódik, 6-8 hónap után már nem látható az eredmény. Jó hír viszont, hogy a kezelés bármikor megismételhető, a beavatkozás 15-20 percig tart. A saját zsírral történő ajakfeltöltés azok számára jelenthet megoldást, akik tartósabb eredményre vágynak, mert a zsír lassabban szívódik fel a szervezetben, mint a hialuronsav. Hátránya, hogy a beavatkozás körülményesebb, hosszabb ideig tart, mert a töltéshez szükséges néhány milliméternyi zsírt a test más területéről kell leszívni. Ehhez műtéti körülmények szükségesek. Az esetek 15-20 százalékában a saját zsír is gyorsan felszívódhat, viszont, ha a töltőanyag stabilan beépül, az eredmény évekig is megmaradhat.

Az ajakfeltöltés árak függenek a felhasznált töltőanyag mennyiségétől, illetve a kombinált zsírleszívás beavatkozástól. A hozzávetőleges költségek elérhetőek az Árak menüpont alatt.

Amennyiben kérdése támadt, vagy több információra van szüksége ajánljuk figyelmébe a díjmentes konzultációt, mely során szakorvos válaszolja meg kérdéseit!

 

Vissza az Ajakfeltöltés főoldalra az Ajakfeltöltés a természetesen telt ajkakért oldalról >

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra az Szájfeltöltés a természetesen telt ajkakért oldalról >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb