Vádliplasztika

Vádliplasztika az esztétika jegyében

A vádliplasztika tökéletes megoldást jelent azoknak, akik szeretnék túlságosan vékony vagy nem megfelelő formájú vádlijukat igazán tetszetőssé és formássá tenni. Az alaktalan és a vékony vádli kialakulását okozhatja a születéssel együtt keletkező probléma vagy valamilyen baleset is. Ezek a problémák gyakran okoznak önbecsülési hiányt és gondokat az emberi kapcsolatban gondokat. A férfiak legtöbbször az izmosabb hatás érdekében változtatnak vádlijukon, míg a nők inkább szexisebb formájú lábszárakat szeretnének céljából. Ezekben az esetekben implantátum beültetésével a kívánt vádlik az jól kialakíthatóak.
A vádli plasztikai műtétet mindig technikailag jól felszerelt műtőben végzik a sebészek, ahol minden egyes esetben teljes körű ellátás áll készenlétben, arra az esetre, ha komplikációk merülnének fel az operáció során.

A vádliplasztikai műtét menete

A vádli implantátumot altatásos műtét keretében ültetik be, amely kb. egy órát vesz igénybe. A vádliplasztika során a műtéti behatolás a térdhajlatban történik egy körülbelül 4 cm-es metszés formájában. A vádliimplantátumot az izomzat fölé helyezik. Az eljárást mindkét vádli esetében ugyanolyan módon végzi el a plasztikai sebész. A beültetés után meggyőződik arról, hogy mindkét implantátum szimmetrikusan helyezkedik el és valóban természetes hatást keltenek-e, végül pedig varrattal zárja le a területeket.

A vádlik formázása után közvetlenül egy éjszakát kell a klinikán tölteni. Ezt a rövid pihenőt egy kényelmesen felszerelt, légkondicionált, saját fürdővel ellátott szobában lehet tölteni. A műtét utáni napon kísérővel el lehet hagyni a klinikát. Közvetlenül a beavatkozás után szorítókötés kerül a vádlira annak érdekében, hogy rögzítse az implantátumokat. A szorítókötés megakadályozza azok elmozdulását, a műtétet követően hat héten át kötelező a viselete.

A vádliplasztika után 2-3 hétig feszítő érzése lesz a pácienseknek, ez azonban idővel folyamatosan enyhül, végül pedig megszűnik, mivel a test az idő előrehaladtával hozzászokik a vádli implantátum okozta feszüléshez és súlytöbblethez. A vádliformázás után kb. két héttel kerül sor varratszedésre, a fáslikat további 2-4 hétig kell viselni. Foglalkozástól függően két hét múlva lehetséges a munkába való visszatérés. Fontos vigyázni arra, hogy a beavatkozást követő egy hónapban ne érje túlságosan nagy terhelés a lábakat. A tornázás nem javallott, a pihenés annál inkább! Bármilyen kérdés vagy panasz esetén fel kell venni a kapcsolatot a műtétet végző plasztikai sebésszel.

Annak ellenére, hogy a vádliplasztika eredménye azonnal látható, a vádlik végleges formájukat kb. 3-4 hónap alatt nyerik el, ugyanis ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a vádliimplantátum megtalálja végleges pozícióját. A műtéti hegek maradandóak, bár idővel alig lesznek észrevehetőek, és a térdhajlatban való elhelyezkedésük miatt alig láthatóak. A vádliplasztikának köszönhetően a vádlik teltebbek, formásabbak lesznek, kiegyensúlyozottabbá teszik a megjelenést, s ezáltal javítják az önértékelést.

KÉRJ INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Adataid megadása után kolléganőnk hamarosan keresni fog, hogy időpontot egyeztessen Veled. A részvétel díj- és kötelezettségmentes!

+36 30 829 60 59