A beavatkozás várható előnyei - Szemhéjplasztika

Alsó és felső szemhéjplasztika

Alsó és felső szemhéjplasztika előnyei

Szemhéjplasztika kiemelkedő eredménnyel a Pasarét Klinikán, Budapesten. Jelentkezzen be ingyenes szemhéjplasztika konzultációra. Előtte utána képek a galériánkban találhatóak.

A szemeink sokat elárulnak rólunk, fontos szerepet játszanak az arckifejezésünkben. A szem a lélek tükre – tartja a mondás és ez így igaz.  A szemhéjplasztika segít visszaállítani a nyílt tekintetet, ami megkönnyíti a kapcsolatteremtést embertársainkkal, bizalmat ébreszt a másikban.

 

A szemhéjplasztika várható eredményei

Fiatalos megjelenés A szemhéjműtét javítani fogja a szem megjelenését, a felesleges bőr és zsír eltávolításával, valamint a szem körüli izmok megfeszítésével. Ez segíthet csökkenteni a szem alatti táskákat, a duzzanatokat és a ráncokat, fiatalosabb és kipihentebb megjelenést adva a szemnek.

  1. Javuló látás: Bizonyos esetekben a felső szemhéjon lévő bőrfelesleg zavarhatja a látást is, különösen a perifériás látást. A szemhéjplasztika eltávolítja ezt a felesleges bőrt és javítja a látást, megkönnyítve a napi tevékenységeket, például az olvasást és a vezetést.
  2. Önbizalom növekedés: Sok szemhéjműtéten átesett ember magabiztosabbnak érzi magát a beavatkozás után. A jobb megjelenés pozitívabb énképet eredményezhet, ami az élet számos területére pozitív hatással van.
  3. Hosszan tartó eredmények: A szemhéjplasztika jellemzően hosszan tartó eredményt ad, mivel az eljárás során eltávolított bőr- és zsírfelesleg nem tér vissza. Míg az öregedési folyamat folytatódik, a szemhéjműtétekkel elért javulás évekig tarthat.
  4. Minimális hegesedés: A szemhéjműtétet kis bemetszésekkel végezzük, amelyek jól el vannak rejtve a szemhéj természetes ráncaiban. Ez azt jelenti, hogy a hegesedés általában minimális és általában nem észrevehető.

Amennyiben kérdése van ezzel az egynapos beavatkozással kapcsolatban, vagy több információra van szüksége, ajánljuk figyelmébe az ingyenes konzultációnkat, mely során megválaszoljuk összes kérdését! A konzultációra a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerület, Pasaréti út 104. szám alatt várjuk a kiválasztott időpontban. Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás menetét, nézze meg a következő videót a YouTube csatornán.

A szemhéjak felfrissítése mellett a másik leggyakoribb beavatkozásunk a saját zsírral vagy implantátummal történő mellnagyobbítás, esetleg mellfelvarrás eljárással együtt. Az erről szóló összefoglalónkat itt találja: Mellplasztika

Tovább az Alsó és felső személyplasztika oldalra a Szemhéjplasztika előnyei oldalról >

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra az Szemhéjplasztika előnyei oldalról >