Vezető plasztikai sebész - dr. László Zsolt - Orvos Igazgató

Dr. László Zsolt
Orvos Igazgató

Folyamatos szaktanácsadás műtét előtt és után

Hívjon minket, válaszolunk,
segítünk a döntésben

20 év, több ezer elégedett ügyfél

20 év, több ezer
elégedett ügyfél

Plasztikai sebészet - Otthonos kényelem

Professzionális klinika,
otthonos kényelemmel

Mellkisebbítés plasztikai beavatkozás

Mellkisebbítés

A túlzottan nagy emlő súlyánál fogva sok problémát okozhat, úgymint hát és nyak fájdalom, bőr irritáció, akár légzési nehézségek és pszichés panaszok. Az emlő megkisebbítés plasztikai beavatkozás során az emlőállomány, zsír, a megnyúlt bőr eltávolítását, az emlő a megfelelő pozícióba való felhelyezését végezzük.

A mellkisebbítés mellplasztikai műtét menete

A műtét előtti berajzolás nagyon fontos része a mellkisebbítésnek. Ennek során jelöljük ki a bimbó új helyét, és a mellplasztika során kimetszendő bőr mennyiséget, ez alapján határozzuk meg az emlő új formáját.

A mellkisebbítést altatásban végezzük, a berajzolásnak megfelelően végezzük el a bőr, majd a zsír és emlőállomány kimetszését. Akár az eredeti súly-térfogat 50 %-val is csökkenthetjük az emlő nagyságát.

Hegek a bimbóudvar körül, az emlő középső-alsó részén hosszanti, az emlő áthajlásában széles haránt irányban maradnak vissza, de megfelelő sebgyógyulás, hegesedés esetén a bőr szintjéből nem elődomborodó, halvány hegeket nyerünk, melyek kb. egy évvel a plasztikai beavatkozás után már szinte alig látszanak.

Vissza a Mellplasztika összefoglaló oldalra a Mellkisebbítés oldalról >

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra a Mellkisebbítés oldalról >

 

 

Plasztikai sebészet telefonszám, információs vonal

Foglaljon időpontot - Kérjen ingyenes visszahívást!

A képernyő bal alsó sarkában villogó Időpont foglalás gomb megnyomása után, kérjük hívjon bennünket, vagy adja meg adatait, és kolléganőnk hamarosan keresni fogja a konzultáció pontosításával kapcsolatban. A konzultációs részvétel díj- és kötelezettségmentes!

Sok mindent leírtunk a különböző beavatkozások összefoglalóiban. Amennyiben további információra van szüksége, ajánljuk figyelmébe a díjmentes konzultációt, mely során megválaszoljuk összes kérdését! A konzultációra a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerület, Pasaréti út 104. szám alatt kerül sor, a kiválasztott időpontban.