Mellkisebbítés beavatkozás

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

A mellkisebbítés is egyre gyakoribb beavatkozás

Mellkisebbítés, mellplasztika - Dr. László Zsolt

A túlzottan nagy emlő súlyánál fogva sok problémát okozhat, úgymint hát és nyak fájdalom, bőr irritáció, akár légzési nehézségek és pszichés panaszok. A mellkisebbítés plasztikai beavatkozás során az emlőállomány, zsír, a megnyúlt bőr eltávolítását, az emlő a megfelelő pozícióba való felhelyezését végezzük.

A beavatkozás akár TB támogatással is meg tud valósulni, ekkor szükséges a megfelelő szakorvosi vélemény előzetes beszerzése. A mellkisebbítés fórumon lejjebb megtalálja a 6 okot, miért szoktak a hölgyek ebben a témában hozzánk fordulni.

Nézze meg Dr. László Zsolttal készült interjút a YouTube csatornán >> .

Miért akarnak a nők kisebb melleket?

Ha mellplasztikáról esik szó, az emberek többsége a mellek nagyobbításra, vagy feszesítésére gondol. Pedig az aránytalanul nagy keblek ugyanolyan problémát okozhatnak viselőjüknek, mint a kevésbé látványos dekoltázs. Ilyenkor szokott előtérbe kerülni a mellkisebbítés mellplasztika beavatkozás.

A nők számára a mellük az egyik legfontosabb testrész, a nőiességünk szimbóluma, az egészséges önbizalmunk egyik pillére. A mell méretét elsősorban a genetika határozza meg, természetes úton nem tudunk tenni azért, hogy befolyásoljuk a növekedését. Amikor felnőtt korba érve kialakult a többé kevésbé végleges méret – ami az évek során az életmódnak, élethelyzeteknek köszönhetően folyamatosan változik – plasztikai sebész segítségével lehet korrigálni az adottságokat. Lássuk, milyen okok visznek rá egy nőt, hogy elhatározza, műtéti úton szabadul meg néhány melltartómérettől.

6 ok amiért a nők mellkisebbítést kérnek

  1. Legyen vége a fájdalomnak
  2. Unom, hogy lógnak a melleim
  3. Nem találok magamnak megfelelő méretű ruhát
  4. Mindig kipirosodik a bőr a melleim alatt
  5. A terhesség és a szoptatás alatt még nagyobbak lettek a melleim
  6. Utálom, hogy megnéznek a férfiak az utcán

A mellkisebbítés fórumunkon elolvashatják a részleteket az okokról >>.

A mellkisebbítés mellplasztikai műtét menete

A műtét előtti berajzolás nagyon fontos része a mellkisebbítésnek. Ennek során jelöljük ki a bimbó új helyét, és a mellplasztika során kimetszendő bőr mennyiséget, ez alapján határozzuk meg az emlő új formáját.

A mellkisebbítést altatásban végezzük, a berajzolásnak megfelelően végezzük el a bőr, majd a zsír és emlőállomány kimetszését. Akár az eredeti súly-térfogat 50 %-val is csökkenthetjük az emlő nagyságát.

Hegek a bimbóudvar körül, az emlő középső-alsó részén hosszanti, az emlő áthajlásában széles haránt irányban maradnak vissza, de megfelelő sebgyógyulás, hegesedés esetén a bőr szintjéből nem elődomborodó, halvány hegeket nyerünk, melyek kb. egy évvel a plasztikai beavatkozás után már szinte alig látszanak. Amennyiben több részletet szeretne olvasni a témáról nézze meg az ide vonatkozó Wikipedia oldalt.

Hogy alakulnak a mellkisebbítés árak?

A mellkisebbítés árak hozzávetőlegesen vannak megadva, mivel előre nem lehet megmondani, mekkora és mennyi ideig tartó plasztikai beavatkozás szükséges a mellek megfelelő alakjának kialakításához. A konzultáció során, egy alapos vizsgálat után állítja össze az orvos a műtéti tervet, amiben az esetleges, összes kiegészítő beavatkozás szerepel a tökéletes eredmény eléréséhez. Ez alapján kalkulálja ki a végső árakat.

Az árak itt találhatóak a weboldalunkon. A beavatkozás akár TB támogatással is meg tud valósulni, ekkor szükséges a megfelelő szakorvosi vélemény előzetes beszerzése és meg kell keresni azt az intézményt, ahol TB alapon el tudják végezni ezt a beavatkozást. A Pasarét Klinikán erre jelenleg nincsen lehetőség.

 

Vissza a Mellplasztika összefoglaló oldalra a Mellkisebbítés oldalról >

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra a Mellkisebbítés oldalról >

 

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb