Deep Plane Facelift arcplasztika

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Deep Plane Facelift arcplasztika árak

Deep Plane Facelift arcplasztika Pasaréten

DEEP PLANE FACELIFT – A MÉLY ARCPLASZTIKA

A Deep Plane Facelift eljárással kevés helyen foglalkoznak Budapesten. Ez az izgalmas, újkori, fejlett sebészeti technika egy lépésben megemeli az izom- és bőrrétegeket, ami gyorsabb felépülést eredményez.

Remek eljárás, ha nincs szüksége nyakemelésre. Tökéletes a fiatalabb betegek számára, akik meg szeretnék emelni és feszíteni állkapcsukat és arcukat, hogy leküzdjék az öregedés első jeleit.

A mély arcplasztika felszabadítja a fontos arcszalagokat, megemeli az izmokat és fiatalító pozícióba mozgatja a nasolabiális redőket, az állat és az arcot. Frissen és csodálatosan fog kinézni. Deep Plain Facelift pácienseink a beavatkozás után nagyon jól néznek ki és életkedvvel, önbizalommal telve igazán jól érzik magukat.

Deep Plane Facelift előtt és után

Csak kevés plasztikai sebész kínálja ezt az eljárást. Dr. László Zsolt nemzetközi hírű plasztikai sebészektől tanulta meg a technikát. Ez a technika még a nemzetközi színtéren is egy ritkább megoldás, nagyon mély szaktudás és hosszú évek plasztikai sebészi tapasztalata kell hozzá, hogy valaki vállalkozzon erre a műtétre.  A mély arcplasztika megemeli a középső arcot, az alsó szemhéjakat, az orrgolyót és az állkapocs vonalát. Ez segít kisimítani az alsó szemhéjak üregesedését, a mély arcvonalakat és az állkapcsot. Feszesíti az arcot és felfrissíti megjelenését.

A Deep Plane Facelift abban különbözik a High SMAS-tól, hogy együtt emeli meg az izom- és a bőrréteget. Hasonló a High SMAS-hoz, mivel felszabadítja az arcszalagokat, és mélyen az izomba hat. A hasonlóságok/különbségek az alábbi klinikai fotón láthatók.

 

A Deep Plane arcplasztika alkalmas

  • Bármilyen korosztálynak, de különösen az 55 év alattiaknak
  • Akik fel akarják emelni az állukat
  • Bárki, aki fel akarja emelni a teljes arcát
  • Akik szeretnék kisimítani a marionett vonalakat
  • Bárki, aki általános felfrissülésre vágyik

 

MIÉRT A DEEP PLANE FACELIFT?

Az öregedés és a fáradtság gyakori jelei közé tartozik az alsó szemhéj üregesedése, a mély nasolabiális ráncok, az állkapocs, a marionett vonalak és általában az arcredők kialakulása. Ezeknek a deformitásoknak az okai nem a bőr, hanem a szalagok és az izmok változásai. A mély arcplasztika közvetlenül kezeli az izom- és szalagváltozásokat.

Deep Plane Facelift arcplasztika előtte utána képekA csak bőrön vagy a felületes izomzaton végzett arcplasztika viszont nem kezeli a mély elváltozásokat. A Deep Facelift ezért egy kiváló új arcplasztikai technika azoknak, akiknek erre van szüksége.

Ebben az eljárásban a plasztikai sebész az arc mély rétegeit emeli fel, beleértve az arcszalagok felszabadítását is. Ez biztosítja, hogy az arc szerkezet erőteljes emelést kapjon, amely hosszan tartó hatást ad és a kívánt magabiztosságot a páciensnek. Frissnek, kevésbé fáradtnak és fiatalabbnak fog kinézni.

Az öregedés az arc szalagok és izmok körül megy végbe. Az izomba (3. és 4. réteg) belemélyedve visszafordítjuk azt, amit az öregedési deformitás okoz. A bőr és az izom megemelése egy összetett lebenyben (1-4 rétegben) minimális zúzódást és gyorsabb felépülést biztosít.

 

MIÉRT A PASARÉT KLINIKA A LEGJOBB

Dr. László Zsolt azon kevés plasztikai sebészek egyike, akik Deep Plane arcplasztikát kínálnak Magyarországon. Dr. László inspirációja az, hogy a lehető legjobb arcplasztika sebész legyen. Ez állandó önreflexiót, kritikát és magasabb szintű tanulást jelent. Ez biztosítja, hogy a technika minden aspektusa a helyi érzéstelenítő injekció beadásától, a klasszikus háttérzenétől, a beteg pozicionálásától, a bemetszés gondos tervezésétől kezdve minden kiváló eredményt biztosítson.

A Deep Plane Facelift nem egy gyors művelet, hanem kitartóan hosszú idő alatt lehet csak profin „elvarrni a szálakat" (minimum 3-4 óra, de akár 6-7 óra is), ha valódi finomsággal és a részletekre való odafigyeléssel hajtják végre ezt a beavatkozást.

 

A plasztikai sebész a konzultáció során megbeszéli Önnel az eljárást, így teljes mértékben meg fogja érteni a részleteket. Meg fogják beszélni, hogy miket kell a műtét előtt betartania, mi történik a műtét során, mi a műtét utáni ellátás, és milyen kockázatokkal vagy komplikációkkal kell esetlegesen számolni. Minden műtétnek vannak kockázatai, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi, és fontos, hogy megértse ezeket.

A műtétekkel járó lehetséges kockázatok közé tartoznak az érzéstelenítés, a fertőzés, a vérrögök, a tartós zsibbadás, a hegek, az idegkárosodás miatti gyengeség és a lokális hajhullás. Bár ezek a kockázatok fennállnak, ritkán fordulnak elő. Ezen kockázatok minimalizálása miatt is érdemes sok sikeres referenciával rendelkező plasztikai sebészetet választani. Arról biztosíthatjuk, hogy a Pasarét Klinikán tapasztalt orvosok dolgoznak, és professzionális ellátásban fog részesülni.

Az arcplasztika árak megtalálhatóak a fenti Árak menüpontunkban. Vélemények rovatunkat a Blog menüpontunk első témakörében találják.

Ha hosszasabban szeretnének olvasni a Deep Plane Facelift arcplasztikáról, akkor itt találnak több leírást!

 

Tovább az Orrplasztika oldalra a Deep Plane Facelift arcplasztika oldalról >

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra a Deep Plane Facelift arcplasztika oldalról >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb