Vezető plasztikai sebész - dr. László Zsolt - Orvos Igazgató

Dr. László Zsolt
Orvos Igazgató

Folyamatos szaktanácsadás műtét előtt és után

Hívjon minket, válaszolunk,
segítünk a döntésben

20 év, több ezer elégedett ügyfél

20 év, több ezer
elégedett ügyfél

Plasztikai sebészet - Otthonos kényelem

Professzionális klinika,
otthonos kényelemmel

Dr. László Zsolt MD - Vezető plasztikai sebész bemutatkozás

Dr. László Zsolt plasztikai sebészKözel 20 évnyi szakmai tapasztalattal a hátam mögött állítom: a plasztika több, mint külső jegyeink megváltoztatása, minőségibb élethez, pozitív szemlélethez segít hozzá, kitágítja a lehetőségeinket és hosszú távú, pozitív hatást gyakorol életünkre.

   Több, mint 20 év orvosi tapasztalat

   Személyre szabott, teljeskörű plasztikai szolgáltatások

   Barátságos, prémium környezet Buda szívében

Dr. László Zsolt, a Széptest Klinika Orvos Igazgatója Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb plasztikai sebésze. Diplomáját a SOTE Általános Orvosi karán szerezte 1992-ben, majd kiváló eredménnyel tette le sebészeti szakvizsgáját is a Szent János Kórház Sebészeti Osztályának sebészeként, ahol azóta is praktizál, 2005-től részmunkaidős főorvosként. Plasztikai sebészeti szakvizsgáját 2002-ben szintén kiváló eredménnyel tette le.Dr. László Zsolt hazai és európai orvosi gyakorlatokkal bővítette szakmai tapasztalatait. Az Aarau-i Központi Kórház Plasztikai és Rekonstrukciós Sebészeti Osztályán vendégorvosként, majd a milánói székhelyű Európai Onkológiai Intézet Plasztikai és Rekonstrukciós Sebészeti Osztályán ösztöndíjasként dolgozott közel egy-egy évig. Magyarországon a Szent István Kórház Plasztikai és Égés Osztályán, és a Szent Erzsébet Kórház Plasztikai Osztályán szerzett szakmai gyakorlatot. Dr. László Zsolt alapította az Oxivit Kft. plasztikai sebészeti részlegét 2002-ben, majd öt éven keresztül a Szent Ferenc Kórházban a Mamma Rt.-vel közösen az emlőrák sebészeti rekonstrukciós és plasztikai sebészeti részlegén dolgozott főorvosként, 2008-tól pedig a Szent Margit Kórház Sebészetén végez emlőrák és emlőrekonstrukciós műtéteket. Az Oxi-plasztika Kft-t, 2012-ben alapította, itt azóta ügyvezető-főorvosként tevékenykedik. Dr. László Zsolt számos tudományos társaság tagja, gyakori média szereplő, naprakészen követi a szakma legfrissebb eredményeit, s azokat beülteti napi gyakorlatába.

Plasztikai sebész orvosi konferenciaSzakmai továbbképző tanfolyamok, kongresszusok

1995. Aarau- microsebészeti tanfolyam.
2000. Düsseldorf- emlőplasztikai és rekonstrukciós tanfolyam.
2000. Milano- emlő plasztikai sebészeti kurzus.
2000. Firenze-European Breast Cancer Congress /európai emlőrák kongresszus/
2002. Brüssel- European Breast Cancer Congress /európai emlőrák kongresszus/
2003. Bécs-EURAPS Congress
2004. Budapest International Breast Reconstruction Course
2004. Budapest Plastic Surgery Symposium
2004. Nyiregyháza-MPHST X. Kongresszus
2005. Bécs- 10th Congress ESPRAS
2006. Prága- 4th Central European Advanced Course on Aesthetic Plastic Surgery
2006. Pécs- MPHST XII.Kongresszus
2006. New York-Advances in Aesthetic Plastic Surgery-The Cutting Edge VI Symposium
2008. Siófok
2009. Bukarest
2009. Amsterdam
2009. Stocholm- Macrolane kurzus
2010. Szeged
2010. San Francisco
Tudományos társasági tagságok
Magyar Sebész Társaság /MST/, a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság /MPHEST/, a Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság /International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS/.

Dr. László Zsolt plasztikai sebészHitvallás

Szinte minden ember természetes vágya, hogy külső megjelenésén változtasson, legyen szó születési adottságok vagy balesetek, betegségek következményeinek korrigálásáról. Közel 20 évnyi szakmai tapasztalattal a hátam mögött állítom: a plasztika több, mint külső jegyeink megváltoztatása, minőségibb élethez, pozitív szemlélethez segít hozzá, kitágítja a lehetőségeinket és hosszú távú, pozitív hatást gyakorol életünkre. Persze megint más eset, ha valaki extrém módon akarja magát megváltoztatni, vagy úgy gondolja, hogy attól lesz értékes ember, ha szinte mindenét plasztikáztatja. Ilyenkor az én felelősségem is, hogy bemutassam a plasztikai sebészet korlátait. Kezdettől fogva folyamatosan törekszem arra, hogy személyre szabottan és a legmagasabb minőségen segítsek a hozzám tanácsért forduló nőknek és férfiaknak. Tapasztalataimat színvonalas környezet, igényes csapat, kiváló minőségű anyagok, élvonalbeli technikai felszereltség és széleskörű szolgáltatások egészítik ki.