Vezető plasztikai sebész - dr. László Zsolt - Orvos Igazgató

Dr. László Zsolt
Orvos Igazgató

Folyamatos szaktanácsadás műtét előtt és után

Hívjon minket, válaszolunk,
segítünk a döntésben

Plasztikai sebészet - 20 év - több ezer elégedett ügyfél

20 év, több ezer
elégedett ügyfél

Plasztikai sebészet - Budapest egyik legjobb klinikája

Professzionális klinika,
otthonos kényelemmel

Mini arcplasztika - Pasarét Klinika

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Mini arcplasztika árak

Mini arcplasztika beavatkozás

Az arcplasztika egyre népszerűbb 

A hagyományos arcplasztika eljárások egyre nagyobb mértékben kapnak szerepet az arc fiatalos, üde és kipihent megjelenésének helyreállításában. A hagyományos beavatkozás azonban több időt és energiát igényel. A hagyományos beavatkozás megfelelő megoldás nyújthat esztétikai céljainak elérésére és az arc leghosszabb ideig hatásos fiatalításra. Emellett mini arcplasztika, mini lifting is remek eredményeket hozhat Önnek, ami  kisebb beruházást igényel, gyorsabb a gyógyulási ideje is, azaz hamarabb visszatérhet a napi rutinjához.

A mini vagy a teljes arcplasztika egy plasztikai sebészeti beavatkozás, amely az arc öregedésének látható jeleit kezeli. Ezek az öregedési jelek lehetnek:

  • észrevehető bőrlazaság,
  • orr és a száj között megjelenő redők,
  • szájzugok és az áll közötti kiemelkedő redők,
  • a toka laza lógása,
  • kettős áll,
  • laza vagy megereszkedett nyaki bőr.

Mini arcplasztika, mini lifting

Mindezek a jelenségek a természetesen öregedéssel jönnek létre. Az öregedést nem lehet sajnos megállítani, de egy mini arc beavatkozás jelentősen hozzá fog járulni, hogy ezek a jelek az eltűnjenek és a következő időszakban felfrissült arccal, boldogan élje életét.

A Pasarét Plasztikai sebészeten végzett mini arc plasztikai műtét az arc olyan speciális területeit célozza meg, amelyek az Ön aggodalmának középpontjában állnak. Az eljárás elsősorban előre megtervezett bőrkimetszésekből áll, ahol a lazaságot okozó felesleges bőrt levágjuk. Miután eltávolítottuk a felesleges bőrt, összevarrjuk a megmaradt bőrfelületeket, és így kialakulnak az új feszesebb, simább, fiatalosabb arcvonások. Ezt a beavatkozást akár helyi érzéstelenítésben is lehet végezni, azaz a páciens a műtét napján haza is mehet.

Mini arcplasztika előtte utána képek

Hogyan történik a mini arcplasztika, mini lifting műtét?

A mini arcplasztika beavatkozás során egy bemetszést ejtünk a fül körül, de ez esetben a hajvonal menti vágás elmarad, ami a teljes körű beavatkozás része. A mini arcplasztika műtét elsősorban a középső arc régiót fiatalítja, az eljárás néhány változatával a felső nyaki terület is felfrissül. A rövidebb metszés ellenére is vonzó és hosszan tartó eredményt érünk el. Ez a megoldás tökéletes azoknak a pácienseknek, akiknek az öregedési jelei többsége az arc közepén és az alsó részén jelenik meg.

A plasztikai sebész a konzultáció során megbeszéli Önnel az eljárást, így teljes mértékben meg fogja érteni a részleteket. Meg fogják beszélni, hogy miket kell a műtét előtt betartania, mi történik a műtét során, mi a műtét utáni ellátás, és milyen kockázatokkal vagy komplikációkkal kell esetlegesen számolni. Minden műtétnek vannak kockázatai, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi, és fontos, hogy megértse ezeket.

A műtétekkel járó lehetséges kockázatok közé tartoznak az érzéstelenítés, a fertőzés, a vérrögök, a tartós zsibbadás, a hegek, az idegkárosodás miatti gyengeség és a lokális hajhullás. Bár ezek a kockázatok fennállnak, ritkán fordulnak elő. Ezen kockázatok minimalizálása miatt is érdemes sok sikeres referenciával rendelkező plasztikai sebészetet választani. Arról biztosíthatjuk, hogy a Pasarét Klinikán tapasztalt orvosok dolgoznak, és professzionális ellátásban fog részesülni.

Az arcplasztika árak megtalálhatóak a fenti Árak menüpontunkban. Vélemények rovatunkat a Blog menüpontunk első témakörében találják.

Ha hosszasabban szeretnének olvasni az arcplasztikáról, akkor itt találnak több leírást!

 

 

Tovább az Orrplasztika oldalra a Mini arcplasztika, mini lifting oldalról >

Vissza a Plasztikai sebészet főoldalra a Mini arcplasztika oldalról >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb