Plasztikai sebészeink - Pasarét Klinika plasztikai sebészet

Plasztikai sebész - Dr. László Zsolt dr. Doleviczényi Zoltán - Plasztikai sebész dr. Kiss Máté - Plasztikai sebész

dr. László Zsolt - Plasztikai sebész

dr. Doleviczényi Zoltán - Plasztikai sebész

dr. Kiss Máté - Plasztikai sebész

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Megosztjuk a nemzetközi vélemények alapján, hogy milyen egy jó plasztikai sebész.

A legjobb plasztikai sebészek tulajdonságai

Semmi sem fontosabb, mint kiválasztani a megfelelő plasztikai sebészt, aki minden szepontból gondoskodni fog Önről. Ez az útmutató végigvezeti Önt, hogy pontosan mit kell keresnie.

Plasztikai sebész keresése

Plasztikai műtétre gondol? Ha úgy döntött, hogy továbblép egy lépéssel, a legfontosabb feladat az Ön számára a megfelelő plasztikai sebész megtalálása. Javasoljuk a következő házi feladat elvégzését: Nézze meg az online véleményeket (és ismerje meg a folyamatot!), hogy tudja, mire számíthat.

Ha már néhány plasztikai sebészt kiszemelt magának, a legjobb, ha továbblép a konzultációkkal.

Javasoljuk, hogy hozzon magával egy előre összeállított ellenőrzőlistát a kérdéseiről, és válaszoljon rájuk, mielőtt időpontot egyeztetne. Az alábbiakban segítünk összeállítani a listát ezzel a hat, a sebészek számára kötelező tulajdonsággal.

A sebésznek szakvizsgával kell rendelkeznie

Plasztikai sebész, plasztikai sebészet kiválasztása

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de valójában sok olyan gyakorló van, aki nem rendelkezik testületi minősítéssel. Tudta-e, hogy a sebészeknek nem kell minden általuk meghirdetett eljárásnál tanúsítvánnyal rendelkezniük? Ezért olyan fontos, hogy nézzen utána a tapasztalatoknak!

A plasztikai sebésznek tapasztalat szakembernek kell lennie

Sok plasztikai sebész kozmetikai szolgáltatások teljes skáláját kínálja ügyfelei számára, és az egyszerű kémiai hámlasztástól a fejlett orrplasztikáig minden megtalálható egy rendelőben. Ezért a döntés meghozatalakor érdemes átgondolni a pontos eljárást.

Például, ha orrplasztikát szeretne, nem tesz jót, ha felkeres egy aknés hegspecialistát vagy egy szemplasztika specialistát. Ezek teljesen más eljárások. Természetesen ugyanabba a esztétikai sebészeti szolgáltatáscsaládba tartoznak, de ha olyan kényes és bonyolult műtétről van szó, mint az orrplasztika, érdemes specialista szakemberhez fordulni.

Ha megtalálta a szakembert, érdemes megkérdezni, mióta dolgoznak a területen. Ez egyben képet is ad arról, hogy a sebész mennyire tapasztalt, és mennyire tudja kielégíteni az Ön igényeit. Vannak, akik nem bánják, hogy a kezdő plasztikai sebészek első ügyfelei legyenek, mivel esetleg rövidebb a várólista és néha kedvezményedebbek az árak is, de mások csak az iparág legtapasztaltabb plasztikai sebész szakembereivel szeretnének konzultálni.

A legjobb, ha megtudja, hol fekszik ezen a spektrumon a kiszemelt plasztikai sebész, és tájékozott döntést hoz, mielőtt bármilyen esztétikai beavatkozsra adná a fejét.

A sebésznek empatikusnak kell lennie

El tud képzelni valami rosszabbat, mint egy életet megváltoztató műtétet, és úgy érzi, hogy az orvosa nem eléggé törődik Önnel vagy a beavatkozás várható eredményeivel? Ráadásul mi van akkor, ha a műtét után komplikációk lépnek fel, vagy további korrekciós műtétekre van szükség? Kényelmesen és biztonságban kell éreznie magát a választott orvos mellett.

A konzultáció során a következőkre kell figyelni:

  • hogy a plasztikai sebész jó hallgató-e vagy sem, azaz megérti-e az összes igényét,
  • hogy úgy érzi, hogy az orvos valóban megérti-e az beavatkozással kapcsolatos motivációit,
  • és persze támaszkodnia kell az általános megérzéseire is az orvossal kapcsolatban

Ne feledje, nem csak Ön választja ki a sebészt, hanem a sebésze is Önt. Bármely jó hírű orvos abban is tanácsot fog adni, hogy Ön alkalmas-e a kívánt plasztikai bevatkozásra. A szükséges bizalom megteremtéséhez mindenekelőtt jó kapcsolatra és megértésre van szükség.

A sebésznek tiszta és biztonságos beavatkozási környezetet kell biztosítania.

A tiszta iroda és az eljárási szoba elengedhetetlen a pozitív és sikeres műtéthez. Ne aggódjon előre pl. a nem sterilizált eszközök használata vagy a gyógyszerek elcserélése miatt. Ennek biztosításának egyik módja az, hogy az eljárást akkreditált sebészeti intézményben hajtják végre.

Ez biztosítja, hogy a kisegítő személyzet kiváló legyen, jól képzett és tapasztalt legyen az esztétikai műtétekkel kapcsolatban. Az ilyen klinika azt is biztosítja, hogy legyen képzett aneszteziológus és egy teljesen felszerelt műtő, amely készen áll a vészhelyzetek kezelésére is, ha azok az eljárás során felmerülnének.

A plasztikai sebészetnek kiváló ügyfélszolgálattal kell rendelkeznie

Nincs annál frusztrálóbb, mint a rosszkedvű, nem segítőkész személyzettel foglalkozni a szépészeti műtétek során. A kiváló plasztikai sebészet ügyfélszolgálat a műtét előtt és után is egyaránt fontos. Jó gyakorlat, ha valaki felveszi Önnel a kapcsolatot a műtét után, hogy figyelemmel kísérje a folyamatot, válaszoljon minden kérdésre vagy aggályra, és szükség esetén be tudjon jelentkezni akár egy nem tervezett kontroll vizsgálatra.

A műtétek általában szigorú műtét utáni kontroll folyamat lépésekkel rendelkeznek, ahol a sebésznek tudnia kell, ha valami nem rendkívüli dolog történik, vagy 24 órán belül különböző aggályai vannak, ezért gondos nyomon követésre van szükség. Mindig jó ötlet megkérdezni, hogy milyen a nyomon követési protokoll, hogy tudja, mire számíthat, és hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

A szolgáltatástól függetlenül a plasztikai beavatkozásra való jelentkezés nagy döntés, és elengedhetetlen, hogy jól érezze magát a választott csapattal. Ha kérdése van az általunk kínált eljárásokkal kapcsolatban, vagy konzultációt szeretne szervezni, szívesen segítünk.

A Plasztika sebészet a Pasarét Klinikán, Budapest 2. kerületben van. Jöjjön el ingyenes konzultációnkra. Nézze meg weboldalunkon az árak listáját, előtte utána képek galériáját és a blog fórumunkat.

Amennyiben kérdése van, vagy szeretne bejelentkezni az ingyenes konzultációra, keressen minket bármelyik elérhetőségünkön.

 

Tovább a tapasztalatok és vélemények oldalra a plasztikai sebész oldalról  >

Vissza a főoldalra a Plasztikai sebész, plasztikai sebészet kiválasztása oldalról  >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb