IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Megereszkedett szemhéj – Szem előtt a megoldás

 

A szem körüli vékony és érzékeny terület az elsőszámú gyűjtőhelye a bőröregedés kezdeti jeleinek, a finom vonalaknak és ráncoknak. Az arctorna a legtermészetesebb módja a felszíni ráncok elhalványításának, azonban, koránt sem a legtökéletesebb, ugyanis a túlzásba vitt grimaszolás és erősítés bizonyos vonalak felerősödését eredményezheti, miközben kicsit gumiszerűvé válik az arc. Az arcformálás ezen módszerében jártas szakemberek azt javasolják, elég ötvenévesen belekezdeni, akkor viszont egy jól kivitelezett botox-kezeléssel vetekszik a hatása. Segítségével akár 10-15 évet is könnyen le lehet faragni a korból.

 

Ahány ember, annyi szemhéj

 

No, de kinek van ennyi ideje várni a változással, ha az élet szépségeit pont a szemébe hulló szemhéjától nem látja. Ahány ember, annyi szemforma. Lehet kerek, távol ülő, mandula, közel vagy mélyen ülő, rejtett, kidülledő vagy szomorú a szem formája. Bár alapvetően időskori probléma, a kötőszöveti rostok megnyúlása miatt a szem vékony bőrének megereszkedése, sajnos a mélyen ülő, és rejtett szemforma jellegzetessége is a szempillák tövére rálógó szemhéj. A bőr kinyúlása miatt összeszűkült szem nem csak a szebbik nem képviselőit érinti, de számukra már fiatalon is komoly problémát okoz a sminkelhetetlen szem, és az elgyötört, öregedő tekintet.

 

eyes
Kevesen tudják, pedig a megereszkedett szemhéj problémája plasztikai műtéttel könnyen orvosolható. A szemhéjak gazdag vérellátása miatt a sebgyógyulás jóval rövidebb, mint más műtétek esetében, így a varratok helye is hamar és szépen regenerálódik.

 

A szemhéj szerepe

 

A tekintet fontos meghatározója az arc karakterének, a műtét során a túl nagy kimetszés, túlfeszítés teljesen átalakíthatja az arc jellegét. Ezért olyan érzékeny terület ez a plasztikai beavatkozások sorában, ahol körültekintőnek kell eljárni, amikor eldöntjük, kinek a kezébe adjuk a vékony bőr feszesítésének, formálásának a lehetőségét.

 

További információkért és ingyenes szakorvosi konzultációért kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet