Pasarét Klinika mellplasztika fórum

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

Mellplasztika fórum

Mellplasztika, mellnagyobbítás fórum, tapasztalatok

A mellnagyobbítás a Pasarét Klinika tapasztalatai alapján egy olyan beavatkozás, amelyre a hölgyek nagy többsége évekig készül. A plasztika sebészet főoldalunk alján elolvashatják egy 42 éves hölgy páciensünk teljes történetét és véleményét. Elmeséli az ő saját esetét az ötlet megfoganásától az eredmény értékeléséig és elfogadásáig. Nagyon érdekes és sok részletre kiterjed, érdemes elolvasni.

A blogunkban írunk jó néhány olyan témáról, ami folyamatosan foglalkoztatja a beavatkozás előtt állókat és azokat is, akik már átestek egy ilyen műtéten.

Ajánljuk figyelmükbe a következő cikkeket:

Sokszor felmerül a kérdés, hogy megéri-e kés alá feküdni csak azért, hogy szebbek legyenek a mellei. Természetesen sokan nagyon határozottan jönnek már a mellplasztika konzultációra, és nincs bennük semmi bizonytalanság, hogy elvégeztessék-e a műtétet. Még ezeknél az eseteknél is nagyon kíváncsi minden hölgy a véleményekre, tapasztalatokra, a kockázatokra és a műtét utáni időszak pszichológiájára. Ilyenkor lesz fontos az a tény, hogy a plasztikai sebész egy kicsit pszichológus is, hiszen a hölgyekkel minden aspektusát át kell tudni beszélni a beavatkozás után várható időszaknak, élménynek.

Van egy másik csoportja a hölgyeknek, akik a konzultáció alkalmával még nem biztosak a műtét feltétel nélküli elvégeztetésében. Ilyenkor elő szokott fordulni, hogy nem azonnal, hanem két három hónappal később jelentkeznek újból, hogy átgondolták és szeretnék megnagyobbíttatni, felvarratni mégis a kebleiket. Nagyon lényeges, hogy a plasztikai sebész tanácsait, véleményét minden érdeklődő fontolja meg, hiszen a nagy számok miatt az orvos az egyedül, aki rálát több száz, akár több ezer esetre. Ebből a rengeteg különböző tapasztalatból tud a sebész megbízhatóan válaszolni a beavatkozás utáni életvitel típusú kérdésekre és javasolni mindenkinek személyre szabott megoldást.

Az egyik leggyakoribb kérdés, hogy milyen fokú legyen a mellnagyobbítás? Erre azért nagyon nehéz egységesen válaszolni, hiszen mindenkinek más a motivációja és mások a gondolatai a témával kapcsolatban. Leggyakrabban a mértékletességet szoktuk javasolni, hiszen a változás mindenképpen meghatározó lesz. Ezt a hölgyek a legtöbb alkalommal el is fogadják, hagyják a "szobrászt" szabadon tervezni és alkotni. Ennél a plasztikai sebészeti eljárásnál is mindig vannak kivételek, akik az alkatukhoz képest nagyobb változást szeretnének elérni. Ilyenkor mindig felhívjuk a figyelmet arra, hogy az óriási cicik sok területen fogják befolyásolni a hölgy mindennapijait. Természetesen mindenkinek a saját döntése az átalakulás mértéke, mi csak segítünk a tapasztalatok megosztásával a teljes képet felvázolni. Ennek ellenére vannak olyan kérések, amiket a szakmai tapasztalatok alapján egyértelműen nem javaslunk, és vannak olyan kérések is, amiket nem is vállalunk elvégezni.

Ha már elszánta magát a mellnagyobbításra, vagy még vannak kételyei, mindkét esetben várjuk ingyenes konzultációnkra, ahol közösen átnézzük az elképzeléseket és a lehetséges megoldásokat.

Amennyiben szeretné megnézni a mellműtét várható eredményeit, akkor tekintse meg az mellnagyobbítás, mellfelvarrás előtte utána képek galériánkat.

Az mellplasztika árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

TOVÁBB A MELLPLASZTIKA FÓRUM OLDALRÓL A BLOG OLDALUNKRA >

VISSZA A MELLPLASZTIKA FŐOLDALRA A VÉLEMÉNYEK, FÓRUM OLDALRÓL >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb