IDŐPONT EGYEZTETÉS

Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából.
A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


=
Mégse

Ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés különféle módjai

 

Alkatilag keskeny ajkak esetén alkalmazhatjuk az ajakfeltöltést azok megvastagítására, ill. szebb forma kialakítására. Ránc feltöltés rendszerint az arcon kialakuló ráncok esetén alkalmazunk. Az ajakfeltöltés során különböző töltőanyagokat fecskendezünk az ajkakba, ráncok esetén pedig közvetlen a ráncok, repedések alá. Ezek különböznek alkotóelemeikben, felszívódási idejükben.

 

Az ajakfeltöltés menete

 

Ajakfeltöltés során gyakran használunk hialuronsav alapanyagú töltőanyagokat, mert a hialuronsav egy természetes alkotóeleme a bőrnek, ill. a bőr alatti kötőszöveteknek, mely koncentrációja az idő múlásával csökken. A hialuronsav nagy vízmegkötő kapacítással rendelkezik, így a koncentrációjának a csökkenése részt vesz a bőr turgorának a csökkenésében, ill. a ráncosodásban. Az ajakfeltöltés során injekciós formában visszajuttatjuk a szövetekbe a hialuronsavat, mely vizet megkötve kiemeli a ráncot, ill. növeli az ajak térfogatát. Tekintettel arra a tényre, hogy a kezelés során egy olyan anyagot jutattunk vissza a szövetekbe, mely amúgy is alkotó része azoknak, gyakorlatilag allergiás szövődmény nem fordul elő. A hialuronsavas töltőanyagok kb. egy év alatt szívódnak fel, a száj vastagítás esetén azonban a valós felszívódási idő még rövidebb. Ajakfeltöltésre, ráncfeltöltésre léteznek egyéb, hosszabb felszívódási idővel rendelkező anyagok, de ezek használata esetén gyakrabban fordul elő szövődmény, úgymint csomósodás, allergiás reakció.

Amennyiben kérdése van az ajakfeltöltéssel kapcsolatban, esetleg elhatározta magát, a beavatkozás előtt mindenképpen kérjen egy díjmentes konzultációt kollégáinktól, vagy jelentkezzen be online.

Időpont egyeztetés
Neve és telefonszáma megadása után kolléganőnk fogja keresni időpont egyeztetése céljából. A konzultáción Dr. László Zsolt plasztikai sebész tájékoztatja Önt a műtét menetéről, a várható eredményről, a beavatkozás előtti és utáni teendőkről, illetve megválaszolja egyéb kérdéseit. A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
=
All rights reserved © 2015 Széptest Plasztikai Sebészet