Mellplasztika, mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkisebbítés

Mellplasztika, mellnagyobbítás, mellfelvarrás árak, képek

 

A mellplasztika beavatkozásokon belül a mellnagyobbítás továbbra is az egyik legnépszerűbb plasztikai műtét a nők körében világszerte és Magyarországon is. Ez a plasztikai műtét fajta hozzávetőlegesen a teljes iparág felét teszi ki. Ez nem nagy meglepetés, mert a szép kerek és jól  dekoltált keblek mindig is a nőiesség legfontosabb szimbólumai voltak. A mellplasztika eljárások a következők lehetnek: mellnagyobbítás implantátummal, mellnagyobbítás sajt zsírral, mellfelvarrás, mellkisebbítés.

 

"Nagyon sok nő azt szeretné, hogy viselhesse azokat a szép ruhákat és fürdőruhákat, amelyekről eddig inkább lemondott,  és ez hozzájárulhasson a kiegyensúlyozottság eléréséhez."

A mellfelvarrás is fontos része a mellkorrekciós beavatkozásoknak és időnként mellkisebbítést is szoktak kérni a pácienseink. A mellplasztika árak a műtét nagyságától és az implantátum méretétől függenek. Lejjebb részletesen ismertetjük a különböző mellplasztika árak alakulását.

Kiemelkedően szép dekoltázst érhetünk el kerek implantátumok alkalmazásával, mely gyönyörű és nőies melleket a mellnagyobbításra vállalkozó hölgyeknek. A vékonyabb alkatúak számára a csepp alakú implantátum a megfelelő választás, hogy az új keblek harmonikusak legyenek a vékonyabb alakjukkal.

 

MELL PLASZTIKA ÁRAK IMPLANTÁTUM SAJÁT ZSÍRRAL

 

MELL FELVARRÁS MELL KISEBBÍTÉS FÉRFIAKNAK

 

A mellplasztika formái

Mellplasztika menete. Mellplasztika, mellnagyobbítás saját zsírszövettel, szilikon vagy fiziológiás sóoldatos mellimplantátummal  történhet. Ha nem elégedett a mellei méretével vagy alakjával, és fontolgatja már régóta valamelyik beavatkozást, akkor nincs egyedül. Várjuk ingyenes konzultáción a Pasarét Klinika Plasztikai Sebészet rendelőjében, Budapest Pasaréti út 104. alatt.

A mellek méretének, alakjának, helyzetének és feszességének helyreállítása a szülés vagy nagyobb fogyás után, vagy csak öregedés kapcsán sok nőben felmerül. Bármi legyen is az oka annak, hogy mellnagyobbítást vagy mellfelvarrást fontolgat, a Pasarét plasztikai sebészeten szeretettel várjuk barátságos és professzionális környezetben.  Az esztétikai tanácsadóink és a plasztikai sebészeink várják, hogy minden lehetőségét átbeszéljenek önnel a személyes ingyenes konzultáció alkalmával.

Mellplasztika árak

A mellplasztika árak 1.200.000 - 1.800.000 forint között mozognak, alapvetően a beavatkozás fajtájától, a felhasznált mellimplantátum típusától függnek, és mindig a konzultáción személyre szabva kerül meghatározásra. Ha a pontos árat szeretné megtudni, akkor várjuk egy ingyenes konzultációra. A mellplasztika árak megtekinthetőek a részletesen Plasztika műtét árak oldalunkon.

Az alábbi mellplasztikai beavatkozások típusait végezzük a Pasarét Klinikán Budapesten:

 • kombinált mellplasztika, melfelvarrással - a mellfelvarrást implantátum beültetésével egészítjük ki,
 • mellnagyobbítás implantátummal - a mell méretének és alakjának prémium minőségű implantátum beültetésével történő átalakítására kerül sor,
 • mellnagyobbítás saját zsírral - zsírleszívást követően saját zsírral történő mellnagyobbítás,
 • mellfelvarrás - mellfelvarrás során melleket eredeti helyzetükbe állítjuk vissza, a megnyúlt bőrfelesleget kimetszük és a mirigyállományt felemeljük és rögzítjük,
 • mellkisebbítés műtét - mellkisebbítő mellplasztika során a mirigyállomány térfogatát csökkentjük, és a megnyúlt, felesleges bőrt eltávolítjuk,
 • férfi mellplasztika műtét - kisebbítést hajtunk végre megnagyobbodott férfi mellen, ha hormonális egyensúlyhiány okozza

A plasztikai sebészet árak tájékoztató jellegűek. A személyre szabott beavatkozástól függően eltérő lehet a végleges összeg.


Plasztikai sebészeti beavatkozás Árak
Kombinált mellplasztika, mellfelvarrás mellimplantátummal, altatásban 1 650 000 Ft -tól
Mellnagyobbítás mellimplantátummal altatásban 1 590 000 Ft -tól
Mellnagyobbítás saját zsírral 1 300 000 Ft -tól
Mellnagyobbítás saját zsírral LipoLife BeautiFill technikával 1 390 000 Ft -tól
Mellfeltöltés macrolannal 1 350 000 Ft -tól
Mellfelvarrás altatásban 1 200 000 Ft -tól
Mellkisebbítés (mellredukció) altatásban 1 250 000 Ft -tól

 

A NAV álláspontja szerint a tisztán esztétika műtétek ÁFA kötelesek.

A fenti árak ÁFA mentesek, annak elbírálása hogy milyen beavatkozás ÁFA köteles, a konzultáció során történik, aktuális Magyar Helyreállító Esztétikai Társaság által kidolgozott útmutató szerint.

 

Mellplasztika képek

 

"A női mell az egyik legérzékenyebb testrész – nem csupán fizikai felépítésénél fogva, hanem kulturális és pszichés okok miatt is. Plasztikai sebészetünkön jól tudjuk, hogy a beavatkozást fontolgató hölgyeken nagyon nagy a nyomás sok irányból. Ezeket is segít feldolgozni szakértő csapatunk, hogy minden dilemmát eloszlassunk közösen. "

Nézze meg a legjobb mellplasztika képek sorozatainkat a galériánkban.

Mellplasztika után

Mellplasztika után mire számíthat? A mellplasztika eredménye szempontjából nagy jelentősége van a mellplasztika után a felépülési időszaknak. Rendkívül fontos a plasztikai sebész által adott szabályok betartása.

A következő leírás egy átlátható útmutatást ad ahhoz, hogy mire számíthat a mellműtét után, áttekintést kap, hogy mit kell tennie a hatékony gyógyuláshoz, mit szabad és mit nem.

 

Miről olvashat itt?

 • A mellplasztika után következő napokról
 • A műtét után következő két hetes időszakról
 • Sport tevékenységek végezhetőségéről a regenerálódási időszak alatt és után

Tovább a Mellnagyobbítás után részletekre >

 

Dr. László Zsolt - Vezető Plasztika Sebész  Plasztikai sebészet - Pasarét Klinika Budapest

Amennyiben a mellnagyobbításról szóló beszélgetést és véleményeket szeretne olvasni, látogasson el a mellnagyobbítás fórum oldalunkra >

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

 

Mellnagyobbítás szilikonnal

Mellplasztika - mellnagyobbítás szilikonnal

Sok nő elégedetlen a keble méretével, vagy formájával, és szívesen változtatnának rajta. Ebben az esetben néha egy megfelelő melltartóval, vagy pólóval ideiglenesen orvosolható a probléma, de a Pasarét Klinika Plasztikai Sebészet tapasztalata alapján hosszú távon a mellnagyobbító plasztikai műtét a megoldás. Napjainkban már többféle módszer is rendelkezésünkre áll, ha mellnagyobbítás beavatkozást szeretnénk. Ennek kiválasztása a személyes elvárásoktól és természetesen a hölgy adottságaitól függ.

A mellplasztika területén a mellnagyobbítás a leggyakoribb beavatkozás fajta. A mellnagyobbításhoz a szilikon implantátum alkalmazása a leggyakoribb eljárás. Ma már nagyon modern és biztonságos szilikon implantátumok állnak rendelkezésre. A múltban esetleg gyakrabban felmerült, hogy bizonyos implantátumokkal időnként gond volt és ki kellett esetleg venni, de napjainkban ez már majdnem teljesen kizárható. Természetesen ez az eljárás is jár némi kockázattal, mint minden plasztikai beavatkozás, de a tapasztalataink alapján ez egészen minimális.

Mennyi az élettartama egy implantátumnak

Az eltérő gyártók különböző garanciákat adnak az implantátum élettartamára. Ma van már olyan mellimplantátum is a kínálatunkban, melyre a gyártója örök élet garanciát ad, tehát nem kell kicserélni ezeket a mellműtét után.

Amennyiben szeretné megnézni a mellplasztika várható eredményeit, akkor tekintse meg az mellnagyobbítás előtte utána mellplasztika képek galériánkat.

 

"Részletes leírásunkban megtalál minden szükséges információt, beleértve azt is, hogy milyen szabályokat kell betartani a mellműtét és a varratszedés után."

Az implantátum árak bizonyos mértékben eltérnek egymástól és befolyásolják azt a mellimplantátum méretek. A mellnagyobbítás árak függenek a beavatkozás részleteitől, ezeket itt megnézhetik.

A mellnagyobbításról több információt és körülményt találhatnak a Wikipedián is.

Várjuk ingyenes konzultáción, Budapest 1026, Pasaréti út 104.

MELLNAGYOBBÍTÁS RÉSZLETEK >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

 

Mellfelvarrás

Mellfelvarrás, mellplasztika

Amennyiben a mell veszít rugalmasságából akár szoptatás, nagy arányú súlyvesztés, vagy terhesség utáni időszakban, vagy az idő múlásával bekövetkező öregedési folyamat során, a bőr megnyúlik, a mell megereszkedik, létrejön a mell lógásának állapota. A megereszkedett mell döntő többségben mindkét oldalon azonos arányban alakul ki, mely testi fájdalomhoz is vezethet. Ezek lehetnek

 1. hátfájás,
 2. vállfájdalmak,
 3. összefekvő bőrterületeken keletkező gombás, gyulladásos bőrelváltozások.

Az emlő elváltozásai nem csak fizikai gondokhoz, de lélektani traumához, testtel való elégedetlenséghez is vezethetnek. Ennek következtében a mellfelvarrás a mellplasztika egyik legfontosabb eljárása.

Amennyiben elégedetlen a keble pozíciójával és formájával, akkor a legtöbb esetben lehet mellfelvarrás alkalmazásával is alakítani a keblek elhelyezkedését. Alkalmanként egy megfelelő melltartóval, vagy ruhával átmenetileg orvosolható a probléma, de hosszabb távon a mellfelvarrás a megoldás. Napjainkban a Pasarét Klinika plasztikai sebészeten már többféle módszer is rendelkezésünkre áll, ha mellfelvarrási beavatkozást szeretnénk.

Az esetleges mellfelvarrásos korrekció lehetősége a személyes elvárásoktól és természetesen a hölgy adottságaitól függ. Az klinikánkon végzett mellfelvarrás során melleket eredeti helyzetükbe állítjuk vissza, a megnyúlt bőrfelesleget kimetszük és a mirigyállományt felemeljük és rögzítjük. Sok esetben előfordul, hogy az alakítható, formálható mirigyállomány mennyisége nagyon kicsi, ilyenkor a mellfelvarrás önmagában nem elegendő a tökéletes eredményhez. Igény esetén implantátumot is szükséges beültetni vagy saját zsírral történő mellnagyobbítás elvégzésére kerülhet sor. Ezekkel az eljárásokkal közösen alakítható ki a mell végleges formája. A mellfelvarrás műtét előtti vizsgálatokat el fogja mondani az orvosa és ezek lebonyolításában segíteni fogunk.

 

A mellek megereszkedése

Az életünk során a keblek mérete és alakja is állandóan változik. A mellek körüli bőr elveszíti feszességét és rugalmasságát, amiben sok szerepe van a genetikai adottságoknak, de a természetes öregedési folyamat mindenhol kifejti hatását. Jó néhány okra vissza lehet vezetni a megereszkedett emlők kialakulását, amelyek többé kevésbé minden hölgy életében előfordulnak.

 • Gyermek születés
 • Hízás – fogyás
 • Sportolás befejezése
 • A mell környéki szalagok megnyúlása

A gyermek várás alatt a mellek körüli tartó szalagok általában megnyúlnak, hiszen a terhesség alatt a azok teltebbé és nehezebbé válnak. A megnyúlt szalagok miatt az emlők megereszkednek a terhesség után – attól függetlenül, hogy a kisbabáját  tudta-e szoptatni az anya.

 

"Életünk során a testsúlyunk is folyamatosan változik, hízunk és fogyunk folyamatosan az életünk során. Testünk súlyának változása miatt, az ember adottságainak függvényében különböző testrészeknél megnyúlik a bőr, pl. a melleknél is és és sokszor elveszíti a rugalmasságát is."

 

Ha egy hölgy nem szült gyereket, akkor is a gravitáció folyamatosan dolgozik és a fent említett folyamatos változás miatt megnyúlnak a szalagok, ami a keblek folyamatos ereszkedéséhez vezetnek.

A mellfelvarrás alkalmával vissza lehet emelni a mellbimbókat és az azokat körülvevő sötétebb területet (areolae)  is közel az eredeti helyükre.  Az areolae mérete csökkenthető is a beavatkozás során, hogy mérete arányban legyen az új, megemelt keblek méretével. A mellfelvarrás beavatkozás nagyon gyakran a mellnagyobbítás valamelyik eljárásával kiegészítésre szokott kerülni. A bevatakozás általánban 2-3 órát vesz igénybe. A műtét utáni időszakot az orvos utasításai alapján kell megtervezni, amellyel kapcsolatban részletes információkat kap majd a klinikán. A mellfelvarás árak megtekinthetőek a következő oldalunkon.

A mellfelvarrásről további részleteket olvashatnak a Wikipedia cikkében.

Várjuk ingyenes konzultáción, Budapest 1026, Pasaréti út 104.

MELLFELVARRÁS RÉSZLETEK >

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

 

Mellnagyobbítás saját zsírral

Mellnagyobbítás saját zsírral vélemények, mellplasztika

Amennyiben elégedetlen a keble méretével vagy formájával, akkor bizonyos esetekben lehet saját zsírral is alakítani a melleket. Alkalmanként egy megfelelő melltartóval, vagy ruhával átmenetileg orvosolható a probléma, de hosszabb távon a mellplasztika, mellnagyobbítás a megoldás. Napjainkban már többféle módszer is rendelkezésünkre áll, ha mellnagyobbítási beavatkozást szeretnénk. Az esetleges mellnagyobbítás saját zsírral sebészeti eljárás a személyes elvárásoktól és természetesen a hölgy adottságaitól függ.

 

A mellplasztika menete

A saját zsírral történő mellnagyobbítás beavatkozáshoz először megfelelő mennyiségű és minőségű zsírt kell leszívnunk. Ezt követően a zsírt megtisztítjuk, majd a mellekbe fecskendezzük, hogy formáljuk alakjukat és növeljük méretüket.

Mellplasztika utáni gyógyulási tudnivalók saját zsírral történő mellfeltöltés esetén

Mellplasztika után mire számíthat? Mellplasztika után mindig nagy oda figyeléssel kell a hétköznapokban élni, hogy minél jobban segítsük a gyógyulást és óvjuk a szép új kebleket. 

 • 3-4 hétig nagyon vigyázni kell rájuk,
 • nem szabad edzeni, fizikai munát végezni,
 • nem szabad támaszkodni,
 • hidratálás nagyon fontos.

Az első iőszak utáni mellplasztika tájékoztató

 

"Háromtól négy hétig tart a teljes ideje annak a folyamatnak, amennyi idő alatt a zsírsejtek elnyerik azon stádiumukat, míg képessé válnak az önálló működésre."

A mellek fizikálisan való terhelése, természetesen szigorúan tilos - ebben az időszakban kerülendő a ráfekvés, megnyomás, minden nemű behatás. Nagyon lényeges a következő figyelmeztetés abban az esetben, ha valaki rendszeresen sportol.

Amennyiben szeretné megnézni a beavatkozás várható eredményeit, akkor tekintse meg az mellnagyobbítás előtte utána képek galériánkat.

NEM csak az edzés kerülendő, szigorúan tilos terhelni a mellizmot bármilyen tekintetben, így kerülendő a karra, vállra támaszkodás is. A zsíradó területek gyógyulása azonban egy kicsivel hosszabb, hiszen ezek megközelítőleg négy-hat hetet vesznek igénybe. A hidratálás és a bőr ápolása pedig kiemelt fontosságú.

Várjuk ingyenes konzultáción, Budapest 1026, Pasaréti út 104.

MELLNAGYOBBÍTÁS SAJÁT ZSÍRRAL RÉSZLETEK

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb

 

 

Mellkisebbítés műtét

Mellplasztika, mellkisebbítés árak

Gyakran a túlzottan nagy mellek súlyuknál fogva több problémát is okozhatnak:

 • hát és nyak fájdalom,
 • bőr irritáció,
 • akár légzési nehézségek,
 • pszichés panaszok.

A mellkisebbítés plasztikai beavatkozás során az emlőállomány, zsír és a megnyúlt bőr eltávolítását, valamint az emlő optimális pozícióba való elhelyezését hajtjuk végre.

A mellkisebbítés műtét előtti berajzolás nagyon fontos része a mellkisebbítésnek. Ennek során jelöljük ki a bimbó új helyét, a kimetszendő bőr mennyiséget, ez alapján határozzuk meg az új mellforma kialakítását.

Mellkisebbítés fórum

A Pasarét Klinika plasztikai sebészeten a férfiaknál is szoktunk végezni mellkisebbítést, ennek az eljárásnak gynecomastia a neve, ezt is megtalálhatják a férfiak részére nyújtott szolgáltatásaink között.

A mellkisebbítést altatásban végezzük, a berajzolás szerint végezzük el a bőr, majd a zsír és emlőállomány kimetszését. Akár az eredeti súly-térfogat 50 %-val is csökkenthetjük az emlő nagyságát.

Hegek a bimbóudvar körül, az emlő középső-alsó részén hosszanti, az emlő áthajlásában széles haránt irányban maradnak vissza. Megfelelő sebgyógyulás, hegesedés esetén a bőr szintjéből nem elődomborodó, halvány hegeket nyerünk, melyek kb. egy évvel a műtétet követően már szinte alig látszanak.

 

"Tapasztalt plasztikai sebész csapatunk van és büszkék vagyunk arra, hogy pácienseink mindenben a legjobb tájékoztatást kapják. Ez alapján nyugodtan készülhet fel minden páciensünk a műtétre és a regenerálódási időszakra egyaránt."

 

Mint minden műtét, a mellplasztika is magában hordoz bizonyos kockázatokat, fontos, hogy tájékoztatásra kerüljön mindenki a lehetséges szövődményekről.

A mellkisebbítéssel járó kockázatok többek között a következők:

 • gyulladás
 • a mellbimbó érzékenységének elvesztése
 • mell aszimmetria
 • erősebb hegesedés

Van férfi mellplasztika műtét is, Gynecomastia, ami során a hormonálisan megnövekedett férfi mell kisebbítését végezzük el. Erőől többet olvashat a Gynecomastia oldalunkon.

Mellplasztika előtti konzultáció

A mellplasztika műtét előtt a konzultáción az orvos megbeszéli Önnel ezeket a kockázatokat, és válaszol minden kérdésre vagy aggályra. Biztosítani fogja, hogy biztonságban, kényelmesen és jól tájékozottan érkezzen a műtétre és jól fel tudjon készülni a regenerációs időszakra is.

Várjuk ingyenes konzultáción: Pasarét Klinika, Budapest 1026, Pasaréti út 104.

MELLKISEBBÍTÉS RÉSZLETEK >

 

Férfi mellkisebbítés - Gynecomastia

A férfiakat gyakran figyelmen kívül hagyják, ha arra gondolunk, hogy öntudatosak legyenek a súlyproblémák miatt, de valójában a férfiak ugyanúgy aggódhatnak, mint a nők. Legyen szó versengésről az állásokért, vagy egyszerűen csak jól akarnak kinézni a társaságban, a férfiak gyakran nagyon öntudatosak a mellkasukkal kapcsolatban. Akit érint a gynecomastia, annak ez kifejetetten zavaró lehet.

 

GYNECOMASTIA RÉSZLETEK >

 

 

Bejelentkezés ingyenes konzultációra gomb